Alexgk Ιούνιος 10, 2015 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2015 Ανάλογα με τι ανάγκες του καθενός. Ο σκληρός που ρωτάει ο φίλος έχει το καλό πως πιάνει μία θέση. Δεν ξέρω όμως από αξιοπιστία τι λένε οι WD SSD. Οι παλιότεροι υβριδικοί δεν ξέρω αν δίνανε τόσο μεγάλο χώρο στον SSD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georho Ιούνιος 10, 2015 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2015 Μια δεύτερη σκέψη παντως ήταν dual boot .windows στον 120 ssd του wd και Mac OS στο υπάρχοντα 250αρι .και η μουσική στο 1 tb του Mac .ετσι ειναι δυο λειτουργικά σε διαφορετικούς δίσκους .τωρα πως θα γινόταν αυτο δεν ξερω αλλα ετσι κι αλλιώς απορρίπτεται η αγοραία του black 2 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούνιος 11, 2015 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2015 Εγω λεω παρε ενα φτηνο ssd ,οσα λεφτάς διαθέτεις ,τοση χωρητικότητα ,αμα μπορέσεις να βάλεις σε καντι και τον παλιο δισκο ,κομπλέ .Προσωπικά για samsung pro ,δε θα τα εσκαγα με τίποτα . Η διαφορές ειναι πραγματικά αστείες ,εκτος απο την εγγύηση ,που εκεί το ζυγιζεις εσυ .Εχω την εντύπωση πως στις χωρητικότητες απο 480gb και ανω ,ακομα και οι πιο ταπεινοί ssd ,εχουν καλές επιδόσεις . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts