unseen Δεκέμβριος 30, 2004 Author #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 πμ μονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 31, 2004 Author #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 συνεχιζουμε... Κατασκευη ενος πολυ μικρου fanbus. Το συγκεκριμενο με μια ψυκτρουλα στον τρανζιστορακι μπορει να σηκωσει 2 12αρηδες (~700ma). Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 31, 2004 Author #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 εδω βλεπετε και το μεγεθος. ειναι πολυ μικρο. Το κοστος ~1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 31, 2004 Author #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 με παξιμαδακι επιασε και στην προσοψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 31, 2004 Author #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 οριστε και το σχεδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 31, 2004 Author #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 31, 2004 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Πολύ ωραίος Unseen μπράβο :clap: τυχερός ο κάτοχος του παραπάνω εργαλείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 31, 2004 Author #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 εσενα και του zyx σας εχω κρατησει απο ενα σκουφακι αγιοβασιλιατικο πρασινο με σημα της amd. Μας τα εφερε η οκταβιτ μιας που της κανουμε τζιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 31, 2004 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 LOL ευχαριστούμε Χρήστο τώρα που έρχονται τα κρύα πιστεύω είναι απαραίτητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 31, 2004 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από unseen εσενα και του zyx σας εχω κρατησει απο ενα σκουφακι αγιοβασιλιατικο πρασινο με σημα της amd. Μας τα εφερε η οκταβιτ μιας που της κανουμε τζιρο :happy2: :worship: ευχαριστουμε:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 1, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Χρηστο...τι να πω..ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΑΚΛΗΣ. Μπραβο και παλι μπραβο. Αυριο παω να ξηλωσω τον κομπρεσορα (you know) A ξεχασα..Θα κλαψουν μανουλες μ'αυτα τα σκουφακια :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 1, 2005 Author #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 ευχαριστω bro... Θα φτιαξουμε οτι θες συνεχιζουμε σιγα σιγα... Εκανα τις μεσα ενωσεις (με παιδεψαν γαμωτο με αυτο το κωλολαστιχο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 1, 2005 Author #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 επανω βγαινουν 3 ρακορ. Το ενα ειναι με βανα απο το οποιο γεμιζουμε το κυκλωμα και τα αλλα δυο ειναι για το μπλοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 1, 2005 Author #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 εδω και μερικες ωρες τρεχει leak test και μεχρι στιγμης ειναι ολα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 1, 2005 Author #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 χωρις καν να εχω βαλει γωνιες για στηριξη κραταει ανετα το κουτακι μου. Τα λαστιχα τα εβαλα δοκιμαστικα μιας που εκει που θα μπει κανονικα θα μονταρουμε και το κουτι για να κλεινει και το πλαινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 1, 2005 Author #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Και τελευταια για σημερα...Συνεχεια απο τριτη - τεταρτη που ανοιγουν τα μαγαζια γιατι πρεπει να κανω προμηθειες :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 1, 2005 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 μπράβο Χρήστο πολύ συμμαζεμένο :clap:, καλά αποτελέσματα να έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 1, 2005 #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 αν και δεν σε εχω γνωρισει ακομα γνωριζω απο τα παιδια οτι αυτο στην αρχη ηταν το χομπι σου και ξεκινησες απο μηδενκη βαση.εχεις καταφερει να κανεις την ''τεχνη'' σου ΤΕΧΝΗ και παροτρυνεις πολλους απο εμας που δεν κατεχουμε τιποτα απο αυτα να παρακολουθουμε με ενδιαφερον τις εξελιξεις.πολλα μπραβο απο μερους μου.:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 2, 2005 Author #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 ευχαριστω bro... υγ. η ψυξη μου εχει γινει εμμονη ιδεα. Διπλα στο κρεβατι μου εχω παντα χαρτι και στυλο γιατι ολα μου ερχονται την νυχτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 2, 2005 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Διπλα στο κρεβατι μου εχω παντα χαρτι και στυλο γιατι ολα μου ερχονται την νυχτα χεχε Oπως ο Φοιβος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.