fantacid Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2004 Ετιμαζω τις καλοκαιρινες διακοπες μου κ ζηταω βοηθεια!!Σχεδιαζω εναν low budget γυρο της μεσογειου,το roadmap εχει ως εξης:Ακτοπλοικος Ιταλια συνεχιζουμε με τρενο σε Γαλλια-Ισπανια.Αποκει περνοντας το στενο του Γιβραλταρ παμε Μαροκο κ ξεκιναμε το δρομο της επιστροφης μεσω Αλγεριας-Τυνησιας-Λυβυης μεχρι Αιγυπτο!Αυτο που θελω απο σας ειναι να μου δωσετε οτι στοιχεια γνωριζετε για αυτες τις χωρες(κυριως τις αφρικανικες).Π.χ. αν ξερετε αν χρειαζεται βιζα για Λιβυη κ Αλγερια κ πως μπορω να βγαλω,αν εχουν τιποτα πολεμους ή κατι τετοιο,απο ποιοες πολεις αξιζει να περασω απο τις προαναφερθυσες χωρες κ γενικοτερα οτι νομιζετε οτι θα βοηθουσε!Σκοπευω να φυγω αρχες του καλοκαιριου κ να διαρκεσει αυτη η «οδυσσεια» κανα δυο μηνες κ με τα λιγοτερα δυνατα χρηματα ~1000-1500Δεκτες συμβουλες κ ιδεες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Δεκέμβριος 30, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 τιποτα ρε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 αφου θα περασεις απο Μαροκο, εννοειται πως θα κανεις μια βολτα στην Casablanca, ειδικα τη νυχτα. να γυρισεις οπωσδηποτε στα παζαρια, οι αραβες εχουν ενα μοναδικο τροπο να μιλανε ολοι μαζι και να βγαζουν ακρη. τοτε (10 χρονια πριν) σε κυνηγουσαν απο πισω με φτηνα δερματινα. η ζεστη παντως πρεπει να παραμενει η ιδια. να προσεχεις τον καφε τους, ξυπναει πεθαμενο αλογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Δεκέμβριος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Απο όλες τις χώρες που αναφέρεις έχω παει μόνο στην Ισπανία. Φοβερή χώρα και μάλλον θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετές ημέρες. Όλη η παραθαλάσσια ζώνη είναι "αντε γεια". Στάση οπωσδήποτε σε Βαρκελώνη, Βαλένθια,Σεβίλλη. Αν και δεν βολεύει πάτε και στην Μαδρίτη. Το κακό ειναι οτι βρίσκεται στην ενδοχώρα και περίπου στο κέντρο της ισπανίας αρκετά μακρια απο Βαρκελώνη. Προαιρετικά και αναλογως αν βολεύει Αλικάντε/ΓρανάδαΓια Τυνησία/Μαρόκο δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα με visa, εξαλλου αυτες οι χώρες πάντα είχαν στενή σχέση με Γαλλία(πρωην αποικία) - σίγουρα θέλει ψάξιμο oπως και να έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιανουάριος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Μαθαινω πως αλγερια κ λυβυη βρισκονται σε εμπλολεμες καταστασεις(κατι εμφυλιοι νοιμιζω) αρα χρειαζομαι εναλακτικο δρομο. υπαρχει περιπτωση να περασω μεσω σαχαρας? ή θα χριαστει να κινηθω αεροπρικος για ξεφυγω απο αυτες τις δυο χωρες?? αλλη εναλλακτικη θα ηταν απο μαροκο Βαλεαριδες νησοι (μαγιορκα-ιμπιζα) κ απο κει τυνησια κ απο κει σικελεια κ πισω ελλαδα,ετσι ομως χανω την αιγυπτο μπερδεμα αυτη η αφρικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.