Nos-Dio Δεκέμβριος 26, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Ωραιος Χρηστο φαινεται πολυ ωραιο στις φωτογραφιες και σχετικα απλο ομως στην πραξη για καποιον που δεν ξερει ειναι ΔΥΣΚΟΛΟΤωρα οσο αναφορα τους tygon εχει :1)Σταμπολιδης(αντιπροσωπος) 2) εχει στο site η checkmate 3)εχει και το μουλτιραμα2) χαλκοσωληνας-ενωση με ρακορ,τωρα αν θες να υπαρχει και λαστιχο παιρνεις μια μουφα και στην μια ακρη βαζεις το λαστιχο,στην αλλη τον χαλκοσωληνα και κολλας τον χαλκοσωληνα με το ρακορ και εισαι οκ!3)ελπιζω να καταλαβες το 2:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 26, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 πολυ ομορφο και σημαζεμενο. μπραβο χρηστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 26, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Ειναι τοσο ομορφη η δουλεια σου που με κανει κ το ξανασκευτομαι....!Απο θερμοκρασιες σε full load πως τα παει?Το κομπρεσες δουλευει συνεχως για να καραταει τη θερμοκρασια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 27, 2004 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Τι τα θες τα ρακορ από πίσω? Για γέμισμα ή για το μπλόκ? Αν είναι για το μπλόκ δεν είναι λίγο δύσκολο? Δεν θα χρειάζονται μόνωση? Να τα βάλεις πολύ εύκολο είναι, τι θα τα κάνεις είναι το θέμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 27, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Μπραβο Χρησταρα...!Ασε τους οδηγους για τα chiller κ αρχισε για τα cascade...!xε!χε!Τα θερμομετρακια ποτε ερχονται???Τα chiller τι βαθμους πιανουν??Συμφερει απο μεριας ψυξης επειδη καπιος μπορει να βαζει κ cpu+vga επανω εεεε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 27, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αψογος ο μαστορας....εκτος απο την κατασκευηειναι πολυ ωραια και η παρουσιαση...το κανεις να φαινεται πολυ πιο απλο απο οτι φανταζομαι ειναι στην πραγματικοτητα...απο θεμα αποδοσης δεν θα βαλεις κανενα πινακακι με στοιχεια...να δουμε κι εμεις οι αδαεις τι καταφερνει το chiller? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 28, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 ευχαριστω παιδες. :flower: Ακομα δεν εχει τελειωσει γιαυτο και δεν σας εχω πει αποτελεσματα. Πρεπει να κανω ακομη μερικες αγορες. Stay tunned Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 30, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 και συνεχιζουμε με μια εικαστικη παρεμβαση Το πηρα απο το thread με τις μπλουζες( να δω ποτε θα τις κανουμε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 30, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 μπηκε και η αντλια στο μερος της και μονωθηκε και δοκιμαστηκε οτι δεν χανει απο πουθενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 30, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 ετοιμο για δοκιμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 30, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 μπηκε και το υγρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 30, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 και το αναψαμε!! Να μια euro2004! Σηκωσετο το τιμημενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 30, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 30, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 μεχρι -35 παει το υγρο. Οποτε ειμαστε πολυ καλα!! . Τωρα πρεπει να τελειωσω το κουτακι και γινουν οι μετρησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 30, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 ξεκινησα να φτιαχνω και το μπροστινο μερος... αυτα προς το παρον. Πεστε καμια ιδεα τι αλλο να βαλω - κανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 30, 2004 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αδμινιστράτορες........Κλείστε τον μέσα όσο είναι καιρός ακόμα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 30, 2004 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Εύγε Unseen! Το κάνεις να φαίνεται παιχνιδάκι! Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι η καθαρή δουλειά :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 30, 2004 Author #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 thanks.. To ποιο αστειο της υποθεσης ειναι πως ο τυπος που θα το παρει του εχω δωσει εναν 3,6 που παιζει 4,4 με νερο σταθερα και δεν του αρεσει. Μου λεει δεν γινετε να το παμε 5 ή 6 ? Υγ.Καποιον μου θυμιζει :hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Δεκέμβριος 30, 2004 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από unseen thanks.. To ποιο αστειο της υποθεσης ειναι πως ο τυπος που θα το παρει του εχω δωσει εναν 3,6 που παιζει 4,4 με νερο σταθερα και δεν του αρεσει. Μου λεει δεν γινετε να το παμε 5 ή 6 ? Υγ.Καποιον μου θυμιζει :hmm: λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 30, 2004 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 :clap: Πολύ καθαρή δουλεια. Πόσο θα το δώσεις το chiller? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.