Jump to content

Chiller? Πως φτιαχνεται? (56k warning)

unseen

Recommended Posts

Ωραιος Χρηστο φαινεται πολυ ωραιο στις φωτογραφιες και σχετικα απλο ομως στην πραξη για καποιον που δεν ξερει ειναι ΔΥΣΚΟΛΟ

Τωρα οσο αναφορα τους tygon εχει :1)Σταμπολιδης(αντιπροσωπος) 2) εχει στο site η checkmate 3)εχει και το μουλτιραμα

2) χαλκοσωληνας-ενωση με ρακορ,τωρα αν θες να υπαρχει και λαστιχο παιρνεις μια μουφα και στην μια ακρη βαζεις το λαστιχο,στην αλλη τον χαλκοσωληνα και κολλας τον χαλκοσωληνα με το ρακορ και εισαι οκ!

3)ελπιζω να καταλαβες το 2:P

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Ειναι τοσο ομορφη η δουλεια σου που με κανει κ το ξανασκευτομαι....!

Απο θερμοκρασιες σε full load πως τα παει?Το κομπρεσες δουλευει συνεχως για να καραταει τη θερμοκρασια?

Τι τα θες τα ρακορ από πίσω? Για γέμισμα ή για το μπλόκ? Αν είναι για το μπλόκ δεν είναι λίγο δύσκολο? Δεν θα χρειάζονται μόνωση? Να τα βάλεις πολύ εύκολο είναι, τι θα τα κάνεις είναι το θέμα!

Μπραβο Χρησταρα...!Ασε τους οδηγους για τα chiller κ αρχισε για τα cascade...!xε!χε!

Τα θερμομετρακια ποτε ερχονται???

Τα chiller τι βαθμους πιανουν??Συμφερει απο μεριας ψυξης επειδη καπιος μπορει να βαζει κ cpu+vga επανω εεεε??

Αψογος ο μαστορας....

εκτος απο την κατασκευη

ειναι πολυ ωραια και η παρουσιαση...

το κανεις να φαινεται πολυ πιο απλο απο οτι φανταζομαι ειναι στην πραγματικοτητα...

απο θεμα αποδοσης δεν θα βαλεις κανενα πινακακι με στοιχεια...να δουμε κι εμεις οι αδαεις τι καταφερνει το chiller?

thanks.. :) To ποιο αστειο της υποθεσης ειναι πως ο τυπος που θα το παρει του εχω δωσει εναν 3,6 που παιζει 4,4 με νερο σταθερα και δεν του αρεσει. Μου λεει δεν γινετε να το παμε 5 ή 6 ?

Υγ.Καποιον μου θυμιζει:hmm: :hmm:

Αρχική απάντηση από unseen

thanks.. :) To ποιο αστειο της υποθεσης ειναι πως ο τυπος που θα το παρει του εχω δωσει εναν 3,6 που παιζει 4,4 με νερο σταθερα και δεν του αρεσει. Μου λεει δεν γινετε να το παμε 5 ή 6 ?

Υγ.Καποιον μου θυμιζει:hmm: :hmm:

λολ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.