Jump to content

ψάχνω ανεμιστηράκια

kots

Recommended Posts

για το κουτί μου.

θέλω δύο αθόρυβα. έχω ακούσει για untech τα εγκρίνετε?

πάνω κάτω που κυμαίνονται οι αγορές για να ξέρω τι να κοιτάξω; δώστε μου συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξω και τι να πάρω.

κανένα καλό μαγαζί στο ίντερνετ έχετε βρει διότι κάτι fleamarket, eshop, ebazaar κτλ έχουν πολύ ακριβές τιμές.

δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ.

αν θες εντελως αθορυβα αλλα οχι τοσο δυνατα παρε papst...

ειδαλως παρε 2 8αρια της arctic cooling και βαλτα πανω σε ενα fanbus και σε χαμηλες στροφες δεν θα εχεις καθολου θορυβο και αποδεκτη ροη...ειναι 39 εκατοστα νομιζω αντι για 25 που ειναι τα περισσοτερα...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 22:14]

Τι ενωείς 39 και 25 εκατοστά;

Χιλιοστά! Τα πιο πολλά fan είναι 80*80*25 χιλιοστά. Αυτά είναι 80*80*35 http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=6&data=2&disc=

Αρχική απάντηση από kots [Χθες, στις 20:55]

....κανένα καλό μαγαζί στο ίντερνετ έχετε βρει διότι κάτι fleamarket, eshop, ebazaar κτλ έχουν πολύ ακριβές τιμές....

Φια το e-shop δεν νομίζω δοκίμασε εγώ όλα από εκεί τα έχω πάρει;)

Μια χαρά είναι www.e-shop.gr στην κατηγορία των κουτιών αν θυμάμαι καλά.

Κάνουν τη δουλειά τους πολύ καλά.Αλλά φυσικά είναι πολύ λίγα αμπέρ.Οπότε αν θες κάτι πιο δυνατό κάλυτερα να πας σε κάτι άλλο.Δεν μπορείς να έχεις και ησυχία και 5000 στροφές ανά λεπτό!!! Πίστεψέ με είναι τόσο αθόρυβα που και τα πέντε μαζί δεν καλύπτουν το σκληρό μου!!!

Εγώ πήρα τα Coolermaster silent του eshop, αυτά που έχουνε και LED. Πολύ αθόρυβα και σε καλή τιμή! Έχει και τον Zalman F1 αλλά δεν τον εχω δοκιμάσει. Πάντως όποιος ενδιαφέρεται για κάτι εντελώς αθόρυβο αλλά ακριβούτσικο τότε υπάρχει μόνο ο Panaflo!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.