ppkstat Νοέμβριος 28, 2015 #401 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 αν πχ θέλεις τώρα να αγοράσεις κάρτα και θα ξανααλλάξεις σε 3-4 χρόνια(ειδικά αν την βάλεις στο custom w/c loop) την αγοράζεις(εφόσον δεν σε ζορίζει οικονομικά πάντα) Ναι..εγώ βασικά έτσι θα ήθελα να αγοράζω, πρώτον γιατί πάντα παίζω σε custom loop με full cover και δεύτερον γιατί τα 15+χρόνια που ασχολούμαι έτσι έπαιρνα κάρτες. Δυστυχώς πλέον αυτό δεν παίζει. Η τελευταία κάρτα που θυμάμαι εγώ προσωπικά να έβγαλε 2 χρόνια στο νερό ήταν η 580. Απο κει και πέρα οι κάρτες δεν έχουν ζωή με μεγάλη ευθύνη των εταιριών. Της Nvidia περισσότερο. Τα έσκασα για να πάρω την 980ti αλλά ταυτόχρονα γνώριζα οτι ήταν πεταμένα λεφτά δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerky Νοέμβριος 28, 2015 #402 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 Καλησπερα και απο μενα, ενα γρηγορο out of the box και μια στα 1420 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Νοέμβριος 29, 2015 #403 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2015 Ναι..εγώ βασικά έτσι θα ήθελα να αγοράζω, πρώτον γιατί πάντα παίζω σε custom loop με full cover και δεύτερον γιατί τα 15+χρόνια που ασχολούμαι έτσι έπαιρνα κάρτες. Δυστυχώς πλέον αυτό δεν παίζει. Η τελευταία κάρτα που θυμάμαι εγώ προσωπικά να έβγαλε 2 χρόνια στο νερό ήταν η 580. Απο κει και πέρα οι κάρτες δεν έχουν ζωή με μεγάλη ευθύνη των εταιριών. Της Nvidia περισσότερο. Τα έσκασα για να πάρω την 980ti αλλά ταυτόχρονα γνώριζα οτι ήταν πεταμένα λεφτά δηλαδή. παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. πάντως μία g1 970 που πέρασε από τα χέρια μου δεν είχε καμία ανάγκη για νερό. πολύ νορμάλ θερμοκρασίες. το ίδιο έχω ακούσει και για την 980 ti της gigabyte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 7, 2015 #404 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2015 (edited) αυτα μονο το 3oροφο!!! Ιnno 3d 980Ti στα 1.460mhz/ 1.25v σε far cry 4 μετα απο αρκετη ωρα gameplay.... auto fan http://postimg.org/image/tde188oez/full/ με 70% fan -> 57 βαθμούς http://postimg.org/image/j7soj8fkv/full/ με 80% fan -> 54 βαθμούς σε PCars που την λιωνει την καρτα http://postimg.org/image/5p6cig9yl/full/ Εχω τον ελεγχο ολη την ωρα, παιζω και τσεκαρω! http://postimg.org/image/v56va4fld/full/ Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 7, 2015 από sebastian 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Δεκέμβριος 8, 2015 #405 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Ένα post κάθε 5-6 μέρες και τα μισά είναι άκυρα. (να μαι και γώ, δές την κάρτα μου, καμια φωτό της κάρτας κλπ κλπ). Τσ Τσ Τσ. Πού είναι οι καλές εποχές της Titan που τα Post ήταν κατά ριπάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Δεκέμβριος 8, 2015 #406 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Τότε υπήρχαν τα "χιλιάρικα", τώρα όχι!!!Sorry για το offtopic. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 9, 2015 #407 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2015 Οι γνωστοί που τα σκαμε, τα ξανα σκάσαμε.... απλα εχει σπάσει ολος ο ενθουσιασμός + οτι ο καθε ενας απο εμας εχει και αλλα προβλήματα στη κεφάλα του. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Δεκέμβριος 9, 2015 #408 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2015 (edited) και πέρα από τα αστεία... δεν υπάρχει κανένα τρελό καλό game για να ασχοληθείς παραπάνω Μόνο και μόνο για το μικρόβιο και Benz ! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2015 από Nemesis89 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 9, 2015 #409 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2015 Η πιο δυνατη μονοπυρηνη(μεχρι τωρα)...Μηδεν προβληματα...Δεν κολλαει πουθενα.... Για τα αυταποδειχτα θα γραφουμε/μιλαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Δεκέμβριος 11, 2015 #410 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2015 Εγω παιζω football manager τωρα, παντα με την classified... [emoji14]Θα ηθελα να σπασω το setup μου, να παρω ενα μονιτορ 1440ρ@144hz αλλα με εχει βολεψει το υπαρχον setup.Βαζω windowed στο μεσαιο μονιτορ το fm, στο αριστερο να παιζει youtube και στο δεξι ενα browser να χαζευω! ? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 26, 2015 #411 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2015 ...και επισημα πια η Nvidia κατεβαζει ρολα! Κριμα! http://wccftech.com/nvidia-graphics-card-shortages/ Nvidia’s high-end graphics cards are reportedly suffering shortages worldwide which have led to a 15% increase in prices. Digitimes reports that these shortages have hit China especially hard following strong demand for high-end Nvidia GeForce graphics cards in the Chinese market. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 26, 2015 #412 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2015 (edited) ...και επισημα πια η Nvidia κατεβαζει ρολα! Κριμα! http://wccftech.com/nvidia-graphics-card-shortages/ Nvidia’s high-end graphics cards are reportedly suffering shortages worldwide which have led to a 15% increase in prices.Digitimes reports that these shortages have hit China especially hard following strong demand for high-end Nvidia GeForce graphics cards in the Chinese market. Απολυτα λογικο, περιμενουμε απο μια εταιρια να ανταπεξελθει στη ζητηση ολου του πλανητη... AMD? αυτη δεν ειναι μαρκα για αεροθερμα? Staba post για καρτες απο εμενα στην επομενη γενια. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 26, 2015 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δεκέμβριος 29, 2015 #413 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 ρε παιδιά μεταξυ asus strix, gigabyte g1 και evga sc τι λέτε; θερμικά ποια πάει καλύτερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Δεκέμβριος 29, 2015 #414 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 psyber Εγώ θα πήγαινα εβγα γιατί εβγα!αλλά με βαση θόρυβο η MSI 6G είναι πιο ήσυχη από τις παραπάνω μετά ερχεται η SC - STRIX - G1 Εδώhttp://www.thelab.gr/topic/144928-nvidia-gtx-980-ti/?p=2453851 είχα βάλει κάτι βίντεο με τον θόρυβο αλλά βλέπω δεν υπάρχουν πλέον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 29, 2015 #415 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Εγω παντως και με 970 g1 και με 980 G1 εχω coil whine... Οι ανεμηστηρες ακουγονται αλλα εχω τοσους που δεν ξερω αν ειναι απο gpu η απο κουτι η απο cpu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Δεκέμβριος 30, 2015 #416 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Εγω σε 980 G1 ακουω λιγο coil whine μονο στην εισαγωγη μερικων games που βλεπω στα εισαγωγικα βιντεο κατι 1000+ fps! Lol! Κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου ομως δεν ακουγεται το παραμικρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 30, 2015 #417 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Μπορω να μιλησω μονο για την G1 που εχω. Κανενα coil whine, δροσερη, 74 βαθμοι ειναι η υψηλοτερη θερμο που εχω δει μεχρι τωρα σε δωματιο "φουρνο"(ειμαι κρυουλιαρης) και ησυχη.. Θελει ομως πολυ καλο airflow γιατι δεν εχει εξαγωγη ουτε προς τα πισω και πεταει ολη τη ζεστη μεσα στο κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Δεκέμβριος 30, 2015 #418 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2015 Εδώ όσοι θέλετε για θόρυβο αλλά έχει πολύ Background Noise ο ψολοκοπάνας! https://www.youtube.com/user/rasamaha2000/videos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Ιανουάριος 8, 2016 #419 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2016 Ωραίο βιντεάκι (για εμάς που δεν μας ενδιαφέρουν τα παιχνίδια αλλά θέλουμε 980ti) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση 9000+rpm Ιανουάριος 10, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #420 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 (edited) Καλωσηλθα και εγω στο club pic hosting Kαι ενα firestrike για το καλο! upload jpg Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2016 από 9000+rpm 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts