Jump to content

Βοηθεια με μολεξ...

tyxeros

Recommended Posts

Το προβλημα με την καινουργια καρτα γραφικων μου ειναι οτι το μολεξ μπαινει καθετα πανω στην καρτα αντι για παραλληλα , και οπως βλεπεται στην φωτογραφια δεν μπορω να το κλεισω το κουτι γιατι εξεχει λιγο (barebone). Ξερεται που μπορω να μολεξ στην αθηνα το οποιο να κανει γωνια?

post-846-1416071470,1794_thumb.jpg

Καλά ρε "τυχερέ"! Τι γκαντεμιά ήταν αυτή??? Ποια εταιρεία είχε την ιδεά γι'αυτή την μεγαλοφυή τοποθέτηση?? Έλεος δηλαδη... Μια πρόχειρη λύση είναι να βγάλεις το μόλεξ και να βάλεις χύμα τα καλωδιάκια μέχρι τουλάχιστον να βρεις το σωστό μόλεξ

Δεν θελω να κοψω τιποτα , αλλα το μονο γωνιακο μολεξ που εχω βρει ειναι σε εξωτερικο κουτι σκληρου δισκου και δεν θελω να χαλασω κανενα. Το πλαινο του κουτιου το εχω κοψει παντος για αερα. Αλλα ειναι ******* να εξεχει το μολεξ.

Αρχική απάντηση από Spyrious

Πάρε μια προέκταση molex τότε και κόψε αυτήν

μάλλον αυτη ειναι η καλυτερη λυση...λυγισε προσεκτικα τα καλωδιακια,τυλιξε τα με μονωτική ταινια μην τυχων και ακουμπησουν μεταξυ τους και θα εισαι οκ...

πήγαινε πίσω την κάρτα και πες τους να σου δώσουν άλλη, ή ξεκόλλα το αρσενικό της κάρτας και ξανά κόλα το σε οριζόντια θέση.

Αν πας στο μαγαζί και τους δείξεις την φώτο δε νομίζω να σου αρνηθούν να σε εξυπηρετήσουν.

Αρχική απάντηση από tyxeros [Σήμερα, στις 12:01]

Ειναι κανονικο molex το οποιο το εχεις κοψει? Να το παω πισω στο καταστημα ειναι λιγο δυσκολο γιατι η Αγγλια πεφτει λιγο μακρυα.;)

φιλε μου το μολεξακι που σου δειχνει ο Xrist22 ειναι κανονικο μολεξ του εμποριου...

δεν ειναι ιδιοκατασκευη...

το θεμα ειναι οτι ειναι σπανιο να το βρεις μεμονωμενο (εχω ψαξει πιστεψε με)

αλλα ειναι σχετικα ευκολο να το βρεις σαν κομματι καποιας διακλαδωσης η επεκτασης

απ'οπου και θα το κοψεις και θα το προσαρμοσεις στο δικο σου καλωδιακι...

(εαν χρειαστεις βοηθεια σε αυτο ριξε ενα π.μ..)

καλη επιτυχια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.