Jump to content

ψυξη μνημης

Bobi Rhoads

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Zarras

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ

ΕΣΤΩ ΜΙΑ....

ολοι σχεδον εχουν επιχειρηματολογησει σε αυτο που λενε...εχουν δωσει φωτος, στοιχεια...

εσυ δεν εχεις πει 'η δωσει ΤΠΤ....

εισαι το πιο ακυρο πραγμα που εχει περασει απο εδω....

Εεεεειιι τι λες βρε Ζαρρα! Μαλλον θελει να παρει λιγη απο τη δοξα του γνωστου Πεππα!:p :p :p :p :p

Βουδακο οταν τελειωσεις τον καφε με τον Σιντο ελα κ απο το δικο μου σπιτι(να μου κανεις το official the Voudas way mod!) για κανα προφιτερολ:p :p :p :p

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από esdee

vouda εχεις καμια καθαρη Photo με την σιλικονη και το πως την εχεις τοποθετησει?

γμτ όχι και τα ξήλωσα χτες για να δοκιμάσουμε το arctic cooler σε έναν φίλο (το ένα φαν στηρίζόταν κατα 70% σε αυτό). Δεν είναι κάτι πολύπλοκο πάντως... θέλει λίγο αριστερά δεξιά και πολλή υπομονή να στεγνώσει κρατώντας το ακίνητο εκεί...

Αρχική απάντηση από Voudas

γμτ όχι και τα ξήλωσα χτες για να δοκιμάσουμε το arctic cooler σε έναν φίλο (το ένα φαν στηρίζόταν κατα 70% σε αυτό). Δεν είναι κάτι πολύπλοκο πάντως... θέλει λίγο αριστερά δεξιά και πολλή υπομονή να στεγνώσει κρατώντας το ακίνητο εκεί...

thanks!

Λοιπών παλικάρια ακουστέ δύο σταράτες κουβέντες , κατά πρώτον μπορείτε να κατεβάσετε το νέο ζιπακι με φωτογραφίες από το μηχανάκι μου , αποδείξεις δεν θέλατε ;

Κατά δεύτερων , μπορείτε να διαβάσετε στους overclockers .com , την τελευταία μου μελέτη για το DROOP Mod.

Φιλάκια .. :T:

http://www.ocforums.com/showthread.php?p=3345572#post3345572

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 10:11]

Αυτη ειναι η επιστημονικη σου απαντηση?

"My honest advice, Please UNDO the MOD."

αρχισες παλι τις βλακιες μου φαινεται...

ποτε ειπε κατι σωστο;:D :D :D

Εγώ θα σταθώ σε αυτο..."Kiriakos for Greece" γιατί για να κάνει κανεις κουβεντα σοβαρή μαζί σου πρέπει να έχει κάψει μοσφετ στον εγκέφαλο!

Μάλλον εννούσες "Kiriakos FROM Greece" γιατί δεν σε έχρισε κανένας ως Εθνικό μας BallBreaker!!

Είναι τίτλος και ιδιότητα που νομίζεις ότι σου ανοίκει κιόλας δικαιωματικά γιατί όταν έκοβες celery εσύ όλοι οι άλλοι απλά έτρωγαν μπρόκολα.

Θα σου έλεγα "Αντε και καλά μυαλά" αλλά είναι πολύ αργά για κάτι τέτοιο...

Για να περιμένουμε να δούμε και τι θα σου απαντήσουν κιόλας τα τυπάκια εκει...εμένα μου μυρίζει φρέσκια ντομάτα, εσας?

Για να κάνουμε άλλη μια προσπάθεια λοιπόν, κι ας κάνεις την πάπια για όλα τα προηγούμενα...

αρχικά αν θες βάλες ένα καινούριο μεμτεστ, αυτό που έχεις δε δείχνει τπτ... http://www.memtest.org/ και τρέξε με λούπα στο τεστ 5 ή τεστ 8 για ζόρισμα στις μνήμες

τώρα κάποια σχόλια:

λες:

I will agree about the Droop mod, it is useful

συν:

My honest advice, Please UNDO the MOD.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ...

επίσης λες:

The ASUS P4C800E DLX is considered as the most powerful board in electrical specs from all the I875.
από ποιον? λίγο αυθαίρετο δεν είναι?

λες:

There is NOT perfect motherboard for the hungry overclockers like me, and many others.

από πότε κατατάσεις τον εαυτό σου στους πεινασμένους ocer???

λες

(voltage fluctuation in the CPU Core), thats absolutely wrong.

και μετά λες: 1)

Well at load the motherboard gives a minimum at BIOS setting 1.525, as 1.58V at idle and 1.47V at full load

2)

Second experiment, the CPU at 2.8G as above, and BIOS voltage set too 1.65V, actual values 1.68 Idle 1.57 at full load.

3)

Third experiment, the CPU at 3.5G, and BIOS voltage set too 1.65V, actual values 1.68 Idle 1.55 at full load.

οπότε μιλάμε για διαφορές 0.11v ως 0.13v από full σε idle με τα ταπεινά watt που έχεις τη δυνατότητα να τεστάρεις... άρα λοιπόν αυτοαναιρείσαι...

λες:

The additional heat sings & fans on the MOS FETs, can hardly help

αυθαίρετο και πάλι... από τη στιγμή που βάλεις καλά ψυχτράκια (που καίνε άρα απορροφούν θερμότητα) και που ψύχονται και ενεργά με φαν, πώς λοιπόν δεν βοηθάς??? ειδικά όταν και μετρημένα με σένσορα στην πλάτη της μητρικής, στο pcb πίσω από τα mos FET's η θερμοκρασία πέφτεο ακόμα και κατα 10 βαθμούς

My findings is very disappointing for all the Out of limits Overclockers, simply because the needs in power of one P4 above the 3.4 GHz is hardly met

δηλαδή τα μεγαλύτερα κλοκαρίσματα πώς τα βλέπουμε? κι ας μην πάμε στα δικά μου 4.5g full load με 3dmark, spi κλπ με 1.67v και phase change ψύξη (χωρίς vdroop mod στο μόμπο), υπάρχουν και πολλά 4g με νερό... και 3.6-3.7 με αέρα.... και να λειτουργούν εκεί μήνες και 24/7... χωρίς ρεύμα παίζουν εκεί?

η καταστροφολογία συνεχίζεται:

or we will see burned traces at hole shape from the burned pins, on the PCB?

πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχεις ΔΕΙ?

το συμπέρασμά μου είναι πως ενώ πας να το παίξεις κάπως ότι έκανες έρευνα κλπ κλπ, παρουσιάζεις πρόχειρα αποτελέσματα, ατεκμηρίωτα, και τυλιγμένα με το γνωστό καταστροφολογικό ύφος...

οι μετρήσεις θέλω να μάθω πώς έγιναν? πολύμετρο ή από το asus probe? και με τί έτρεχες για full load??

Πάντως, αν μου επιτρέπεται να πω και εγώ κάτι, τα αγγλικά σου είναι ειλικρινά ΧΑΛΙΑ, αν ήμουν εσύ, και τόσο guru, και γκοσόυ, και με 27 πτυχία, και με κίνηση σε ξένα site, θα φρόντιζα οι μισές προτάσεις μου να βγάζουν νόημα, γιατί οι δικες σου ΔΕΝ βγάζουν.

Όταν δίνεις συμβουλές καλο είναι ο άλλος να μπορεί να καταλάβει τι του λες γιατί αλλιώς θα τον μπερδεύεις ακόμα πιο πολύ!

My England is the very best!

ειμαι σιγουρος οτι αισθανεται ικανοποιηση τωρα μετα το "πολεμο" και τη "λασπη" που εκτοξευθηκε εναντιον του τοσο αδικα και μετα την απορριψη αυτη αισθανεται πιο δυνατος και αποφασισμενος να συνεχισει στο μελλον.

ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΟΛΥ

να μην ενοχλητε τον φιλτατο κιριακο η αλιος overvolt γιατι ειναι ενας καταξιομενος μοντερ και εκτος αυτου ειναι και <<ΤΗΕ ΜΑΝ>>;)

επισεις ειναι και ανθροπος πανεπιστιμιακος και με δηπλοματα. τυφλα να εχει ο HIPRO(α ρε συ γιωργο τρεχα να σου μαθει να μονταρεις σοστα μια abit mobo γιατι τοσοι ξενει που εχουν δει το guide και το χρισιμοποιησανε ηταν ασχετοι:D :D :D )

ρε πανεπιστημιακε τιης δεκαετιας το 70 κοψε τις μπουρδες γιατι εδω μεσα υπαρχουν ατομα 1000 φορες καλητερα απο εσενα και καταξιομενα σε αυτο που κανουνε και χωρις να λενε και πολα. ο κοσμος που τους βλεπει και τους κρινει τα λεει ολα τα αλλα και δεν πενευοντε απο μονοι τους.

μου θυμιζεις εναν καθηγιτη μου τον ΔΕΝΔΡΑΚΙ που εναι πανεπιστιμιακος απο το 72 και νομιζει οτι η φυσικη ειναι ακομα η ιδια και και ουδεποτε κοιταξε το βιβλιο φυσικης κατευθυνσεις γιατι οτι ελεγε ηταν λαθος και εμεις απο κατο ειχαμε τρελαθει με τις μπαρουφες που ελεγε σαν τις δικες σου περι ηλεκτονικης

οταν βρεις χιροποιαστα αποτελεσματα για αυτα πουλες ελα να μας την ξαναπεις οκ?????

τρεχα τορα σπιτακι σου και κατσε διαβασε οτι τελευτεο κικλοφορι για πισι η ακομα διαβασε ολα τα thread στο thelab για να ξεστραβοθεις αλλα χωρις να σχολιασεις τιποτα μεχρι να κατανοησεις τα πραγματα εδω γυρο οκ?????

και αν θες καμια βοηθεια εδω ειμαστε ολα τα παιδια για να σε βοηθισουμε σε οτι θες αρκι να μην εισαι ηρονικος και ξερολας

αυτα απο εμενα:) και ακοθουθα τις συνβουλες μου αλλα και τον παιδιων για το δικο σου καλο:D

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ οπως ελεγε και ενας γνοστος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.