coolharris93 Ιούλιος 18, 2015 #141 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2015 H msi που θα ερθει εχει default clock στα 1278 boost οποτε λεω να της δωσω ενα +20 core για παραδειγμα και ενα +200 memory και πιστευω να ειναι μια χαρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drjohn1980 Ιούλιος 20, 2015 #142 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2015 Ρε παιδιά τώρα που μας κόψανε το PayPal και το evga eu μόνο αυτό δέχεται τι κάνουμε.σκαμε μια κατοστάρα παραπάνω για να πάρουμε την ίδια κάρτα από Σκρουτζ η να αρχίσω τις προσευχές μπάς και μας αφήσουν να κάνουμε συναλλαγές με εξωτερικό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Ιούλιος 20, 2015 #143 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2015 Ρε παιδιά τώρα που μας κόψανε το PayPal και το evga eu μόνο αυτό δέχεται τι κάνουμε.σκαμε μια κατοστάρα παραπάνω για να πάρουμε την ίδια κάρτα από Σκρουτζ η να αρχίσω τις προσευχές μπάς και μας αφήσουν να κάνουμε συναλλαγές με εξωτερικό ?Άσε υπομονή κάνουμε και εγώ εδώ και τρεις βδομάδες περιμένω για να πάρω οθόνη και κάρτα γραφικών, αλλά όταν από computeruniverse μου βγαίνουν με μεταφορικά 1100€ και από εδώ γύρω στα 1300 δεν το σκέφτομαι καν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούλιος 21, 2015 #144 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 (edited) Βγηκε και η kpe καλα οι τυποι στην evga ξυπνησαν για τα καλα οσο πιο μεγαλο asic η καρτα πληρωνεις περισσοτερα...καλα παμε απο αυριο διαθεσιμη για παραγγελια. Θελω μια με 80% asic σουπερ τιμη http://eu.evga.com/articles/00944/EVGA-GeForce-GTX-980-Ti-KINGPIN/ Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 21, 2015 από azazil1190 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Ιούλιος 21, 2015 #145 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 Ελεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούλιος 21, 2015 #146 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 ε δε πάμε καλά ακους εκεί ανάλογα το asic quality Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούλιος 21, 2015 #147 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 200$ για 8% μεγαλύτερο ASIC Δε λέω, ευρηματική μέθοδος για να πιάνουν των enthusiasts τον κ*λο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Ιούλιος 21, 2015 #148 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 Ναι....αλλά .....ξέρεις τι παίρνεις. Δεν αγοράζεις λαχείο. Το βρίσκω δικαιότερο όταν δίνεις τόσα λεφτά. Με μέσο όρο τα 1050 και χαμηλό asic βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Ιούλιος 21, 2015 #149 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Σκέψου όμως και τους τυπάδες που σκάνε $820 για τις classified και δε θα μπορούν να έχουν την ευκαιρία να πέσουν σε καλό κομμάτι επειδή έχει γίνει του binning το κάγκελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούλιος 21, 2015 #150 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 Βγηκε και η kpe καλα οι τυποι στην evga ξυπνησαν για τα καλα οσο πιο μεγαλο asic η καρτα πληρωνεις περισσοτερα Ας φάει ένα άκυρο στην αγορά από τους καταναλωτές για να έρθει στα ίσια της. Μην ακολουθήσει καμία τέτοια πολιτική και η intel με τους επεξεργαστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 21, 2015 #151 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 Ας φάει ένα άκυρο στην αγορά από τους καταναλωτές για να έρθει στα ίσια της. Μην ακολουθήσει καμία τέτοια πολιτική και η intel με τους επεξεργαστές. Ενω με την amd που το ειχε κανει .... ολο και καποιοι τον αγορασαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούλιος 21, 2015 #152 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 Ενω με την amd που το ειχε κανει .... ολο και καποιοι τον αγορασαν Αν λες για τους fx 9370/9590 τώρα καίγονται Πάντα θα υπάρχει η εξαίρεση. Το θέμα είναι μην τσιμπήσουν και ακολουθήσουν αυτή την πολιτική κι άλλοι κατασκευαστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 21, 2015 #153 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 Αν λες για τους fx 9370/9590 τώρα καίγονται Πάντα θα υπάρχει η εξαίρεση. Το θέμα είναι μην τσιμπήσουν και ακολουθήσουν αυτή την πολιτική κι άλλοι κατασκευαστές. Εμμμ για ποιους αλλους να λεω .... Δεν ειμαι -εντελος αντιθετος- προς αυτην την λογικη , αλλα μου φαινεται τρελλη ξεφτιλα το +8% παραπανω για 220$ Θα το δεχομουν μονο αμα ας πουμε εβγαιναν 2 εκδοσεις , μια με 70% και μια με 90% . Αλλα δεν γινονται τετοια πραματα στο πυριτιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolharris93 Ιούλιος 22, 2015 #154 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Θα προτιμησω να βασιστω στην τυχη μου και το τυχαιο asic..κοροιδια τα εξτρα λεφτα (εκτος απο αυτους που επιθυμουν τρελα overclocks με ln2). Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούλιος 22, 2015 #155 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Εμμμ για ποιους αλλους να λεω .... Δεν ειμαι -εντελος αντιθετος- προς αυτην την λογικη , αλλα μου φαινεται τρελλη ξεφτιλα το +8% παραπανω για 220$ Θα το δεχομουν μονο αμα ας πουμε εβγαιναν 2 εκδοσεις , μια με 70% και μια με 90% . Αλλα δεν γινονται τετοια πραματα στο πυριτιο Βγάζει την kingpin που είναι η κορυφαία έκδοση της, η διαλογή της σχετικά ως προς το ASIC/δυνατότητα OC έχει γίνει. Οπότε έπρεπε να έχει μια στάνταρ τιμή. Την έκδοση πληρώνουν οι καταναλωτές, το ASIC έπρεπε να είναι από μια τιμή και πάνω πχ 80%+ Οι υπόλοιπες υλοποιήσεις παίζουν στα 700-750€ και σου βάζει την φθηνότερη KP στα 930€ και φτάνει στα 1150€ (το έχει χάσει λίγο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolharris93 Ιούλιος 24, 2015 #156 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2015 Ρε παιδια εχουμε κατι νεοτερο με τις τραπεζες? Εχω παραγγειλει την καρτα απο Msystems και μου λενε οτι περιμενουν να ξανααρχισουν οι εισαγωγες και οτι δεν ξερουν κατι αλλο..ξερει καποιος εδω περιπου ποτε θα ξανααρχισουν οι εισαγωγες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούλιος 25, 2015 #157 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2015 Ρε παιδια εχουμε κατι νεοτερο με τις τραπεζες? Εχω παραγγειλει την καρτα απο Msystems και μου λενε οτι περιμενουν να ξανααρχισουν οι εισαγωγες και οτι δεν ξερουν κατι αλλο..ξερει καποιος εδω περιπου ποτε θα ξανααρχισουν οι εισαγωγες? Aπλα δεν μπορουν να αγορασουν απ εξω ,κανεις απο Ελλαδα ,εχουν βαλει πολυ μικρα ορια σε αγορες και αν μπορεις κι ολας.Απο οτι δειχνουν τα πραγματα απο Σεπτεμβρη θα μπορουμε να ξανα κινηθουμε οπως πριν. Και εγω ηθελα να παρω την kpe αλλα πηρα τα 3 του kp Σπασιματακια των πουστοευρωπαιων ειναι αυτα! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolharris93 Ιούλιος 25, 2015 #158 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2015 Aπλα δεν μπορουν να αγορασουν απ εξω ,κανεις απο Ελλαδα ,εχουν βαλει πολυ μικρα ορια σε αγορες και αν μπορεις κι ολας.Απο οτι δειχνουν τα πραγματα απο Σεπτεμβρη θα μπορουμε να ξανα κινηθουμε οπως πριν. Και εγω ηθελα να παρω την kpe αλλα πηρα τα 3 του kp Σπασιματακια των πουστοευρωπαιων ειναι αυτα! Χαχαχαχα Σεπτεβρη?!!! Ειχα μια 780 Ti την πουλησα και τωρα εχω μεινει με την igpu του 4790k... Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 26, 2015 #159 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2015 Stay cool Harris. Οι επιχειρήσεις έχουν φάει χοντρό πακέτο ,μαζί τους τρώνε κι οι υπόλοιποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
drjohn1980 Ιούλιος 26, 2015 #160 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2015 Πλακα κανετε.τοτε εγω πρεπει να πηρα την τελευταια gigabyte 980ti που ειχε το msystems.πανακριβη βεβαια αλλα δεν αντεχα χωρις καρτα αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts