Alexgk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2015 Μετά από φορμάτ που έκανα δε δουλεύει ο ορθογραφικός έλεγχος στο συγκεκριμένο φόρουμ. Σε άλλα δεν έχω πρόβλημα. Έχω τον τελευταίο firefox στην Αγγλική έκδοση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Ιούνιος 12, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2015 Ρίξε μια ματιά. . . http://www.thelab.gr/topic/139804-thelabgr-v3-bugs/?p=2091022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 12, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2015 (edited) Τα πάντα έκανα φίλε μου rastafari. Έσβησα τα μπισκοτάκια, απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα το πρόσθετο του ορθογραφικού ελέγχου, δεν ξέρω αν έμεινε κάτι άλλο να κάνω...Υποπτεύομαι πως υπάρχει θέμα με το ότι αυτή τη φορά έβαλα τον Αγγλικό firefox γιατί με κόκκινη γραμμή από κάτω μου βγάζει τις ξένες λέξεις και όχι τις Ελληνικές. Με τον Chrome (στα Ελληνικά τον έχω) δεν έχω πρόβλημα..Τέλος πάντων θα γράφω μάλλον από τον Chrome Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 12, 2015 από Alexgk Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 13, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2015 Πάτα δεξί κλικ μέσα στον editor-> Επιλογές ορθογραφικού ελέγχου-> επέλεξε Ελληνικά ή και τις 2 γλώσσες ανάλογα το πρόσθετο και τικ στον έλεγχο ορθογραφίας στα πεδία κειμένου edit: Μπορεί να το έχεις και αλλιώς δεξί κλικ πρώτο τικ στο Check spelling Languages tik στο English and Greek ή μόνο Greek ξερω γω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 13, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2015 (edited) Πάτα δεξί κλικ μέσα στον editor-> Επιλογές ορθογραφικού ελέγχου-> επέλεξε Ελληνικά ή και τις 2 γλώσσες ανάλογα το πρόσθετο και τικ στον έλεγχο ορθογραφίας στα πεδία κειμένου edit: Μπορεί να το έχεις και αλλιώς δεξί κλικ πρώτο τικ στο Check spelling Languages tik στο English and Greek ή μόνο Greek ξερω γω Να είσαι καλά karmen πείραξα αυτά που μου είπες (με τον δικό σου τρόπο και κάτι άλλα που δε θυμάμαι τι και πως) αλλά εντάξει δούλεψε Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 13, 2015 από Alexgk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts