Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας. έβαλα μεγαλύτερη κάρτα στο κινητό και είπα να περάσω και τα καινούργια τραγούδια που έχω .

δυστυχώς τα έχω όλα στο φορμα των iTunes  και τα τελευταία ειδικά σε apple lossless .

το κινητό δεν τα παίζει .

γνωρίζετε να μου προτείνετε ένα Media player ,εαν γίνεται δωρεαν αλλά και με αγορά δεν έχω πρόβλημα , που να κάνει τα παρακάτω  ταυτόχρονα : 

α) να παίζει alac κυρίως .

β) να φαίνεται το artwork των τραγουδιών που έχω βάλει

γ) εαν γίνεται να υποστηρίζει όλα τα μουσικά φορμα (extensions ) του iTunes ??? (acc ,m4a ,wva νομίζω λέγεται, alac )

το κινητό είναι το lumia 1320 . windows phone 8.1 .

(edited)

το vlc νομίζω δεν παίζει .

εαν γίνεται να έχετε και εμπειρία από χρήση είναι καλύτερα. όχι να γνωρίζετε απλά τα specs.

ευχαριστώ για την απάντηση .

το molyplayer pro λέει ότι παίζει σχεδόν τα πάντα . λέει 5 είδη αρχείων ήχου . και αναφέρει το flac δεν αναφέρει το alac .

2 edit είχε δοκιμή του μολυ.

α) δεν έδειχνε το artwork .

β) δεν είχε φακέλους με τα τραγούδια . τα είχε όλα συνεχόμενα με όνομα . στην επιλογή της # είχε όλα τα ελληνικά και αγγλικά γράμματα αλλά διαθέσιμα μόνο 5 αγγλικά .

στον μακροσκελή κατάλογο με τα διάσπαρτα τραγούδια τα είχε όλα νομίζω και έπαιζε και τα alac .

3o edit . το vlc δείχνει το artwork σε χαμηλότερη ποιότητα από αυτό που το έχω σκανάρει . και δεν παίζει τα alac . δηλαδή τα παίζει μόλις ξεκινάς το τραγούδι , βγάζει μήνυμα σφάλματος ότι το αρχείο δεν μπόρεί να διαβαστεί και άμα πατήσεις πάνω του σταματάει το τραγούδι. εαν δεν πατήσεις το τραγούδι παίζει κανονικά .

Έγινε επεξεργασία από Γεώργιος
(edited)

αγόρασα δύο εφαρμογές για δοκιμή .

η μια έκανε 4,5 ευρώ . μια βλέπει τους φακέλους μια δεν τους βλέπει. λεγεται yxplayer 8.1 .  δεν κατάφερα να παίξω ένα τραγούδι. είχε μια κριτική . και αυτή αρνητική με ένα αστέρι . θα ζητησω τα χρήματα πίσω μάλλον .  

η άλλη έκανε 1 ευρώ . και παίζει το alac που έλεγε . αλλά είχε τουλάχιστον δύο ελλατώματα.

α) δεν έδειχνε τις φωτο του αλμπουμ .

β) ανοίγεις μόνο ένα αρχείο . μετά δεν μπορείς να ανοίξεις κανένα άλλο .ούτε παίζει το επόμενο τραγούδι του δίσκου . για να επιλέξεις ένα άλλο τραγούδι πρέπει να πας πάλι από την αρχή .

ελπίζω με τα windows 10 να αλλάξει η κατάσταση .

μακάρι να μην έχω τρεξίματα με την επαναπίστωση.

Έγινε επεξεργασία από Γεώργιος