voudas Δεκέμβριος 30, 2004 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 η ψύξη των μνημών (η σωστή) αποδεδειγμένα βοηθάει, ειδικά τα τσιπάκια που και κλοκάρισμα σηκώνουν αλλά ιδιαίτερα που ακούνε στο ρεύμα...οπότε "φίλτατε" κ πολυμαθή (για να μην πω ξερόλας που δεν κάνει) οβερβόλτ, όταν έχει πχ bh-x τσιπάκια και >3.2v τί λένε τότε τα σπεκς τους? εδώ άλλοι δίνουν και 3.6v+... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 30, 2004 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Λοιπών επειδή πολλά έχουν ειπωθεί , μερικά είναι παραμυθάκια , ορισμένα έχουν κάποια βάση αλήθειας , εγώ θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου , και θα καταθέσω την επίσημη εκδοχή των εταιριών , οι οποίες παράγουν High- End Memory .. Λόγο του γεγονότος ότι η DDR από τα 220 MHz και άνω , ενδέχεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα υπερθέρμανσης , προτείνετε ως προστασία η εφαρμογή ψυχρών , με τη χρήση της γνωστής θερμό-αγώγιμης μεμβράνης , η οποία κατά των κατασκευαστή της , επιτρέπει την διαφυγή θερμοκρασίας , άνω των 50 βαθμών Κελσίου , με αποτέλεσμα , την εξουδετέρωση της περαιτέρω ανόδου της θερμοκρασίας . Σε απλά Ελληνικά , οι ψύχτρες επάνω στις High- End μνήμες , είναι μια ασφάλεια , η οποία θα εμποδίσει την υπερθέρμανση τους ,και μόνο αυτή . Μετά από αυτό , η εγγύηση LIFE TIME , είναι δεδομένη , εφόσον είναι αδύνατη η καταστροφή τους , από τον μεγαλύτερο εχθρό , ο οποίος λέγετε υπερθέρμανση . Τέλος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 30, 2004 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε...το ότι η αποφυγή της υπερθέρμανσης όπως την αποκαλείς, οδηγεί σε μεγαλύτερο stable clockάρισμα ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙΣ? είπαμε εμείς ότι θέλουμε υπερθέρμανση? αυτή κυνηγάμε αλλά όχι απλά για την ασφάλεια κλπ, αλλά για να δουλεύουν οι μνήμες όσο πιο ΄ψυχρά γίνεται και έρρορ φρι σε ψηλότερο fsb... επίσης τί να κάνω το τί λέει πχ η κίνγστον επίσημα για τις dd3333 value ram μνήμες μου (by spd timings κάπου 2.5 3 3 7) που θέλει πχ 2.5v να είναι η τάση τους και πχ η εγγύηση ισχύει για χρήση ως 2.8? όταν εγώ τις δουλεύω έρρορ φρεε στα 308 με 5/4 (δηλαδή ddr 492+) με timings 2 2 2 5 και 3.15v???τί ακριβώς δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι...συγκεκριμένος γίνε κι εσύ και κατονόμασε τα παραμυθάκια που αναφέρεις για να μάθουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 30, 2004 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 02:41] τί ακριβώς δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι...συγκεκριμένος γίνε κι εσύ και κατονόμασε τα παραμυθάκια που αναφέρεις για να μάθουμε... Φίλε , δεν έχω την όρεξη σου , για κουτσομπολιό , και αντιμαχίες , οι νόμοι της ηλεκτρονικής είναι γραμμένοι στα τεχνικά ενχειρίδια . Τώρα , το τι κανείς εσύ μέσα στο σπίτι σου με το μηχανάκι σου , μου είναι αδιάφορο .Όπως επίσης μου είναι αδιάφορο , το στα πόσα τρέχει ο καθένας μέσα στα φόρουμ, λόγο ότι είμαι επαγγελματίας ηλεκτρονικός , και επισκευαστής υπολογιστών , αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην έχουν προβλήματα αυτοί οι οποίοι με πληρώνουν , για τους άλλους , δεν καίγομε Και βέβαια νοιώθω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν , όσοι θέλουν να με ακούσουν ας με ακούσουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 30, 2004 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Βρε overvolt αφού υπάρχου χειροπιαστές αποδείξεις!!!Με θερμοαγώγημη και ψυκτράκια και ΟΧΙ heatspreaders οι μνήμες ανεβαίνουν περισσότερο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 30, 2004 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 overvolt αν δεν έχεις όρεξη για αντιμαχίες να μην κατηγορείς τους άλλους ότι λένε παραμύθια και να το αφήνεις έτσι... :TD: και πίστεψέ με αυτά που διαβάζεις στα βιβλία καλό είναι να τα δοκιμάζεις κιόλας & να τα επιβεβαιώνεις και να μην κάνεις στείρα αποστήθιση δεδομένων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 30, 2004 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 βρε τον κυριακο! εχεις πλακα! Κατα καιρους παρουσιαζονται στο φορουμ τυποι σαν εσενα και εχουμε κατι να ασχολουμαστε. Υγ. Chosen αυτο πως λεγεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 30, 2004 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Βρε overvolt......ΜΗΠΩΣ έχεις κάνα γιό που σπουδάζει εδώ στην Αθήνα και είναι κι αυτός εγγεγραμένος στο φορουμ με το nick : Bill Peppas ?...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 30, 2004 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Ρε παιδία κοιτάξτε την home page του σας λέω!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Δεκέμβριος 30, 2004 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 αχχαχαχαχαχαχαχ :rofl: Καραlooooooooooool:hehe: The MAN λέμε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Δεκέμβριος 30, 2004 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Λοιπόν με το φσβ ακυρο τελιως τελικα εχασα και 2-3 .................Αυτο και μονο αποδυκνιει οτι ο αγαπητος οβερβολτ ελεγε π@π@ρ.....και οτι πολυ απλα η ωυξη βοηθαει αρκετα...........Απο εκει και περα φωτο θα βγαλω συντομα........Οσων αφορα την ψυξη να βάλω heatspreaders copper με ceremique the pierros way me fan 8αρη και ειμαι οκ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 30, 2004 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από apostglen46 Λοιπόν με το φσβ ακυρο τελιως τελικα εχασα και 2-3 .................Αυτο και μονο αποδυκνιει οτι ο αγαπητος οβερβολτ ελεγε π@π@ρ.....και οτι πολυ απλα η ωυξη βοηθαει αρκετα...........Απο εκει και περα φωτο θα βγαλω συντομα........Οσων αφορα την ψυξη να βάλω heatspreaders copper με ceremique the pierros way me fan 8αρη και ειμαι οκ?????? οι πιθανοτητες λενε ναι ... το αποτελεσμα θα δειξει ... αν ειναι οντως ΒΗ τα chip σου χρειαζεσαι και volt (3v++) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 30, 2004 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Φίλε overvolt έχω μια απορία... Μήπως είσαι "the first Official Greek in computer Mods " ???? και μαλλον απετείς respect :worship: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 30, 2004 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αυτή τη homepage την έχω ξαναδει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Δεκέμβριος 30, 2004 #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Καλά χωρις παρεξηγηση πρεπει να εισαι πολυ , μα πολυ ψωνισμενος για να λες οτι εισαι ο πρώτος ελληνας μοντερ και να γραφεις τον celeron celery.........OK μπορει να εχεις κανει καποια πράγματα στην ζωη σου και κανεις δεν πρόκυτε να στα στερισει αλλα οχι τετοιο ψώνισμα ρε Κυριάκο.......Αμα δεν κατεχεις κατι δεν πα να πει οτι το απαξειώνεις κιόλας και αφου δεις τη γκαβομαρα σου να πας να τα μπαλώσεις οπως οπως......και οταν ακομα κατεχεις κατι δεν διαμορφώνεις απολυτες αποψεις αφήνεις και ενα περιθώριο να εχεις λαθος...ποτε κατι τεοιο δεν ειναι κατακριτεο απο την στιγμή που στους υπολογιστες ολο και σε καποιο θέμα θα εμφανιστει και καποιος καλύτερος και πρέπει να κανεις καποια λαθοι για να μαθεις......Αυτα......Φιλικά Αποστόλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 30, 2004 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Όποιος δεν θυμάτε ας δεί εδώ!http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=5585 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 30, 2004 #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Που σε "παντογνωστη"... Κοιτα και τις μνημες μου απο 200 που πηγαν με σφιχτα timings Α...Με ψυξη φυσικα ...χωρις δεν ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ..... Ε τι 60 ποντους που?? Αντε καλη χρονια.....και εις αλλα με υγεια ..... Οπου βλεπω ποστ σου απλα δεν μπαινω...η να μπαινω μιας και γελαω...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 30, 2004 #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 πωωω τις σοδομησες τις μνημουλες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TsO_Panos Δεκέμβριος 30, 2004 #59 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 οι εργοστασιακες ψυχτρες της Corsair τι λενε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 30, 2004 #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Ωωωω τι βλέπουν τα ματάκια μου τα γαλανά , πέσανε όλοι και μας κάνουν καζούρα !! Μάλιστα , κανένα πρόβλημα . Αναρωτήθηκε κανείς , ποιος ο λόγος που η σελίδα μου δεν διαθέτει και Ελληνική γλώσσα ?Η απάντηση είναι απλή , στην Ελλάδα έχουμε μόνο Αρχηγούς , και καθόλου ινδιάνους .Ενώ οι 12000+ Ξένοι επισκέπτες , από το 1997 μέχρι σήμερα , όχι μόνο εκτίμησαν την πράξη μου , αλλά με γέμισαν και με ευχαριστήρια Email , καθώς και μηνύματα με απορίες, εσείς τώρα δεν χρειάζεται να διαβάζετε τέτοια πράγματα , παίξτε με καμία τράπουλα ΕικοσιΜία , μέρες που είναι , η καμία κολτσίνα, και αφήστε με εμένα να παραλογίζομαι .Μα και βέβαια πιστεύω απόλυτα όσα γράφω , οποίος νομίζει , ότι με τα αναμασήματα που διαβάζει σε σπαστά αγγλικά ( σιγά να μην ξέρει Αγγλική τεχνική ορολογία , ώστε να καταλάβει απόλυτα το τι διαβάζει ) , στο Anandtech ΑΒΧforums Overclokers.com κλπ ότι παίρνει γνώσεις και γίνετε ΑΥΘΕΝΤΙΑ στο Overclocking και ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ , μαύρο φίδι που τον έφαγε , και καλά ξυπνητούρια . Εδώ διαβάζω Reviews , από νέα προϊόντα , και το τι κοτσάνες γράφουνε δεν λέγετε , άλλες σκόπιμα ( Πήραν φράγκα ), και άλλες από πλήρη άγνοια .Δεν γίνετε δηλαδή μόνο στα φόρουμ το έγκλημα , γίνετε παντού , ακόμα και στα περιοδικά . Συμπέρασμα , πρέπει να έχεις στερεές βάσεις , επάνω στο αντικείμενο που ασχολείσαι , για να μπορείς να κρίνεις , εάν η πληροφόρηση που παίρνεις είναι σωστή και όχι κοτσάνες η παραπληροφόρηση . Οι εταιρείες που πουλάνε ψύχτρες, έχουν σα σκοπό να ΠΟΥΛΑΝΕ , και ψάχνουνε για κορόιδα , σου λέει , μαζί με το καλό το CPU κουλεράκι , που πραγματικά το χρειάζεται , θα του πουλήσουμε , και τα άλλα τα παραμύθια . Και τώρα το μέγα γέλιο , η αποθέωση της βλακείας , βγαίνει ο άλλος στα φόρουμ , και καμαρώνει , για 10MHz , στις μνήμες , λες και κέρδισε το λόττο . Τελείως ακατανόητα πράγματα , να πας από 333 DDR (166) στα 400DDR (200) ,διαφορά +34MHz , ναι το καταλαβαίνω .Να πας από τα 400DDR (200) στα 500DDR (250) , διαφορά +50 !! , εεε ναι, αυτό και αν το καταλαβαίνω .Αλλά να χτυπιέσαι και να χοροπηδάς για 20MHz , πάνω από τα 250 , και ακόμα χειρότερα , για 220 η 230 MHz , είναι καθαρή χαζομάρα , και εφόσον το μηχάνημα στέκετε εκεί με τα ζόρια , ή κατέβα ή πάρε άλλο , αλλά όπως και να έχει σταμάτα να μου σπας τα δικά μου νεύρα , εγώ δεν σου έφταιξα σε τίποτα . Και τέλος , δεν σας ζήτησα , να με ψηφίσετε για αρχηγό , ως γνήσιος Έλληνας , είμαι αρχηγός από μόνος μου .Αλλά με την διαφορά , ότι τα δικά μου τα φτερά , τα κέρδισα με ιδρώτα και αίμα .Αυτό είναι το τελευταίο μου ενημερωτικό μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες , όποιος προσπαθήσει ΑΠΟ εδώ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ,να μου κόλληση ταμπέλες , και να με προσβάλει , θα μπει αυτόματα στην Ignore list ( Λίστα ανεπιθύμητων ) , και τότε ακόμα και εάν χρειαστεί πραγματικά βοήθεια , θα τον αφήσω στα κρύα του λουτρού. Και το σημαντικότερο, θα χάση έναν εξαίρετο φίλο .Χρόνια Πολλά , και καλή χρονιά σε όλους , από ΚΡΗΤΗ μέχρι ΕΒΡΟ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.