denz Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2015 (edited) Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω προβλήματα συγχρονισμού των IMAP accounts μου χρησιμοποιώντας το Outlook 2013. Συγκεκριμένα μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά το συγχρονισμό του φακέλου15:41:17 [8004DF03-0-0-560] Έχω περάσει ξανά τους λογαριασμούς, έχω αλλάξει outlook profile, έχω κάνει επιδιόρθωση το office, επανεγκατάσταση κτλπ αλλά δυστυχώς τίποτα. Τι κάνω εδώ; Ψάχνω τρόπο επίσης να αποθηκεύσω στο address book μου όλες τις επαφές που μου έχουν στείλει email και υπάρχουν στο γραμματοκιβώτιο. Τέλος θέλω με πολύ πάθος να κρύψω τους άχρηστους φακέλους των λογαριασμών μου (και είναι κυρίως τοπικοί φάκελοι, "Μόνο αυτός ο υπολογιστής") Παρακαλώ τα φώτα σας! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 9, 2015 από denz Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούνιος 9, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2015 Για δες εδώ μήπως και κάνεις κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts