Jump to content



Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπερα παιδια, θελω να ρωτησω μηπως ξερει κανεις τι παιζει με τα μαγαζια κινητων που τα εχουν πολυ φθινα τα samsung και lg? πχ ενα lg g3 32gb 5.5' το βρισκεις με 280 στα φθινα του skroutz και 420 με προσφορα στα μεγαλα καταστηματα. Ευχαριστω.

Έγινε επεξεργασία από karmen1983
Αλλαγή τίτλου και μεταφορά θέματος

Νομιζω οτι δεν ειναι το σωστο υποφορουμ για αυτη τη συζητηση (ισως στο τι-που-ποσο να ηταν πιο σωστο ή ακομα και στα της κινητης τηλεφωνιας) , αλλα νομιζω εχει απαντηθει προ πολλου αυτο το θεμα.

 

Ειναι κινητα που προοριζονται για την ΕΕ και δεν ερχονται απευθειας εδω με αποτελεσμα να γλιτωνεις την γνωστη ελληνικη ταριφα. 

 

Σε παραπεμπω σε θεμα διπλανου φορουμ , οπου λογικα θα βρεις τις απαντησεις που αναζητας! 

Α,σε ευχαριστω! Συγνωμη που ανοιξα νεο θεμα αλλα αυτο το tapatalk με μπερδευει πολυ.

Σε παραπεμπω σε θεμα διπλανου φορουμ , οπου λογικα θα βρεις τις απαντησεις που αναζητας! 

Γιατί καλέ; Ψείρες έχουμε εμείς; :p

  • Like 7
Νομιζω οτι δεν ειναι το σωστο υποφορουμ για αυτη τη συζητηση (ισως στο τι-που-ποσο να ηταν πιο σωστο ή ακομα και στα της κινητης τηλεφωνιας) , αλλα νομιζω εχει απαντηθει προ πολλου αυτο το θεμα.   Ειναι κινητα που προοριζονται για την ΕΕ και δεν ερχονται απευθειας εδω με αποτελεσμα να γλιτωνεις την γνωστη ελληνικη ταριφα.    Σε παραπεμπω σε θεμα διπλανου φορουμ , οπου λογικα θα βρεις τις απαντησεις που αναζητας! 
 

 

Για δωσε μια εξηγα παραπανω σχετικα με αυτο γιατι δεν καταλαβα. Απο τη στιγμη που το παιδι μιλαει για τιμες στο skroutz προφανως μιλαει για τιμες ελληνικων καταστηματων. Τι διαφορα εχουν οι συσκευες των σκρουτζομαγαζων σε σχεση με αυτες των μαγαζιων κινητης; Ρωταω γιατι με την ελευση του G4 κι εγω ψηνομαι να παρω το G3 σε αυτη την τιμη χωμα που εχει παει. 

Οι τιμές που βλέπετε στο σκρουτζ μπορεί να σημαίνουν δύο πράγματα. Ή πρόκειται για τιμή κράχτη, όπου όταν επικοινωνήσεις με το κατάστημα θα σου πεί ότι είναι εξαντλημένο, είτε πρόκειται προϊόν παραεισαγωγής, όχι αναγκαστικά από χώρα μέλους της Ε.Ε., με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

  • Like 2

@astrolabos,  δεν εβρισκα το σχετικο θεμα εδω . Γκουγκλαρα και το βρηκα :p Νομιζω οτι και εδω το ειχα διαβασει καπου παντως!

 

Παντως στα σκρουτζομαγαζα εχει συνηθιστει τελευταια να γραφουν διπλα απο κινητες συσκευες "EU" , πραγμα το οποιο υποδηλωνει οτι ειναι προιον απο χωρα της Ε.Ε. Λογικα...

Εκτος και αν κανουν ματσακωνιες.

Ειναι 3-4 καταστηματα απο τα οποια εχω αγορασει και δεν ειχα ποτέ προβλημα! Ειναι και ενα καταστημα που εγω δεν ειχα προβλημα, αλλα αλλος παραπονεθηκε (δικαιως) οτι του πουλησαν ΜΗ ευρωπαικη συσκευη (με ο,τι συνεπαγεται φυσικα). Και απο ενα αλλο του εστειλαν αντι το optimus G , το G2 (με λεφτα του optimus G ομως-τοτε που το πηρε). Κρατησε το G2 το οποιο ηταν branded vodafone. Εβγαλε προβληματα με την αφη (γνωστο προβλημα που ειχαν αρκετοι εκεινο τον καιρο) , και φοβαται να το στειλει. 

 

Γιωργο λιγο πολυ αυτο που ειπε ο astrolabos ,ισχυει. Αν ψηνεσαι και δεν ξερεις απο ποιο καταστημα να παρεις, pm , εχω παρει απο 4 διαφορετικα. Προσφατα πηρε το G2 η κοπελα μου. Κανενα θεμα. Ολα κομπλε και σε τιμη 268€ το 32GB ! 

Ε στειλε ενα πμ με καταστηματα που θεωρεις αξιοπιστα ντε! Κι εγω οταν κοιταω σκρουτζ προτιμω να βλεπω μαγαζια για τα οποια εχω ακουσει απο φιλους οτι εχουν ψωνισει.. αλλα πες μου κι εσυ ποια προτιμας μιας και φαινεται να το εχεις ψαξει παραπανω! Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος οτι θα το παρω αλλα δεν πειραζει! :-P

  • Like 1

Παιδιά, αν έχετε να μοιραστείτε θετικές ή αρνητικές εμπειρίες με διάφορα καταστήματα από πρώτο χέρι, κάντε το δημόσια. Είναι χρήσιμες για όλους, δεν είναι ανάγκη να το κάνετε σε πμ. Γιατί τόση μυστικοπάθεια; :D

  • Like 3
(edited)

Σιγουρα δε θα θεωρηθει δυσφημιση ως προς αλλα μαγαζια; Εγω κανενα προβλημα δεν εχω να πω τις εμπειριες μου απο το καθε καταστημα :)

 

Να προσθεσω πως ανηκω στους τυχερους που ειχαν μονο θετικες εμπειριες απο σκρουτζομαγαζα ! 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

Ας κανω την αρχη...Για το birdphone.gr εχω ακουσει καλα λογια.Το note2 απο εκει το πηρα στα 550Ε οταν ειχε 650+ σε vodafone/cosmote/plaisio

  • Like 2

Ακριβως γι αυτο ζητησα να μου σταλει σε πμ κι εγω. Για να μην γινει αθελα μας διαφημιση προς καποια μαγαζια και δυσφημιση προς αλλα.

Αν κάποιος αντί να μοιραστεί την προσωπική του εμπειρία βάλει απλά banner με σύνδεσμο στη σελίδα του μαγαζιού, ναι, υπάρχει θέμα. ;)

 

Σοβαρά όμως, το φόρουμ είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών. Αν κάποιος γυρνάει από θέμα σε θέμα εκθειάζοντας συνέχεια κάποια καταστήματα ή κατακρίνοντας άλλα, θα επέμβουμε. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να φοβάστε να περιγράψετε αντικειμενικά πώς ήταν η επαφή σας με κάποιο κατάστημα.

  • Like 3
(edited)

Θα καταθεσω λοιπον τις εμπειριες μου χωρις να υπαρχει κανενα ιχνος διαφημισης , μιας και ειναι παραπανω απο 1 μαγαζια , και ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του πιστευω!

 

Το λοιπον , εχω προβει σε αγορες απο Kaisershop, Birdphone, Kaizerstore, Vnp. 

 Αλλα εχουν αγορασει και φιλοι/φιλες απο τα 2 πρωτα. Απο το 3ο ουσιαστικα αγορασε η κοπελα μου, αλλα ειναι σα να αγορασα εγω (μαζι μενουμε). 

  Προϊδεαζω πως το προσημο ειναι θετικο παντως all in all. 

 

VNP: Tο πρωτο καταστημα που αγορασα. Ειχα παρει το Sony Ericsson Xperia Arc S τον Νοεμβριο του 2011. Γρηγοροι και εξυπηρετικοι δια τηλεφωνου, με την καλυτερη τοτε τιμη της αγορας. Το κινητο το πουλησα τον Ιουνιο του 2013.

Εχει ακουστει ομως για το συγκεκριμενο μαγαζι , οτι φερνει καποια ΜΗ ευρωπαικα μοντελα, με ο,τι αυτο μπορει να συνεπαγεται για θεματα εγγυησης κλπ. Και ακουγεται οτι δεν ενημερωνουν κιολας... Δεν εχω ομως προσωπικη εμπειρια απο αυτο οποτε συμπαθατε με (σε διπλανό φορουμ το ειδα).

Παμε στο

 

Kaisershop: Απο εκει ψωνισα το 2ο μου smartphone, το LG Optimus G (ακομη αυτο εχω). Ιουλιος 2013. Αψογοι και γρηγοροι, αποστολη σε 24 ωρες οπως μου ειπαν και οντας διαθεσιμο το κινητακι.

Εδω υπαρχουν καποια ψιλοπαρατραγουδα απο φιλο που ψωνισε. Ενας πηρε το Galaxy S4 , χωρις να αντιμετωπισει προβλημα (το πηρε και για την κοπελα του αργοτερα σε 1-day offer 259€ τοτε-παλι χωρις προβληματα). Ενας αλλος ομως παρηγγειλε το LG Optimus G , και ειχε παροτρυνθει και απο τον αλλο φιλο αλλα και απο εμενα , που ειχαμε καλη αντιμετωπιση και κανενα θεμα με τις συσκευες.

Τοτε συνεβη ενα αρκετα σημαντικο λαθος, και του απεστειλαν αντι του Optimus G , το LG G2 16GB (ανωτερο μοντελο σιγουρα, περαν του αποθηκευτικου χωρου οπου το optimus G ερχεται μονο με 32GB -χωρις καρτα sd) , με την αποδειξη να γραφει LG G2 και την τιμη που παρηγγειλε το LG Optimus G . Μου κινησε την περιεργεια και του ειπα να τηλεφωνησει να μαθει τι παιζει, γιατι θεωρησα οτι καποιο λακκο εχει η φαβα.Δεν τηλεφωνησε και αποφασισε να το κρατησει (γιατι οχι αλλωστε; Πηρε κινητο που κοστιζε τοτε 359 , στα 269€ ). Με ενα γρηγορο look , ανακαλυψα οτι ειναι vodafone branded. Εκεινο τον καιρο ειχαν ακουστει διαφορα θεματακια με branded G2 , μαλλον ομως εφταιγε η συγκεκριμενη παραγωγη,οχι το γεγονος οτι ειναι branded.

Οντως, εβγαλε προβληματα ενα 6μηνο μετα, με την οθονη του. Στο κατω δεξια μερος της οθονης,  δεν ανταποκρινεται η αφη αλλα και γενικοτερα εχει αργη αποκριση η αφη και κανει το κινητο να φαινεται πιο αργο (εξηγω παρακατω).

 Το παλικαρι ομως οπως λεει φοβαται να το στειλει πισω για ελεγχο κλπ.Δε καταλαβαινω το γιατι και τον παροτρυνω κανα 6μηνο τωρα να το κανει... Αλλα δεν..

 Δε ξερω αν ηταν καποια παγαποντια του μαγαζιου να στειλουν το G2 ή απλα απροσεξια, αλλα ενω φανηκε να βγαινει σε καλο, η συσκευη εβγαλε αρκετα προβληματα στην πορεια. Συμβαινουν ομως αυτα... 

 

Εκανα μια συγκριση με του φιλου το LG G2 , και το δικο μας το LG G2 -αναφερω παρακατω για την αγορα του. Και τα δυο με περασμενη στοκ lollipop , μετα απο επαναφορα εργοστασιακων πριν και μετα την εγκατασταση, και με τα κινητα αδεια τελειως. Του φιλου αποκρινεται σε ολα περιπου κατι λιγοτερο απο 1sec πιο αργά απο αυτο της κοπελας μου. Δεν ειχαμε το LG G2 για να το τσεκαρουμε και σε προηγουμενα state, αλλα προφανως καποιο προβλημα υπαρχει με του φιλου.. 

 

Birdphone : Τιποτα το αρνητικο. Ειχα αγορασει ενα απλο Alcatel δικαρτο και μια φιλη μου το xperia Z1 compact. Οτι ειπαν κατα τη διαρκεια, ηταν και αυτο που εγινε. Παραδοση σε 24ωρες εφοσον ηταν διαθεσιμο. Αψογοι σε ολα τους.

 

Kaizerstore: Κανενα αρνητικο και εδω. Περυσι αγορασαμε το Xperia SP με την κοπελα μου , ηρθε Θεσσαλονικη σε λιγοτερο απο 24ωρες. Πριν 2 μηνες πηρε η κοπελια το LG G2 32GB στην πιο προσιτη τιμη (269€) και ηρθε Αλεξανδρουπολη επισης σε 24 ωρες. Αψογοι και εξυπηρετικοι , κανενα παραπονο. 

 

Για τα υπολοιπα σκρουτζομαγαζα, εχει και πολλες αποψεις αγοραστων στα σχολια του καθε καταστηματος . Ο καθενας νομιζω μπορει να αποφασισει απο που θα αγορασει. Μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο ο,τι και αν εχω επιλεξει. 

 

Ελπιζω να μη θεωρηθει διαφημιση προς τα παραπανω μαγαζια, ειναι μια καθαρη αποψη εφοσον εχω προβει σε αγορες απο αυτα! :)

 

Οτιδηποτε πρεπει να μονταριστει , παρακαλω τους moders κλπ να επεμβουν :D 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 6
(edited)

Διαλεγεις τα φθηνοτερα, κοιτας κριτικες (οκ θα χουν και αρνητικες ειδικα για τιποτα χρονους παραδοσης απλα κρινεις πανω κατω) κι απο κει και περα αν ειναι παραεισαγωγη (που συνηθως ειναι) κοιτας αν γινεται να ειναι απο Ευρωπη. Οσον αφορα το rma πιστεψε με, καλυτερα και γρηγοροτερα απο οποιαδηποτε Ευρωπαικη χωρα παρα απο Ελλαδα...

Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει να πληρωσεις τα ενοικια, τους φορους, και τις διαφημησεις του καθε πλαισιο...

Έγινε επεξεργασία από Nick74
  • Like 1

μαγαζια που εχω ψωνισει και εχω μεινει απολυτα ικανoποιημενος και απο εξυπηρητεση και απο τιμες

 

kapacom

smarties

kaizer

birdphone

  • Like 1

Εγω παλι εχω αγορασει απο διαφορους. Απο ενα μαγαζι στον πειραια (απ τα πολυ φθηνα που βγαινουν πανω πανω στο σκρουτζ) που λεγεται tokinito εχω κανει οχι και λιγες αγορες (δυο S4, ενα Note4 κι ενα galaxy tab pro 8.4) μια χαρα ως τωρα με τιμες σουπερ και ολα απο Ευρωπη.

την προηγουμενη βδομαδα πηρα με 286 lg g3 16gb απο kdmobile.gr (skroutz) ολα τελεια. τρομερο κινητο γι αυτα τα λεφτα σιγουρα. πηγα και το πηρα απο κει.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.