Jump to content

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω με τον φίλο από πάνω , καλή προσφορά ΑΝ γλιτώνεις τα μεταφορικά. Γρήγορα πέφτουν οι τιμές στους ssd, καλό αυτό άντε σιγά σιγά να αντικαταστήσουμε τους hdd δεινόσαυρους 

• Like 2

Εγω περιμένω να πέσουν οι 480 στα 150 για να κανω τη μετάβασή απο τον παππού force gt 120 μου

(edited)

Εγω δεν αντεξα πηρα 500αρη 850 evo...Εδωσα τον 250αρη 850 pro και πηρα αυτον με 10 ευρω διαφορα :p

Έγινε επεξεργασία από icy20
  • Like 2

Πολυ καλα εκανες.Αν ειχα "μαρουλι" σε 500αρι θα πηγαινα εδω εχουν φτασει τα games 40-65Gb το καθενα

Μα γιαυτο το εκανα... Απλα εδωσα τα 10 χρονια εγγυηση (που ετσι και αλλιως σε 2 χρονια αποκλειεται να εχω τον ιδιο) και πηρα τον αλλο με τα 5 που ειναι υπεραρκετα!

• Like 1

Εγω δεν αντεξα πηρα 500αρη 850 evo...Εδωσα τον 250αρη 850 pro και πηρα αυτον με 10 ευρω διαφορα :p

και εγώ το ίδιο έκαν πριν 1 χρόνο, έδωσα τον 256GB 840Pro και πήρα τον MX100 512GB μόλις ειχε πρωτοβγει, μόνο που εμένα μου έμεινε και ένα δεκάευρο στην τσέπη :D

• 2 months later...

Εγω περιμενω τους samsung pro 120gb με 80ευρω (οπως ειχα βρει τον 840) και ειναι λουκουμι. Αλλα δεν πεφτει ο ευλογημενος :p