naxianjim Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2015 Καλησπερα σας! Εχω 2 δισκους 500γιγα 7200στροφων απο χαλασμενα λαπτοπ.Ο ενας ειναι Western Digital και ο αλλος Hitachi.Μπορω να τους κανω raid 1 για τα σημαντικα αρχεια που εχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούνιος 21, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2015 (edited) Μπορείς. Δες εδώ.Για φορητό το θες? Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 21, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxianjim Ιούνιος 21, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2015 Οχι, απλα μου εχουν δωσει τους δισκους απο 2 χαλασμενα λαπτοπ και θα τους συνδεσω στο dekstop μου,εφοσον εχω z87 chipset δεν νομιζω να εχω προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex.grc Φεβρουάριος 11, 2016 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2016 Αν και πολυ παλιο το θέμα , δεν ηθενα να ανοίξω καινούριο. Σκέφτομαι να κάνω raid 0 με 2 ssd Samsung 840 EVO kai Samsung 840 Pro ειναι και οι δυο των 250gb . Ηθελα να ρωτήσω αν το οτι ειναι διαφορετικοί έχει κάποιο μειωνεκτιμα γενικότερα αλλα και ειδικότερα με απασχολέι το θέμα αν αυτό μπορεί να ανεβάσει τις πιθανότητες να πάει κάτι στραβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Φεβρουάριος 17, 2016 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 Δεν θα πρεπει να εχεις προβλημα, αλλα για ποιον λογο να κανεις raid 0; καταλαβαινεις οτι αν κατι παει στραβα στον ενα απο τους δυο, θα χαθει ολο το array; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Φεβρουάριος 22, 2016 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2016 rain 0 με ssd? but why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts