voudas Ιανουάριος 1, 2005 #81 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt :D :D Μπραβο του να τα εκατοστησει Pi ? τι ειναι , νεα μαρκα σοκολατας αν είναι δυνατόν δηλαδή... καλύτερα να έγραφε είστε όλοι μαλ@κες παρά αυτό το στυλάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιανουάριος 1, 2005 #82 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Εγώ απορω πραγματικα πως βρέθηκε σε αυτο το φορουμ.........(Θα συμφωνισω απολυτα με τον Trooper.....Ελπίζω να μην πιστευεις αυτα που γραφεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 1, 2005 #83 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt Ωωωω τι βλέπουν τα ματάκια μου τα γαλανά . Αρχική απάντηση από overvoltPi ? τι ειναι , νεα μαρκα σοκολατας Απ'οτι εχουν δει τα ''ομορφα και πρασινα ματακια μου'' ειναι καποιο προγραμματακι που μετραει την αποδοση του pc (βλεπε Benchmark ) Δεν το δοκιμαζεις και συ να δουμε ποσο ''ΑΡΧΗΓΟΣ'' εισαι? Εγω παντως οταν μεγαλωσω ΑΡΧΗΓΟΣ θελω να γινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 1, 2005 #84 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 10:12] αν είναι δυνατόν δηλαδή... καλύτερα να έγραφε είστε όλοι μαλ@κες παρά αυτό το στυλάκι... εισαι μικρος ακομα, ουτε μαλλια δεν εβγαλες. οταν φτασεις κι εσυ στα 30-35 σαν εμας, και θα εχεις τη δυναμη να κανεις τις δικες σου φορμουλες, σιγα-σιγα με υπομονη, θα καταλαβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 1, 2005 #85 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 overvolt κερναω λοβοτομη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιανουάριος 1, 2005 #86 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχηγε το παραθυρακι υπηρχε ή το φτιαξες εσυ ? Ειδα το συστημα στο www.sigma-sa.com/kt/myboxgr2004.zip Οχι και ασχημοπαντως. Αλλα το λευκο ειναι πολυ μονοτονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 1, 2005 #87 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 οταν θα μαθω αρκετα γυρω απο του υπολογιστες τετοιο κουτι θα κανω....Θα το εχω σαν προτυπο....Keep up .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 1, 2005 #88 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 εισαι μικρος ακομα, ουτε μαλλια δεν εβγαλες. οταν φτασεις κι εσυ στα 30-35 σαν εμας, και θα εχεις τη δυναμη να κανεις τις δικες σου φορμουλες, σιγα-σιγα με υπομονη, θα καταλαβεις. αυτη η φορμουλα θα βγαζει και μαλια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 1, 2005 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 είναι από την άλλη φόρμουλα, που τρέχει αχ μακάρι να γίνω overvolt όταν μεγαλώσω... ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΠΟΥ ΑΔΙΚΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΒΕΡΒΟΛΤ (ΚΙ ΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ), ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ, ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ... δεν μπαίνω καν στη διαδικασία του να σχολιάσω ξανά τις απόψεις του καθώς το σημαντικότερο είναι η στάση του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 1, 2005 #90 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Ax μικρε Βουδα,ασχεε και τρισαθλιε....σε λυπαμαι..... Καλη χρονια Κωστακη Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 1, 2005 #91 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 παρατηρω οτι σε καθε ποστ σου γραφεις τουλαχιστον μια φορα την λεξη φορμουλα. Εισαι να τα στησουμε με το δικο μου zastava γαλανοματικο αγορι?http://www.thelab.gr/attachment.php?s=&postid=130714Υγ. Μου ριχνεις και καμια δεκαρια χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 1, 2005 #92 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από unseen παρατηρω οτι σε καθε ποστ σου γραφεις τουλαχιστον μια φορα την λεξη φορμουλα. Εισαι να τα στησουμε με το δικο μου zastava γαλανοματικο αγορι?Υγ. Μου ριχνεις και καμια δεκαρια χρονια. Ναι αλλα μονο σε ηλικια....απο θεμα ετων δηλαδη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 1, 2005 #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Είχα κανά δυο μέρες να το διαβάσω και επιστρέφοντας πέφτει ο μάτης μου σε μια καταπληκτική ατάκα. Και μετά σε ακόμα μία. Κι άλλη μία.’μα είναι να το μετονομάσετε το thread, καλύτερα να το κάνετε split και να βάλετε τα μισά ποστς στο "Κορυφαίες ατάκες"...Overvolt ζεις, εσύ μας οδηγείς.Και που'σαι: τον σεβάσμο τον κερδίζεις με έργα κι αποδείξεις, όχι με απαιτήσεις σε μια (πενιχρή) σελίδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 1, 2005 #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 19:06] είναι από την άλλη φόρμουλα, που τρέχει αχ μακάρι να γίνω overvolt όταν μεγαλώσω... ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΠΟΥ ΑΔΙΚΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΒΕΡΒΟΛΤ (ΚΙ ΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ), ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ, ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ... δεν μπαίνω καν στη διαδικασία του να σχολιάσω ξανά τις απόψεις του καθώς το σημαντικότερο είναι η στάση του... Δεν καταλαβαίνεις ότι οι απαντήσεις σου, τον αναγάγουν σε ισότιμο συνομιλητή; Δεν ξέρεις ότι οι ανάξιοι να εμπνεύσουν σεβασμό, προτάσσουν την ηλικία τους; Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι τα «απλά μυαλά» εκφράζονται με χλευασμό, όταν δεν έχουν επιχειρήματα; Ασχολήσου με κάτι άλλο, και άσε τον φουκαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιανουάριος 1, 2005 #95 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 βρε over...οι περισοτεροι που κανουν overclocking, το κανουν για την χαρα που θα νιωσουν οταν πετυχουν ενα μεγαλο αριθμο...εκτος αυτου, οσοι κανουν τρελα πραματα (προμι κτλ) εχουν καμποσα λεφτα, και μπορου εαν θελουν να εχουν τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ κομματια...απλα τους αρεσει να περνουν ευχαριστα την ωρα τους, σκευτομενοι νεες πατεντες για την ψυξη του του υπολογιστη τους, η βρισκοντας τα ορια του....στο κατω κατω ειναι ενα hobby... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 2, 2005 #96 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Δεν καταλαβαίνεις ότι οι απαντήσεις σου, τον αναγάγουν σε ισότιμο συνομιλητή; Δεν ξέρεις ότι οι ανάξιοι να εμπνεύσουν σεβασμό, προτάσσουν την ηλικία τους; Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι τα «απλά μυαλά» εκφράζονται με χλευασμό, όταν δεν έχουν επιχειρήματα; Ασχολήσου με κάτι άλλο, και άσε τον φουκαρά. Γιάγκο δεν έχεις άδικο απλά: α) τον τραγουδιστή δεν μπορώ να τον πετύχω πουθενά:P:P β) το ισότιμος συνομιλητής έχει την ευκαιρία να το αποδείξει στην κουβλεντα που φυσικά αποφεύγει γ) έχει πλάκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 2, 2005 #97 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Ρε παίδες!Αφήστε τον "παντογνώστη" και πάνω απόλα "βοηθό" μας να πάρει καμιά ανάσα για να απαντήσει στα προβλήματα μας!! :hehe: :rofl: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιανουάριος 2, 2005 #98 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Μικρε ασχετε unseen που πας χωρις αερα? Δε ξερεις οτι τα ηλεκτρονικα καιγονται με οτιδηποτε εκτος αεροψυξης ? (ετσι οπως το χεις το συστημα αποσυνδεσε το απο τα peltier και τα αλλα ακατανοητα extreme και βγαλτο στο μπαλκονι να αεριστει λιγακι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 2, 2005 #99 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 δικιο εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 2, 2005 #100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 16:44] overvolt κερναω λοβοτομη ... εχω ψοφησει στο γελιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.