Jump to content

βοηθεια με gaming pc 800-1300 ευρω

Recommended Posts

καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε λιγο γιατι θελω να αγορασω εναν gaming pc με 800-1300 ευρω. Τι λετε για τα παρακατω κομματια?

τροφοδοτικο: turbo-x psu 750W Real series ΙI

επεξεργαστης:  Intel CPU Core i5-4460 (1150/3.2GHz/6Mb)

μητρικη:  Gigabyte Z97X-Gaming 5 (1150/Z97X/DDR3)

μνημη:  Corsair DDR3 8GB Dimm 1600MHz Vengeance ή Crucial Ram DDR3 16GB kit 1600MHz Ballistix Sport XT

καρτα γραφικων:  MSI VGA GTX 960 Gaming 4GB

κουτι:  Corsair Carbide 300R Gaming Midi Tower

αυτα εχω σκεφτει τι λετε? Και θα ηθελα να μου προτινετε ανεμιστιρα(αν χρειαζεται) και σκληρο δισκο και γενικα οτι αλλο χρειαζεται να μην ξεπερναει τα 1300 αν γινεται ευχαριστω :)

Καλωσήρθες! :)

Πολύ κακό για τα λεφτά που δίνεις, μην το σκέφτεσαι καν. Απάντησε σε παρακαλώ στις παρακάτω ερωτήσεις;

1) 800 ή 1300; είναι μεγάλη η απόσταση, δεν θα βοηθηθείς αν δεν το περιορίσεις σε ένα πιο σαφές ποσό.

2) Οθόνη έχεις; Αν ναι, ποιά; Αν είναι να πάρεις, περιλαμβάνεται μέσα στα 1300 ή είναι ξεχωριστά;

3) Μόνο από το πλαίσιο μπορείς; Από άλλα καταστήματα που έχουν δωρεάν συναρμολόγηση το αποκλείεις; Eshop ή άλλα π.χ

Έγινε επεξεργασία από Trexx

καλος σας βρηκα :)

ποιο πολυ 1100-1200 ευρω βασικα.

πληκτρολογιο ποντικη ηχεια εχω και σιγα σιγα θα παρω καινουρια. οθονη θελω να παρω καινουρια, τα 1100-1200 ευρω ειναι χωρις οθονη. Για οθονη δεν εχω ιδεα ποσο κοστιζουν θα ηθελα και εκει βοηθεια :)

Προτιμω πλαισιο αλλα και απο e-shop δεν εχω προβλημα

Έγινε επεξεργασία από fistofshadows

1000 ευχαριστω και καμια καλη οθονη 27αρα π.χ. τι λες?

edit , τωρα ειδα το 27ρα που ζητας

Ανεβαινεις αρκετα σε budget με την 27ρα ομως :) Ειναι μια χαρα η οθονη που προτεινει και θα παιζεις καμποσο καιρο πολυ καλα με την 970 στα 1080p . 

Νομιζω εχει και φτηνοτερες παντως! 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

Με τόσα χρήματα που δίνεις είναι αμαρτία να μην πάρεις ένα πιο καλό και πιο ωραίο κουτί. Σκέψου το. Για τα λεφτά του πάντως το AGOS έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά.

Έγινε επεξεργασία από pasjohn

Με τόσα χρήματα που δίνεις είναι αμαρτία να μην πάρεις ένα πιο καλό και πιο ωραίο κουτί. Σκέψου το. Για τα λεφτά του πάντως το AGOS έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά.

Εχεις να μου προτινεις καποιο συγκεκριμενο κουτι? και σε τι τιμη?

σε ευχαριστω πολυ μαλλον αυτην την οθονη θα αγορασω :D

Αυτο  φαινεται πολυ καλη επιλογη για τα λεφτα του. Θα το ξερω απο βδομαδα που θα το'χω στα χερια μου,  αλλιως την εβαψε η reviewer :p

Υστερα εχει αρκετα δυνατα κουτακια γυρω στο 100ρικο , και το agos μια χαρα ειναι παντως.

Για 1080p και 27 ιντσες δεν ειμαι και πολυ συμφωνος (δηλαδη πλεον εν ετει 2015 καλο ειναι οι 27 ιντσες να συνοδευονται απο 1440p ). Αλλα φαινεται τιμια για τα λεφτα της η οθονη που σου προταθηκε! Νομιζω πως δε θα δεις ιδιαιτερες διαφορες αν εισαι casual gamer! Μια χαρα θα την ευχαριστηθεις!

Δελεαρ ετσι; 27inch 1080p ή 24 1440p ? :p

Νταξει θα το ευχαριστηθει οποιο και να παρει σε αυτα τα φραγκα! 

Υπαρχει και αυτο ομως http://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-UltraSharp-U2515H.html?keyphrase=dell+u2515h

:D 

ναι οντως καλυτερα 1440p πιστευω αρα ειμαι αναμεσα σε αυτες που ειπατε 

http://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-UltraSharp-U2515H.html?keyphrase=dell+u2515h

http://www.skroutz.gr/s/6962017/Dell-P2416D.html

Έγινε επεξεργασία από fistofshadows

Απλα θεωρω οτι το 24inch - 1080p ειναι πολυ καλο και οταν ανεβαινεις inches χαλαει καπως η ποιοτητα, αλλα αυτο ειναι σχετικο (με το ποσο απαιτητικος ειναι ο καθενας). Μπορει να μη καταλαβεις καν διαφορα και να ευχαριστηθεις το ιδιο.

Τα 1440p ειναι λιγο περισσοτερο future proof, με οποιο impact μπορει να υπαρχει σε μετεπειτα games (λογω καρτας γραφικων δηλαδη) . Αλλα οθονη παιρνεις μια φορα στο τοσο... 

Και εγω στην p2414h με βαρια καρδια πηγα λογω budget, αλλα και λογω του οτι η gtx770 που εχω δε θα μπορουσε να τα παει πολυ καλα σε 1440p. Η 970 νομιζω οτι τα καταφερνει καλυτερα.

Παντως η μεση λυση ειναι η u2515h , και ο @tragikos,  ξερει σιγουρα να σου πει αν αξιζει η αγορα της! :)

Εδω και το σχετικο θεμα ! 

NZXT PHANTOM 410 (υπάρχει και σε άλλα χρώματα)

FRACTAL DESIGN ARC MIDI R2

PHANTEKS ENTHOO PRO (έχει και με παράθυρο και είναι αυτό που πρότεινε ο tommy)

Για τα δύο πρώτα όμως, όπως και στο στο agos θα πρέπει να βγάλεις το ένα cage των δίσκών για να χωρέσει η κάρτα γραφικών.

Με το Phanteks δεν έχεις πρόβλημα.

Αυτή η κάρτα είναι μικρότερη σε μήκος.

Εάν μείνεις στην gigabyte μπορείς να την πάρεις και φθηνότερα.

Έγινε επεξεργασία από pasjohn