PetranEVO Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Έχω κάτι παλιές φώτο στον υπολογιστή με watermarks πάνω,τα οποία είναι κάπως έτσι : Για να το εξηγήσω σωστά, είναι γραμμένη ιστοσελίδα, και γύρω γύρω έχει Border σαν την φώτο απο πάνω και στο κέντρο ελαφρύ διαφορετικό χρώμα του άσπρου. Δοκίμασα Photo stamp remover τίποτα Δοκίμασα Photoshop με patch tool ,με Magic wand ώστε να τα κάνω fill μετά με "content aware" αλλά την χαλάει πολύ. Υπάρχει άλλος τρόπος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 13, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2015 (edited) Επειδή μου έχουν κλέψει φωτογραφία με watermark και την χρησιμοποίησαν χωρίς(το έβγαλαν) θα σου έλεγα είτε να την αγοράσεις ή να την αφήσεις έτσι. Για το ηθικό κομμάτι. Επίσης δε ξέρω αν επιτρέπεται αυτό που ζητας από τους κανονισμούς του φόρουμ. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 13, 2015 από GoMaR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 13, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2015 Για λογους copyrights το θεμα κλεινει 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts