Jump to content

ψυξη μνημης

Bobi Rhoads

Recommended Posts

Τα πράγματα που για σένα είναι ακατανόητα, για άλλους είναι χόμπυ(και κατανοητά). Αν ότι δεν καταλαβαίνεις το απορρίπτεις και του κολάς την ταμπέλα "η αποθέωση της βλακείας ", συγγνώμη αλλά στο χωριό μου το λέμε σύνδρομο κατωτερότητας.

Προφανώς τα pc δεν είναι το χόμπυ σου, οπότε μάλλον σε λάθος χώρο βρίσκεσαι.

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

εσυ ξεκινησες και συνεχιζεις να μας λες στην τελικη οτι ειμαστε χαζη που θα κερδισουμε +10 και +20 Mhz στις μνημες. εγω θελω να τα κερδισο και να δωσω 12 ευρο που εχουν οι ψυκτρες. και εσυ αυτα τα 12 ευρο θες να τα δωσεις να παρεις μια πιο ωραια ζωνη. δεν θα το κανω θεμα καλα κανεις. εσυ μας ζαλισες

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 00:16]

Τα πράγματα που για σένα είναι ακατανόητα, για άλλους είναι χόμπυ(και κατανοητά). Αν ότι δεν καταλαβαίνεις το απορρίπτεις και του κολάς την ταμπέλα "η αποθέωση της βλακείας ", συγγνώμη αλλά στο χωριό μου το λέμε σύνδρομο κατωτερότητας.

Προφανώς τα pc δεν είναι το χόμπυ σου, οπότε μάλλον σε λάθος χώρο βρίσκεσαι.

Babylon to Zion δεν το ξερω αυτο το χωριο , το μονο που ξερω ειναι οτι σιγουρα δεν αλλαζουν οι ανθρωποι ευκολα ροτα , οτι και εαν τους πεις .

Το δικο μου χομπυ , ειναι να μην αφηνω τους πονηρους να μου αδειαζουν αδικιολογητα την τσεπη.

Επειδη εκμεταλευονται το παθος μου , για εναν γρηγορο υπολογιστη!! :)

Κουμάντο να κάνεις στην τσέπη σου, έχεις κάθε δικαίωμα....

όπως και εγώ στην δική μου και κάποιος 3ος στην δική του....

Όσο αφορά το χόμπυ, σωστά υπέθεσα ότι δεν είναι οι υπολογιστές ;)

Να σου θυμίσω πάντως ότι εσύ με τις εριστικές απαντήσεις σου προκάλεσες την ειρωνεία των μελών

Και αν θες να ξέρεις το over clocking είναι αυτοσκοπός και όχι μόνο μια ορθολογιστική αναζήτηση επιπλέον επιδόσεων.

Δε μπορείς να χλευάζεις τόσους χρήστες που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τροποποιήσουν το μηχάνημα τους για οποιοδήποτε λόγο, επειδή εσύ το θεωρείς ανούσιο και μετά να απαιτείς να σε σέβονται.

Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ για θέματα ψύξης και γενικά moods και ότι άλλο νομίζεις σχετικά με την τεχνολογία για PC και θα καταλάβεις ότι δε μιλάς σε ανίδεους υπερκαταναλωτές. Που χάφτουν ατεκμηρίωτες απόψεις ενώς «ανώτερου» όντως σαν κι εσένα.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 00:33]

Κουμάντο να κάνεις στην τσέπη σου, έχεις κάθε δικαίωμα....

όπως και εγώ στην δική μου και κάποιος 3ος στην δική του....

Όσο αφορά το χόμπυ, σωστά υπέθεσα ότι δεν είναι οι υπολογιστές ;)

No problem .. Thanks :D

Αρχική απάντηση από kaynd [Σήμερα, στις 00:34]

Να σου θυμίσω πάντως ότι εσύ με τις εριστικές απαντήσεις σου προκάλεσες την ειρωνεία των μελών

Αυτην τη καραμελα ,αστην κατω.

Σιγα μην πηρα και F16 ,για να βομβαρδησω το φορουμ .. :TD:

Αρχική απάντηση από overvolt [Χθες, στις 23:59]

Ωωωω τι βλέπουν τα ματάκια μου τα γαλανά , πέσανε όλοι και μας κάνουν καζούρα !!

Μάλιστα , κανένα πρόβλημα .

Αναρωτήθηκε κανείς , ποιος ο λόγος που η σελίδα μου δεν διαθέτει και Ελληνική γλώσσα ?

Η απάντηση είναι απλή , στην Ελλάδα έχουμε μόνο Αρχηγούς , και καθόλου ινδιάνους .

ηττοπαθης συμπεριφορα και κομπλεξισμος-ναρκισσισμος aka (ή also known as) ΕΥΡΩΠeos

Ενώ οι 12000+ Ξένοι επισκέπτες , από το 1997 μέχρι σήμερα , όχι μόνο εκτίμησαν την πράξη μου , αλλά με γέμισαν και με ευχαριστήρια Email , καθώς και μηνύματα με απορίες, εσείς τώρα δεν χρειάζεται να διαβάζετε τέτοια πράγματα , παίξτε με καμία τράπουλα ΕικοσιΜία , μέρες που είναι , η καμία κολτσίνα, και αφήστε με εμένα να παραλογίζομαι.

''χαλαρωσε το κορμακι σου και αραξε τα κυβικα σου'' που λενε και στη ροδο.πες μας τον τελευταιο χρονο ποσους επισκεπτες ειχες?????

(εκτος απο εμας που χτυπησαμε το λινκ σου για να γελασουμε)

καμια σχεση το 1997 με το σημερα στην ελλαδα και το ποσο εχει ανεβει ο ελληνας μοντερ/οβερκλοκερ.μπορει να ησουν τοτε απο τους λιγους αλλα το κακο σου ειναι οτι εμεινες στο 1997 μαλλον Celery-man.........

Μα και βέβαια πιστεύω απόλυτα όσα γράφω , οποίος νομίζει , ότι με τα αναμασήματα που διαβάζει σε σπαστά αγγλικά ( σιγά να μην ξέρει Αγγλική τεχνική ορολογία , ώστε να καταλάβει απόλυτα το τι διαβάζει ) , στο Anandtech ΑΒΧforums Overclokers.com κλπ ότι παίρνει γνώσεις και γίνετε ΑΥΘΕΝΤΙΑ στο Overclocking και ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ , μαύρο φίδι που τον έφαγε , και καλά ξυπνητούρια.

Εδώ διαβάζω Reviews , από νέα προϊόντα , και το τι κοτσάνες γράφουνε δεν λέγετε , άλλες σκόπιμα ( Πήραν φράγκα ), και άλλες από πλήρη άγνοια .

Δεν γίνετε δηλαδή μόνο στα φόρουμ το έγκλημα , γίνετε παντού , ακόμα και στα περιοδικά .

Συμπέρασμα , πρέπει να έχεις στερεές βάσεις , επάνω στο αντικείμενο που ασχολείσαι , για να μπορείς να κρίνεις , εάν η πληροφόρηση που παίρνεις είναι σωστή και όχι κοτσάνες η παραπληροφόρηση.

Οι εταιρείες που πουλάνε ψύχτρες, έχουν σα σκοπό να ΠΟΥΛΑΝΕ , και ψάχνουνε για κορόιδα , σου λέει , μαζί με το καλό το CPU κουλεράκι , που πραγματικά το χρειάζεται , θα του πουλήσουμε , και τα άλλα τα παραμύθια.

σπαστα αγγλικα ή ελληνικα υπαρχουν σε ολους τους χωρους του ιντερνετ για λογους ταχυτητας πληκτρολογησης ή καθιερωσης computer slang......(θες να σου φερω κανενα λεξικο μηπως?????) εγω παντως μια χαρα διαβαζω οσα διαβαζω.......και αν βρω καπου δυσκολια υπαρχουν και μεταφραστες για τις ορολογιες......

Και τώρα το μέγα γέλιο , η αποθέωση της βλακείας , βγαίνει ο άλλος στα φόρουμ , και καμαρώνει , για 10MHz , στις μνήμες , λες και κέρδισε το λόττο .

Τελείως ακατανόητα πράγματα , να πας από 333 DDR (166) στα 400DDR (200) ,διαφορά +34MHz , ναι το καταλαβαίνω .

Να πας από τα 400DDR (200) στα 500DDR (250) , διαφορά +50 !! , εεε ναι, αυτό και αν το καταλαβαίνω .

Αλλά να χτυπιέσαι και να χοροπηδάς για 20MHz , πάνω από τα 250 , και ακόμα χειρότερα , για 220 η 230 MHz , είναι καθαρή χαζομάρα , και εφόσον το μηχάνημα στέκετε εκεί με τα ζόρια , ή κατέβα ή πάρε άλλο , αλλά όπως και να έχει σταμάτα να μου σπας τα δικά μου νεύρα , εγώ δεν σου έφταιξα σε τίποτα .

αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι αυξηση της συχνοτητας συνεπαγεται και αυξηση επιδοσεων τοτε να πας να καψεις τα διπλωματα σου.(εκεινα τα καινουρια λεω....μεταξυ 1975-1985)

και εαν δε θες να σου σπανε τα νευρα υπαρχει και η επιλογη να μην πατας στο Μ@Μημεν0 το φορουμ που ασχολειται με το overclockin(κοινως η πορτα ανοιχτη και τα σκυλια δεμενα)

Και τέλος , δεν σας ζήτησα , να με ψηφίσετε για αρχηγό , ως γνήσιος Έλληνας , είμαι αρχηγός από μόνος μου .

Αλλά με την διαφορά , ότι τα δικά μου τα φτερά , τα κέρδισα με ιδρώτα και αίμα .

Αυτό είναι το τελευταίο μου ενημερωτικό μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες , όποιος προσπαθήσει ΑΠΟ εδώ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ,να μου κόλληση ταμπέλες , και να με προσβάλει , θα μπει αυτόματα στην Ignore list ( Λίστα ανεπιθύμητων ) , και τότε ακόμα και εάν χρειαστεί πραγματικά βοήθεια , θα τον αφήσω στα κρύα του λουτρού.

Και το σημαντικότερο, θα χάση έναν εξαίρετο φίλο .

γιατι ειχα την εντυπωση οτι μια χαρα περναγαμε και χωρις εσενα?????

αδερφε αν και δεν σε ξερω θελω μια συμβουλη να σου δωσω..........

ξεκινα να ανανεωνεις την βιβλιοθηκη σου.......τα σκονισμενα τεφτερια που εχεις μιλανε για τεχνολογια 2 δεκαετιες πριν...........αν εισαι εστω και λιγο ειλικρινης με τον εαυτο σου θα ξερεις οτι στο χωρο που κινουμαστε ολα ειναι ρευστα και καθε 5 λεπτα πρστιθενται και 10σελιδες νεων ανακαλυψεων σε τεχνολογιικα δεδομενα

Μα οτι και να του πειτε ρε παιδιά δε προκειται να αλλάξει γνώμη. Το ειπε και μόνος του, ειναι ο αρχηγός. Οποτε οτι και να λεμε εμεις, αυτος το χαβά του. Αφηστε τον ήσυχο, να μας αφήσει κι αυτός να ησυχάσουμε. Οσο μπριζονόμαστε, τοσο χαίρεται...

Η πλάκα ειναι οτι τα πιστεύει αυτά που γράφει...:fist:

Αρχική απάντηση από antonisk7 [Σήμερα, στις 02:19]

Μια που έρχεται νέο έτος και μαμήσατε το thread προτείνω να ζητήσουμε από τον Αγιο Βασίλη να μας δίνει φώτιση και στον overvoltaged να του κόψει το ρεύμα...

οφειλουμε μια μεγαλη συγγνωμη στο Bobi που του σκισαμε το θεμα.......εγω προσωπικα λυπαμαι.:cry:

αλλα για να πω την αμαρτια μου με αυτα που γραφτηκαν στις τελυταιες 3 σελιδες λησμονησα ποιος ανοιξε το θρεντ:...:

Αρχική απάντηση από overvolt

Η απάντηση είναι απλή , στην Ελλάδα έχουμε μόνο Αρχηγούς , και καθόλου ινδιάνους .

Ενώ οι 12000+ Ξένοι επισκέπτες , από το 1997 μέχρι σήμερα , όχι μόνο εκτίμησαν την πράξη μου , αλλά με γέμισαν και με ευχαριστήρια Email , καθώς και μηνύματα με απορίες, εσείς τώρα δεν χρειάζεται να διαβάζετε τέτοια πράγματα , παίξτε με καμία τράπουλα ΕικοσιΜία , μέρες που είναι , η καμία κολτσίνα, και αφήστε με εμένα να παραλογίζομαι .

Μα και βέβαια πιστεύω απόλυτα όσα γράφω , οποίος νομίζει , ότι με τα αναμασήματα που διαβάζει σε σπαστά αγγλικά ( σιγά να μην ξέρει Αγγλική τεχνική ορολογία , ώστε να καταλάβει απόλυτα το τι διαβάζει ) , στο Anandtech ΑΒΧforums Overclokers.com κλπ ότι παίρνει γνώσεις και γίνετε ΑΥΘΕΝΤΙΑ στο Overclocking και ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ , μαύρο φίδι που τον έφαγε , και καλά ξυπνητούρια .

Εδώ διαβάζω Reviews , από νέα προϊόντα , και το τι κοτσάνες γράφουνε δεν λέγετε , άλλες σκόπιμα ( Πήραν φράγκα ), και άλλες από πλήρη άγνοια .

Δεν γίνετε δηλαδή μόνο στα φόρουμ το έγκλημα , γίνετε παντού , ακόμα και στα περιοδικά .

Συμπέρασμα , πρέπει να έχεις στερεές βάσεις , επάνω στο αντικείμενο που ασχολείσαι , για να μπορείς να κρίνεις , εάν η πληροφόρηση που παίρνεις είναι σωστή και όχι κοτσάνες η παραπληροφόρηση .

Οι εταιρείες που πουλάνε ψύχτρες, έχουν σα σκοπό να ΠΟΥΛΑΝΕ , και ψάχνουνε για κορόιδα , σου λέει , μαζί με το καλό το CPU κουλεράκι , που πραγματικά το χρειάζεται , θα του πουλήσουμε , και τα άλλα τα παραμύθια .

Και τώρα το μέγα γέλιο , η αποθέωση της βλακείας , βγαίνει ο άλλος στα φόρουμ , και καμαρώνει , για 10MHz , στις μνήμες , λες και κέρδισε το λόττο .

Τελείως ακατανόητα πράγματα , να πας από 333 DDR (166) στα 400DDR (200) ,διαφορά +34MHz , ναι το καταλαβαίνω .

Να πας από τα 400DDR (200) στα 500DDR (250) , διαφορά +50 !! , εεε ναι, αυτό και αν το καταλαβαίνω .

Αλλά να χτυπιέσαι και να χοροπηδάς για 20MHz , πάνω από τα 250 , και ακόμα χειρότερα , για 220 η 230 MHz , είναι καθαρή χαζομάρα , και εφόσον το μηχάνημα στέκετε εκεί με τα ζόρια , ή κατέβα ή πάρε άλλο , αλλά όπως και να έχει σταμάτα να μου σπας τα δικά μου νεύρα , εγώ δεν σου έφταιξα σε τίποτα .

Και τέλος , δεν σας ζήτησα , να με ψηφίσετε για αρχηγό , ως γνήσιος Έλληνας , είμαι αρχηγός από μόνος μου .

Αλλά με την διαφορά , ότι τα δικά μου τα φτερά , τα κέρδισα με ιδρώτα και αίμα .

Αυτό είναι το τελευταίο μου ενημερωτικό μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες , όποιος προσπαθήσει ΑΠΟ εδώ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ,να μου κόλληση ταμπέλες , και να με προσβάλει , θα μπει αυτόματα στην Ignore list ( Λίστα ανεπιθύμητων ) , και τότε ακόμα και εάν χρειαστεί πραγματικά βοήθεια , θα τον αφήσω στα κρύα του λουτρού.

Και το σημαντικότερο, θα χάση έναν εξαίρετο φίλο .

Χρόνια Πολλά , και καλή χρονιά σε όλους , από ΚΡΗΤΗ μέχρι ΕΒΡΟ .

1)Σαν μεγαλος φυλαρχος που σαι μην ξεχασεις την πιπα ...της ειρηνης...

2)Και 21 παιζουμε και βιδα και τα αλλα τα συναφη , αμα θες να σε μαδησουμε ελα στο καφε Αντωνης στην πλατεια της Ξανθης

3)Εαν εμπιστευεσαι τα ξενα φορουμ για τα ριβιου τοτε σωθηκαμε ...Ελα να σου πω τι να το κανεις το ΜΣΙ το κορυφαιο .Εδω εχουμε αλλο κλιμα και δν ευδοκιμουν καλα οι μητρικες.

4)Και οπως εχω πει παλιοτερα , real power cant be given , must be taken....

Ρε παιδια το παραχ............... παει το θέμα του παιδιου......

ΑΜΑ θελετε οι μοντερειτορς ανοιξτε ενα θεμα "Μα κοντευω να πνιγώ στην ακυρότητα" ή "Ειμαι ελεινα ανηδεος στον Υπερχρονισμο(με ιδικοτητα στις αυθέρετες αποψεις)" και αφηστε τον να εκφράζει τις απόψεις του.......

ΥΓ:Η ψύξη τον μνημών βοηθάει και αμα θες το πιστευεις.......

ΑΑΑΑ και τα 20 μηζ στο φσβ ειναι μεγααααλη διαφορα(για αυτο δεν αλλαξες πλακέτα αλωστε????)

Αρχική απάντηση από apostglen46 [28-12-2004 20:39]

Παιδιά θελω να βγάλω τις κουβέρτες απο τις khx2700 που αγορασα από τον 11 γιατι:

Α)Με εχουν φάει οι υποψιες οτι ειναι ch-5

B)Για να τις ψυξω καλύτερα με τον τροπο του hipro(χαλκινη ψύχτρα και sinks)

Πάντως πανε 2-2-2-6 200 και 2,8 σε νφ2 αρα ιδη πανε καλα εστω και ch-5 να ειναι....

μια φωτο απ[ο την δοκιμη που τους εκανα πριν τις παρεις Σε Αβιτ Ic7-G modded by pro

2/2/2/5 Gat : SR/E/6/E/E ME 3,1 V

Δεν νομιζω να ειναι CH-6 και πανε τοσο καλα .Γραψε ολο τον κωδικο απο το τσιπακι η βαλε καμια φωτο οπως ειπε και ο αδμιν

post-62-1416071488,0362_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από apostglen46 [Χθες, στις 15:42]

ΥΓ:Η ψύξη τον μνημών βοηθάει και αμα θες το πιστευεις.......

ΑΑΑΑ και τα 20 μηζ στο φσβ ειναι μεγααααλη διαφορα(για αυτο δεν αλλαξες πλακέτα αλωστε????)

Επιτελους και μια σωστη παρατηριση , ναι βεβαια αλλαξα , αλλα δεν ηταν μονο τα 10 ή τα 20 FSB , ηταν θεμα γενικοτερης σταθεροτητας , αλλα βεβαια , ηταν μια ευκαιρια για μενα , να αποκτεισω και ολα τα εχτρα καλούδια οπως , RAID & FIREWIRE, τα οποια το παλιο μου MSI , δεν ειχε .

Πιστευω γενικοτερα , οτι μονο οι σημαντικες αλλαγες βοηθουν , καποτε γεμιζα το μηχανιμα ψυκτρες και ανεμηστηρες , κοντεψε να γινει ελικοπτερο .

Τελικα καταλαβα , οτι οσες τρυπες και να εκανα στο κουτι μου , τελικα ηταν τρυπες στο νερο.

Η πονεμενη αληθεια ειναι μονο μια , για καλο μηχανημα θελεις, πολυ , και ζεστο ή πλαστικο χρημα ..

Τζαμπα μου τη πεσατε ( γενικα μιλαω ) , δεν ηρθα για να σας κουρδισω .

Οταν θα γινετε και εσεις 30 - 35 , θα εχετε τη δυναμη να φτιαξετε φορμουλες , σιγα σιγα ,και υπομονη .

Αρχική απάντηση από overvolt

Οταν θα γινετε και εσεις 30 - 35 , θα εχετε τη δυναμη να φτιαξετε φορμουλες , σιγα σιγα ,και υπομονη .

:slap: :slap: :slap:

Τι ειπες ωρε ???? Νομιζεις οτι δεν υπαρχουν εξυπνοτεροι απο εσενα μεγαλυτεροι ή/και μικρότεροι? Αν ειναι ειναι δυνατον! Απλα θα σου πω οτι υπαρχει καποιος, ο οποιος ειναι πανω απο 40 χρονων και βγαζει απιστευτα νουμερα στο Pi.

Ουπς, σορυ....Ξερεις τι ειναι το Pi ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.