kIlGoRi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2004 Οσοι ψηνεστε με την ιδεα ποσταρετε να ψησουμε τους απο πανω :innocent: :innocent: :innocent: ΥΓ:επειδη ειμαι καινουριος εχει διοργανωθει ποτε κατι τετοιο???? ξερετε να κοπει και βασιλοπιτα και τετοια :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 βρες εσυ μεγαλο ΑΔΕΙΟ σπιτι με πολυ καλα ηλεκτρικα και μεις εδω ειμαστε....Ο φραγκμας ακομα πρεπει να το φυσαει, που ειμασταν 20 ατομα σπιτι του για 2 μερες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Δεκέμβριος 27, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Εγω σπουδαζω πατρα και καθε χρονο στην εστια διοργανωνουμε (οχι εγω φυσικα ) τα παιδια που ειναι πολυ χωμενα το REACT μιλαμε κορυφη με τεραστιο video προβολεα που παρουσιαζονται demo παιζονται παιχνιδια mame και τετοια πολυ γαματο ,πανω απο 60 pc αν θυμαμαι καλα, πανικος !!!!κοιτα πιστευω οτι το θεμα δεν ειναι τοσο ο χωρος εννοειται οτι ολοι θα συνησφερουν να ενοικιαστει για 3 μερες κατι .... δεν ειμαι και ειδικος δεν ξερω απλα αυτο που χρειαζεται πιστευω ειναι καλη διαθεση και χρονος Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 27, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras βρες εσυ μεγαλο ΑΔΕΙΟ σπιτι με πολυ καλα ηλεκτρικα και μεις εδω ειμαστε.... Ο φραγκμας ακομα πρεπει να το φυσαει, που ειμασταν 20 ατομα σπιτι του για 2 μερες..... χμμμμ εχουμε ενα σπιτι (ακριβος πανω απο εκει που μενω) ξενικιαστο και θα ειναι και για 1-2 μηνες ακομα ... ρευματα 3φασικο κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 27, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 που μενεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras που μενεις? λολ , φαντασου να μην φαινοταν κιολας,το γραφει και κατω απο το avatar zarra!:-) παντος σε αποσταση 100 μετρων απο το σπιτι μου εχω και 2 φιλους που μενουν σε πολυυυ μεγαλα σπιτια μονοι τους και ειναι lanpartακιδες ... χτες καναμε ενα δοκιμαστικο (9 ατομα)στο σπιτι του ενος ετσι για να δουμε πως παει ... παντα κανουμε partακια τα χριστουγεννα ... ut - ut2003 - ut 2004 , counter strike (ισως και source φετος ... απ'οτι ειδα ειχαν ολοι καλα μηχανηματα) αλλα πρεπει να το κοιταξω για 20+ ατομα ... Σπιτι μου παντως θα πρεπει να δω αν θα την κανουν οι γονεις γιατι θα γινετε χαμος κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Δεκέμβριος 27, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 παιδια για αθηνα ολα αυτα να υποθεσω ???? για να μαζευομαστε για να μαζευομαστε :banging: :clap: :bigsmile: !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Δεκέμβριος 27, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 esdee, Ηλιούπολη, εεε?!? Ωραία, να μην τρέχουμε και μακριά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 27, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadams esdee, Ηλιούπολη, εεε?!? Ωραία, να μην τρέχουμε και μακριά!! ναι δε λεει ?:-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 27, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 snif snif... it smells like a party here.... :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Δεκέμβριος 27, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 αντε ρε παιδες σπρωχτε και αλλους στο κολπο εγω ειμαι καινουριος και δεν γνωριζω ατομα ... αν γινει τελικα δυστυχως με το laptopaki του πατερα μου θα ερθω γιατι το παλιο μου pc το πουλησα και περιμενω μαζι με 500000 αλλους ελληνες τα nf4 sli AMHN!!!! :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 27, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από kIlGoRiτο πουλησα και περιμενω μαζι με 500000 αλλους ελληνες τα nf4 sli Ολη η ελλάδα περιμένει nf4 πρέπει να γίνει και ερώτημα απο δημοσιογράφο στον αναπληρωτή κυβερνιτικό επρόσωπο Αντώναρο ... Δημοσιογράφος : " Ποια η θέση της κυβέρνησης για το θέμα των NF4? " Αντώναρος : "Ουδέν σχόλιον" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Δεκέμβριος 27, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 χεχεεεεχεεεεχχεεε εγραψες !!!! :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 27, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από kIlGoRi χεχεεεεχεεεεχχεεε εγραψες !!!! :rofl: Στην αναμωνή είμαι κα γώ γι'αυτο και σχολιάζω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Δεκέμβριος 29, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 λοιπον τι θα γινει ,θα γινει ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 30, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadams [27-12-2004 15:37] esdee, Ηλιούπολη, εεε?!? Ωραία, να μην τρέχουμε και μακριά!! στο επομενο θα ερθω να σε παρω με δικο μου αυτοκινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 30, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 ψιτ... εσυ δε πρεπει να λες πολλα ακομα περιμενουμε το ιnvitation Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 30, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadams [27-12-2004 15:37] esdee, Ηλιούπολη, εεε?!? Ωραία, να μην τρέχουμε και μακριά!! Και απο μηχανήματα τί φέρνει ο καθένας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Δεκέμβριος 30, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 ότι έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 30, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 εγω θα φερω μηχανη για ποπ κορν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.