AMDakias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2015 Καλησπερα, σημερα ελυσα ενα ανεμιστηρι το οποιο ειχε πιασει τη μανα του και τον πατερα του απο τριχες μεσα στο μοτερ. Με τη συναρμολογηση χρειαζεται λιπανση (λαδι ή γρασσο) ή το αφηνω οπως ειναι?Ειναι σχετικα παλιο ανεμιστηρι (τουλαχιστον 5ετιας 14ρι lian li) και μου φαινεται ψιλοστεγνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούνιος 18, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2015 Αν έχεις λεπτό λάδι από ραπτομηχανή είναι μια χαρά, αλλιώς και ένα 10ράκι θα κάνει τη δουλειά του ! Αν το κουζινέτο του είναι με χαράξεις εσωτερικά (ή και εξωτερικά) τότε μόνο λεπτό λάδι ! Θα βρεί την υγειά του ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDakias Ιούνιος 18, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2015 Εχω σιγουρα WD40, κανει? Για λαδι ραπτομηχανης πρεπει να ψαξω, λογικα θα εχω γιατι εχει μια singer η μανα μου.Ευχαριστω Seafalco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούνιος 18, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2015 To W40 μπορεί να λιπαίνει ελαφρά αλλά η κύρια δουλειά του είναι άλλη Να μη το χρησιμοποιήσεις, βρες ένα λαδάκι ψιλό (τράβα σε μια γειτόνισά σου ας πούμε ), μερικές σταγόνες χρειάζεται ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDakias Ιούνιος 18, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2015 Το 'πιασα! Ευχαριστω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιούνιος 18, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2015 το wd-40 ειναι πιο πολυ συγκενικο με το πετρελαιο παρα με τα λαδια λιπανσης.Αν εχεις 2-26 κανει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts