Jump to content

Recommended Posts

Walkthrough για silent assassin στον καινούργιο elusive "The Wildcard".

Μπορείτε να τον ξεφορτωθείτε και στο μαγαζάκι δίπλα από εκεί που εμφανίζεται στην αρχή (με θόρυβο να τους φέρετε μέσα έναν έναν) αλλά μπορούν να σας δουν από τα παράθυρα, δεν το συνιστώ.

• 2 weeks later...

Αυτός θα είναι διαφορετικός - πιο δύσκολος elusive δεν σου λέει που περιφέρεται.

Υπόψιν, εάν πάρετε το αυγό δεν θα μπορείτε να κάνετε restart!

Έγινε επεξεργασία από cgd

Είναι δυσκολούτσικος ο τελευταίος Elusive target, δεν ακολουθεί πάντα την ίδια πορεία και έχει λίγο ρίσκο, ιδιαίτερα επειδή εάν πάρεις το αυγό πρώτα μετά πρέπει να είσαι λίγο τυχερός και να σου κάτσει σε καλό σημείο ο “Broker”, και εάν εξοντώσεις πρώτα τον “Broker” μετά είναι λίγο πιο δύσκολο να πάρεις το αυγό γιατί είναι η Valia στο δωμάτιο!

Και εάν κάνεις οποιοδήποτε πρώτα μετά δεν μπορείς να ξαναρχίσεις!

Αν θέλετε οπωσδήποτε silent assassin, δείτε speedwalker walkthrough:

Για μένα, οι elusive targets  έχουν πάρει αρκετά ενδιαφέρουσα η τροπή!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 5 months later...

πριν 4 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Εχουν αφαιρεσει το always online. Αν δεν υπηρχε , θα ειχε πεσει προ πολλου :p 

Eγώ ούτως η άλλος το έχω αγορασμένο οπότε απλά το ανέφερα για την ιστορία  :D

• Like 1

Δεν αγοράζω day-1 και ξενέρωσα άσχημα με το όλο concept. Τώρα που έχει πέσει και η τιμή, αξίζει κάποιος να αχοληθεί μαζί του? Αυτά που λείπουν (elusives) έχουν μεγάλη σημασία?

• 3 weeks later...
On 20/3/2017 at 8:48 ΠΜ, το μέλος hurin έγραψε:

Δεν αγοράζω day-1 και ξενέρωσα άσχημα με το όλο concept. Τώρα που έχει πέσει και η τιμή, αξίζει κάποιος να αχοληθεί μαζί του? Αυτά που λείπουν (elusives) έχουν μεγάλη σημασία?

Αν σου αρέσει να παίζεις το stealth σύστημα στα παιχνίδια 100% τότε έχει μεγάλη σημασία να παίξεις τους

elusives target γιατί δεν χωράει το παραμικρό λάθος δηλαδή δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία.

Αυτήν την Παρασκευή έρχεται ο 23ος Elusive στο Παρίσι και θα βρίσκεται εκεί για 11 ημέρες νομίζω

πως είναι ο πρώτος που θα μείνει τόσες ημέρες.

Έγινε επεξεργασία από johnIV
  • Like 1

Ερωτηση: Οι elusive targets θα εμφανιστουν και τωρα αν το αγορασω, ή το πουλακι πεταξε; :) 

Το "δοκιμασα" και μου αρεσε αρκετα μπορω να πω, αν και λιγο η ΑΙ με εχει ξενερωσει. 

Τα γραφικα χωρις sweetFX ειναι no-go. Υπερβολικη θολουρα, δε ξερω τι σκεφτοταν πραγματικα. Απο αποδοση με gtx1070+i5 4590 , καπου καπου βλεπω frame drops ~50fps. Δε καταλαβαινω το γιατι. Πραγματικα το οπτικο του αποτελεσμα δε το δικαιολογει. 

Παρολα αυτα επειδη περα απο τη δοκιμη δε θελω τιποτα αλλο να κανω με το "θειικο" παιχνιδι , σκεφτομαι την αγορα του! 

Αν το αγοράσεις τώρα και το κατεβάσεις (αναλόγως τι σύνδεση έχεις)   θα μπορείς να παίξεις 

τον Elusive target που βγαίνει αύριο και  για 11 ημέρες θα περιφέρετε στο Παρίσι όμως χρειάζεται λίγο εξοικείωση γιατί είναι αρκετά δύσκολοι οι Elusives (Εγώ απο τους 22 έχω χάσει τους 5)  και δεν χωράει χοντρά λάθη.   δυστυχώς τους υπόλοιπους 22 θα δεν έχεις την δυνατότητα να τους αντιμετωπίσεις  γιατί έχουν εξαφανιστεί επειδή είναι live

• Like 1

Την κατσαμε δηλαδη, γιατι τωρα δεν εχω πισι (θα εχω ιντερνετ και πισι μετα τις 20-25 του μηνα). Εδω εχω καλη συνδεση, θα κατεβαινε πολυ γρηγορα το παιχνιδι :( 

Δε πειραζει! Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! 

• 7 months later...

https://www.ioi.dk/hitman-goty-release-notes/

Υπόψιν για όσους δεν έχουν την έκδοση GOTY και θέλουν να παίξουν τα νέα DLC πρέπει να

βάλουν εκ νέου το χέρι στην τσέπη.

Εγώ το πήρα και θα μπορούσα να γκρινιάζω ώρες ατέλειωτες

μιας και δεν ανταποκρίνεται η τιμή (18 Ευρώ στο steam) με το υλικό που προσφέρουν

όμως βγήκαν και το είπαν καθαρά πως χρειάζονται εισπράξεις για να συνεχίσουνε

την 2η σεζόν.