ea6gka Ιανουάριος 7, 2005 #161 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 thermaltake πηρα τελικα ηταν οι πιο βαριες τη δευτερα πρωτα ο θεος θα ποστρω φωτο με τις ψυκτρες επανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 7, 2005 #162 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka thermaltake πηρα τελικα ηταν οι πιο βαριες τη δευτερα πρωτα ο θεος θα ποστρω φωτο με τις ψυκτρες επανω Mαζί πήγαμε... Φάση είχε.... Μια χαρά και πιστωτικό πήρε απο το πλαισιο για την cheintech με 865PE που "ανατηνάχτηκε" Είδαμε και μια s940 με 30 ευρώ σκέτη λιχουδιά στο stock ... Εγώ πήρα το πλαινό πλέξυ για το stacker μου αλλά γ@μώ μη πώ και γώ τώρα καίκε η digital και δεν μπορώ να ποστάρω φωτός... Α ρε άτιμη HP.... Πάντως ο Γιώργος και γ@μώ τα παιδιά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 7, 2005 #163 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 23:55] Mαζί πήγαμε... Φάση είχε.... Μια χαρά και πιστωτικό πήρε απο το πλαισιο για την cheintech με 865PE που "ανατηνάχτηκε" Είδαμε και μια s940 με 30 ευρώ σκέτη λιχουδιά στο stock ... Εγώ πήρα το πλαινό πλέξυ για το stacker μου αλλά γ@μώ μη πώ και γώ τώρα καίκε η digital και δεν μπορώ να ποστάρω φωτός... Α ρε άτιμη HP.... Πάντως ο Γιώργος και γ@μώ τα παιδιά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Ιανουάριος 9, 2005 #164 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt FOR GREECE re gamoto :D :D Ναι τελικά ήταν ένα ορθογραφικό λαθάκι το οποίο διόρθωσα . Ααα και κάτι άλλο , εάν ανησυχούσα για την κριτική του καθένα στο πρόσωπο μου , δεν θα έγραφα δημόσια , παρά θα έγραφα σε τετράδιο ,και θα το έκρυβα κάτω από το μαξιλάρι μου . Και επιτέλους , για να γίνουμε On Topic , λέω και πάλι ότι οι ψυχτρες στις μνήμες είναι άχρηστες . Eιμαστε δυο ειμαστε τρεις ειμαστε χιλιοι δεκατρεις...........και αυτος το χαβα του ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 10, 2005 #165 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [07-01-2005 16:42] FOR GREECE re gamoto :D :D For Greece τι;;Οι συμβουλές σου;; :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :rofl: :rofl: :rofl: :hehe: :hehe: Παίδες λέτε κάτι ωραίες στον Κυριάκο που έχω σκάσει απο τα γέλια! Keep going!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Ιανουάριος 14, 2005 #166 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Ελεος !!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Ιανουάριος 15, 2005 #167 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Ρε σεις να ρωτησω κατι οντοπικ...Πως σκατα να στηριξω δυο 4cm fans πανω απο 2 μνημες ..Εχω μια Abit ic7 μαξ3 ...Καποιος ειχα δει παλιοτερα να το κανει αλλα δεν θυμαμαι ονομα..Ο voudas ηταν o soki ο rootx δεν θυμαμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 15, 2005 #168 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Τη να βαλω απανω στην OCZ για να τρεξει γρηγοροτερα , να βαλω γρασσο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 15, 2005 #169 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 18:07] Τη να βαλω απανω στην OCZ για να τρεξει γρηγοροτερα , να βαλω γρασσο . ΡΕ ΤΟ Μ@#$%Α συνεχηζει τον χαβατου:devil: ρε ξεκολα απο την ζωη σου και τρεχα φουνταρε:hi: να ηρεμισουμε πλιζ μην μιλας δεν το καταλαβενεις οτι μας την σπασ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 15, 2005 #170 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt Τη να βαλω απανω στην OCZ για να τρεξει γρηγοροτερα , να βαλω γρασσο . Bαλε λαδι κ' ελα βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 15, 2005 #171 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 :D :D Δεν αντεχω αλλο :D Οι περισοτεροι εδω περα, δεν πρεπει να ειναι πανω απο 11 χρονων Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 15, 2005 #172 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 18:07] Τη να βαλω απανω στην OCZ για να τρεξει γρηγοροτερα , να βαλω γρασσο . ....μια ζυγοστάθμιση Κυριάκο και μετά άρχισε να κλοκάρεις..... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 15, 2005 #173 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Γεια σου βρε pontium λεβεντη :D Μονο εσυ με καταλαβαινεις :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιανουάριος 15, 2005 #174 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 ρε συ overvolt δεν χαλαρωνεις λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 15, 2005 #175 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 18:59] Γεια σου βρε pontium λεβεντη :D Μονο εσυ με καταλαβαινεις :D Αρχική απάντηση από pontium [Σήμερα, στις 18:07] ....μια ζυγοστάθμιση Κυριάκο και μετά άρχισε να κλοκάρεις..... :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 15, 2005 #176 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Hellrider [Σήμερα, στις 19:01] ρε συ overvolt δεν χαλαρωνεις λιγο Οχι βρε πατερα :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 15, 2005 #177 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Ρε overvolt,έβαλες ψυχτράκια στις RAM;;;Αφου είναι ένα διαφημιστικό κόλπο που δεν έπιασε όπως μας λες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 15, 2005 #178 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Ναι ναι , και τα κολησα με τσιχλα Καλο το κουτακι ετσι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 15, 2005 #179 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 any mod/admin alive???:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 15, 2005 #180 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 18:55] :D :D Δεν αντεχω αλλο :D Οι περισοτεροι εδω περα, δεν πρεπει να ειναι πανω απο 11 χρονων αν δε σου κανουμε, μπορεις να μας αφησεις στο δικο μας, ουτοπικο κοσμο, που οι ψυκτρες στις μνημες κανουν δουλεια, και το νερο ειναι καλυτερο απο τον αερα. ευχαριστουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.