Jump to content

Barton Xp 3000+ 333fsb O/C NOW!!!

BeetleJuice

Recommended Posts

προς το παρων θα βαλω 2 τροφοδοτικα γιατι θελω και ενα ωραιο κουτί να παρω πρώτα

μετα θα χτυπίσω btx 500 watt , κατι ωραια που ειδα απο μουλτιραμα , παραλαβή ιανουαριο 2005

εγγυηση δεν εχω , θα τη σκίσω τη μητρική να μάθει

το κακό ειναι οτι εψαξα και εμαθα οτι το τσιπσετ μετα απο ενα σημειο δεν του φτάνει ουτε καν ανεμιστήρας και ψυκτρα (εχει ηδη μαμισια) , θα θέλει νερο με μπλόκ , κακο αυτο , πολλά λεφτα !!!

θα γινει σωστό mod σε Vcore , Chipset , PSU , ψυκτρούλες στα mosfet με ανεμιστηρακια μικρά με μειωμένη τάση οπου απαιτείται (ειπαμε βαλαμε υδρόψυξη ναχουμε και ησυχία , μη μας πάρουν τα αυτιά τα μικρά fanακια!!!)

μεχρι εκεινη τη μέρα εχει ο θεος

ΣΗΜΕΡΑ δοκιμασα παλι και δεν εχω πετύχει κατι καλίτερο ΔΥΣΤΥΧΩΣ

οι ΜΝΗΜΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ πανω απο 185 με τίποτα οση ταση και αν δώσω απο μητρική

μουχουν σπασει τα νευρα , αρα αναγκαστικα ειμαι με διαιρέτη

ειδομεν...

καλύτερα να εισαι 1:1 και λιγότερα μηζ παρα με διαιρέτη......

Εχω μνήμη που παει 202 με 2,6 και 3-3-3-8 σε ενδιαφέρει???????(ειτε για αγορα ειτε τεστ ειτε δανεισμα)

αποστολη κατσε να δουμε τι θα γινει με τις καινουριες μνήμες που τις περιμενω πως και πως

αμα θες να κανουμε μια δοκιμη ναρθεις να δεις και το συστημα ευχαριστως

θα μιλήσουμε

ευχαριτώ για την βοήθεια !!!

Αρχική απάντηση από apostglen46 [29-12-2004 17:47]

Το δικο σου κοματάκι φενεται κορυφη για 2500+ του Κώστα ειναι παρα πολυ καλο ως απολυτα νουμερα αλλα ειναι απλως ενας μετριος 3000+...

Πιστέυω οτι με νερο και καλες μνημες τον φτανεις...

ΒΤW πολυ καλο το 43 για τετια συχνότιτα ...τη ρυμθίσεις εχεις??????

Thanks man και συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω 1 χρόνο :tomato: . Πλύ καλά πήγε ο 2500 και με μνήμες μούφα αλλά 400άρες. Νερό δεν έχω σκοπό να βάλω διότι για μένα οι λέξεις νερό-ηλεκτρισμός είναι όπως ο :devil: - λιβάνι:nuke: Τώρα για τα 43sec, με 1:1 8-3-3-3 ήρθανε και realtime στο priority taskmanager, αυτά τίποτα άλλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.