kIlGoRi Ιανουάριος 1, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 εγω θα φερω τα πατατακια .... χεεεχεχ ενανταξυ ο καθενας το pc του και απο ενα καλωδιακι τωρα αναλογως ποσοι θα ειμαστε θα δουμε για swicherakia ποιοι εχουν ???εγω εχω ενα 8αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 1, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Μωρέ ας κανονίσουμε τον χώρο, και όλα τα άλλα βρίσκονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 1, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi εγω θα φερω τα πατατακια .... χεεεχεχ ενανταξυ ο καθενας το pc του και απο ενα καλωδιακι τωρα αναλογως ποσοι θα ειμαστε θα δουμε για swicherakia ποιοι εχουν ???εγω εχω ενα 8αρι LOL ενα καλωδιακη πολυ μου αρεσε:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 1, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Έχουμε και λέμε.Μετά από αρκετούς μήνες έρευνας έχω καταλήξει στα εξής.Α. Που;Σε σχολείο. Σε Κ.Α.Π.Η.. Σε αίθουσα δημοτικής αρχής. Μικρος δήμος πχ Ημηττού ή Μοσχάτου.Β. Πότε;Μόνο σαββατοκύριακοΓ. Πόσο; min 20.Το θέμα δεν είναι να φέρουμε όλοι τα switchakia μας και να τα ενώσουμε. Αν είναι έτσι πάμε και σε ένα καφέ και παίζουμε CS ή πάμε για καφέ και φέρνουμε και 2 laptop και γράφουμε dvd. Είναι να γίνει ένας πυρήνας απο users έτσι ώστε με τα χρήματα να άγοραστει ένας σοβαρός εξοπλίσμος και να γίνεται ένα sovaro party κάθε εποχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 1, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Σπιτι εγω. Πετρουπολη ομως.Free και καθε σ/κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mut3 Ιανουάριος 2, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Τα Lanparty ειναι οτι καλυτερο αν υπαρχει οργανωση, οπως τα παιδια στην πατρα ας πουμε...Αλλα το θεμα ειναι να εχουν και τπτ ξεχωριστο γιατι αλλιωσ πας και σε Netcafe.Δηλαδη πρεπει οπωσδεποτε να υπαρχουν τουρνουα εστω και με κατι συμβολικο ως δωρο (μην γινετε και πολυ ανταγωνιστικη η ατμοσφαιρα), κανα αστειο side event (πεταγμα floppy και CD ειχα δει σε καποιο site)...Εγω το καλυτερο που πετυχα εδω Ηρακλειο ηταν μονο 8 ατομα lan (ειχα και ολο τον εξοπλισμο τοτε) πολυ καλα ηταν και τα παιχνιδια και η μεταφορα πολλων gigabyte...Αντε αν ημουν και εγω Αθηνα θα ημουν μεσα με τη μια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 2, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Λοιπον κοιταχτε θελετε να ξεκινησουμε σαν πρωτο βημα να ρωταει ο οποιοσδηποτε ενδιαφερομενος του φορουμ για καποιο χωρο που ολοι οσοι θα συμμετεχουν θα καταβαλουν καποιο ποσο για την ενοικιαση αυτου του χωρου πχ για τρεις μερες. Σαν χωρο πρεπει να στοχευσομε σε κατι ψιλομεγαλο πχ μια αιθουσα (αδεια εννοειται )παραπανω απο 120 τμ η οποια να λειτουργει γενικοτερα για εκδηλωσιακους σκοπους , και λεω 120 και ισως και παραπανω διοτι αλλιως θα ειναι οταν οποιος διαβασει αυτο το post δει οτι το θεμα του χωρου ειναι λυμενο -οσο αφορα τον αριθμο των μελλων του the lab ειναι αρκετοι να μη το ματιαξω -και σιγουρα θα ειναι πολυ περισσοτεροι αυτοι που θα μπουν στο κολπο τι εννοω οποιοσδηποτε βρει κατι δηλαδη δεν λεω και να σκοτωθουμε στο ψαξιμο το οποιο (δυστυχως)να ειναι εντος αθηνων ας γραψει για να ξεκινησουμε μια συζητηση πανω σε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 2, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Εάν μαζευτούν 30 άτομα και βάλει ο καθένας απο 20 μαζεύεις 600. Μπορείς άνετα να αγοραστεί ένα 32port switch και να μείνουν και 200 για μίσθωση χώρου για 3 μέρες. Με σωστή διαχείριση μπόρεις να πετύχεις και αγορά καλωδίων και άλλα.Έαν δεν το κάνουμε έμεις θα το κάνει καμια gnet πάλι και κλαίμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 2, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 βασικα πολυ καλη η εκτιμηση εγω προσωπικα τα δινω ανετα ....το μονο προβλημα παει στο 32αρι ποιος θα το παρει αλλα και εκει υπαρχεο λυση κανουμε ενα contest και οποιος το παρει αλλα υποχρεουται να το φερει μαζι του στο επομενο lan party!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 2, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Πράγματι...Μάλιστα από την στιγμή που παίζουν χρήματα και δεν έχουμε σκοπό να βγάλουμε χρήματα καλό θα είναι να είναι ανά πάσα στιγμή γνωστά τα λογιστικά.Δεν ξέρω εάν ποτέ είχατε πάει σε συναυλία / event που οργάνωνε το ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ (Indie free Festival κ.α.) αλλά υπήρχε μια ταμπέλα εκεί που πουλάγανε τα παιδία τις μπύρες και είχε τα οικονομικά του event. Δηλαδή:Ρεύμα τόσο, ήχος τόσο, φώτα τοσο. ’ρα πρέπει να πουλήσουμε τόσες μπύρες όσες για να βγάλουμε τα έξοδα.Ιδανικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 2, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Βασικα αυτο που θελω να τονισω ειναι πως αν προκειται να γινει καποιο lan party εννοειται οτι θα ειναι ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ χαρακτηρα και εννοειται οτι δεν θα ειναι κλειστο δηλαδη δεν απευθυνεται σονυ και καλα μονο στα μελη του thelab αλλα θα παρακαλουσα οποιον administadatora διαβαζει αυτο το thread αν μπορει να μας δωσει την θεση του η γενικα τη θεση των δημιουργων αυτου του forum αν την γνωριζει για να δουμε αν μπορουμε να βασιστουμε σε κατι τετοιο ... thanx :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 2, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi Βασικα αυτο που θελω να τονισω ειναι πως αν προκειται να γινει καποιο lan party εννοειται οτι θα ειναι ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ χαρακτηρα και εννοειται οτι δεν θα ειναι κλειστο δηλαδη δεν απευθυνεται σονυ και καλα μονο στα μελη του thelab αλλα θα παρακαλουσα οποιον administadatora διαβαζει αυτο το thread αν μπορει να μας δωσει την θεση του η γενικα τη θεση των δημιουργων αυτου του forum αν την γνωριζει για να δουμε αν μπορουμε να βασιστουμε σε κατι τετοιο ... thanx :) Ακριβώς. (Στην ουσία πρέπει να θές κέρδος σε σαν οργάνωση γιατί αλλίως έαν το πας τσίμα τσίμα είναι 100% σίγουρο ότι θα μπείς μέσα). Ότι μείνει απλά το δίνεις πίσω ή σε ή αγοράζεις άδεια dvd και τα μοιράζεις στον κόσμο ή κάτι παρόμοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 2, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 βασικα αν το χοντρινουμε μπορουμε να το κανουμε και πολυ μεγαλυτερο και με χορηγια απο καπου ... φανταστειτε κανα lan σε αιθουσα για 200 pc - παιδια μην δινετε σημασια ονειροπολω και το μαμησα το θεμα - χεχεεχεχεχεχεεχ να δουμε θα γινει τπτα ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 2, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Σκέψου ότι στο πάρτυ της GNET στην infosystem ήταν συνολικά και τις 4 μέρες 50 άτομα.Βέβαια δεν ήταν όλοι μαζί ποτέ και είχε fee 35 και μέγιστο αριθμό θέσεων 120. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Ιανουάριος 2, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Ωραια θα ηταν και ο εξοπλισμος υπαρχει, λαν παρτυ εχουν ξαναγινει. Το θεμα ειναι ο χωρος. Ουτε εμενα με πειραζει να δωσω 20 ευρω για ενα χωρο που θα παμε να κατσουμε 2-3 μερες να τα κανουμε κwλο και να φυγουμε, Ουτε διαλυμενα σπιτια , να μαζευουμε τα σπασμενα, τα σκουπιδια κτλ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 2, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Εντάξει τότε... Ας προτείνει ο καθένας μια κοινόχρηστη αίθουσα που θα μπορούσαμε να κλείσουμε για ένα ΠΣΚ. Είτε συγκεκριμένα είτε γενικά.Τα 2 δυσκολότερα πράγματα είναι να μπορεί να λειτουργεί 24 ώρες και να έχει καλό ρεύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 4, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Παιδια απο οτι βλεπω LAN PARTY πολυ δυσκολο να γινει(τουλαχιστον μεχρι αυριο) αν και μου αρεσε παρα πολυ σαν ιδεα αλλα και να γινει δυστυχως αυριο επιστρεφω πατρα οποτε θα μου ειναι πολυ δυσκολο να συμμετασχω σε οποιαδηποτε προετοιμασια η ενεργη συμμετοχη ... αν οντως γινει κατι και το οργανωσετε θα κανω οτι μπορω να ανεβω αθηνα και να συμμετασχω .............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 5, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 παιδια εχω μια ακρη για βορια προαστια για ενικιαση χορου αλλο το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ μακρια για πολουσ απο εδω μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 5, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Ελπίζω να μην λες το ΕΚΑΛΗ CLUB... ή το τοσίτσιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 5, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Ελπίζω να μην λες το ΕΚΑΛΗ CLUB... ή το τοσίτσιο... οχι ρε συ για σοβαρεπσου λιγο ειναι ενα μαγαζι που νικιαζεισ τον χωρο και μπορεισ να κανεισ οτι εκδηλοσι θες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.