Jump to content

Πρόταση για Download Manager με ... απαιτήσεις!!!

Spyrious

Recommended Posts

Θα ήθελα να μου προτείνετε έναν download manager με τα εξής χαρακτηριστικά

1.να υποστηρίζει τον firefox

2.να μπορεί να κατεβάζει από links που δεν κάνουν direct link στο αρχεία πχ της μορφής www.archive.com/gh/download=2345 ,διότι όσους manager γνωρίζω κατεβάζουν αρχεία από links της μορφής www.archive.com/download/fg.zip

3.να κάνουν και accelerate (όπως το dap)

Με σημαντικότερη την 2 δυνατότητα.

Ευχαριστώ.

Αρχική απάντηση από Spyrious

Θα ήθελα να μου προτείνετε έναν download manager με τα εξής χαρακτηριστικά

1.να υποστηρίζει τον firefox

2.να μπορεί να κατεβάζει από links που δεν κάνουν direct link στο αρχεία πχ της μορφής www.archive.com/gh/download=2345 ,διότι όσους manager γνωρίζω κατεβάζουν αρχεία από links της μορφής www.archive.com/download/fg.zip

3.να κάνουν και accelerate (όπως το dap)

Με σημαντικότερη την 2 δυνατότητα.

Ευχαριστώ.

Παιδιά μία απο τα ίδια.

Να υποστηρίζει Firefox.

το flashget κανει αυτα που θες (δοκιμασμενα) αλλα τα links που δεν ειναι direct ΠΑΝΤΑ ενεχουν τον 'κινδυνο' να μην γινονται σωστα αντιληπτα απο τον manager ...κι αυτο διοτι αρκετα sites εχουν κωδικα που ελεγχει τον τροπο που αποστελλεται το link ....

Αυτό το thread επαναλαμβάνεται τόσο σύχνά όσο οι ταινίες που βάζει το STAR!!! :)

Και πάντα ένα είναι το αποτέλεσμα.

Flashget.

Στο Firefox νομίζω μπορείς να το περάσεις σαν plug in ή με το Flashgot αν θυμάμαι καλά το όνομα του extension.

Υπάρχει και η λεγόμενη DropZone για παράξενα links. Μερικές φορές τα παίρνει έτσι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.