kIlGoRi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2004 Δεν ξερω κατα ποσο το εχει παιξει κανεις αυτο το παιχνιδι αλλα στανταρ θα ειναι απο αυτα που θα θυμαμαι αν καποιος εχει καμια πληροφορια για το πως μπορω να το βρω ας γραψει ... thankz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 2, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 κανεις ρε παιδες !!!! τουλαχιστον το εχει παιξει ποτε κανενας ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Ιανουάριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Φιλε μου το ειχα παιξει εγω καποτε 98-99 χρονολογια αν θυμαμαι,πολυ καλο ραλακι αν και πιο πολυ προς το χαβαλε πηγαινε αλλα ηταν αρκετα διασκεδαστικο,που το θυμηθηκες αληθεια?Το να το βρεις τωρα ειναι πολυ δυσκολο αφου ειναι αρκετα παλιο,ισως απο κανα φιλο με μεγαλη συλλογη να του εχει ξεμεινει καπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Ιανουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 σε κανα video club ψαξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 παιδια το βρηκα !!!!! ειχα ενα φιλαρακο παιδικο φιλο που το παιζαμε μαζι πιτσιρικαδες και τωρα που ημουν αθηνα τον πετυχα και το βρηκε μεσα σε κατι ξεχασμενα απο τον θεο συρταρια και μου το εδωσε εχω πορωθει το τερματισα μεσα σε 4 μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.