Jump to content

Επιτελους θα δουμε πια κανα καλο SPACE RTS?

kIlGoRi

Recommended Posts

δηλαδη δεν αξιζει και τοσο πολυ ?? τα screenshots ηταν συμπαθητικα

οσο αφορα το cataclysm το εχω τερματισει και θα συμφωνισω μαζι σου παρα πολυ καλο!!

παιζει και αυτο http://www.x2-game.com/

τωρα τι ακριβως λεει δεν εχω καθολου αποψη πανω σ αυτο

παντω το homeworld 2 το περιμενα σαφως καλυτερο μαλιστα ειναι και sierra ΕΛΕΟΣ !!!

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

H SIERRA δεν εχει καμια μα καμια σχεση στην ποιοτητα του παιχνιδιου Μπορεις ισως να τους καταλογησεις ευθυνες στο οτι μπορει να πιεσαν την RELIC (εταιρια δημιουργιας του παιχνιδιου) για μια πρωιμη παρουσιαση του παιχνιδιου στην αγορα με αποτελεσμα να αλλαχθει ριζικα η υποθεση -ιστορια του και να μην αναταποκρινεται στα στανταρ του πρωτου Αυτο ενισχυεται και απο τια διαφορα που διαβασα στα φορα της Relic (keyworld= dustwars)

Aν εχεις ορεξη κατεβασε μερικα mods για το παιχνιδι Ειδικα για το 1 υπαρχουν απειρα και τα περισοτερα καταπληκτικα

Αν θες να δεις το Nexus κατεβασε το demo Θα καταλαβεις τι εννοω

Δυστυχως δεν ειμαι εκει που σπουδαζω με το pc μου και το dsl μου ειμαι στους γονεις μου με μια 56αρα συνδεση οποτε λιγο δυσκολο ... βασικα το παιχνιδι το ειδα παπασωτηριυ και ημουν να το αγορασω να μην το αγορασω οποτε μπηκα σημερα νετ να δω τι παιζει ωστε αν ειναι καλο να το παρω πριν φυγω για πατρα γιατι εκει λιγο δυσκολο να βρεις αμεσα οτι θελεις ..

παντω απο οτι καταλαβα απο τα features μοιαζει λιγακι με το hegemonia και απο οτι καταλαβα το capacity ειναι λιγακι φτωχο ..και ειμαι φαν του big capacity σε space rts

Μιλατε για το Nexus the jupiter incident? Το επαιξα για καμμια βδομαδα , το προχωρησα αρκετα αλλα επεσε παλι αρκετη δουλεια και το παρατησα, ωραια γραφικουλια μου αρεσε πολυ η δυνατοτητα upgrade του στολου. Απο ενα σημειο και μετα γινεται ΠΑΛΟΥΚΙ, εκει εχω σταματησει

Ναι γι αυτο μιλαω ,τι σου λεει σαν gameplay και τα σχετικα ειναι προβληματικο σε σημεια γιατι σε κατι forum ειδα κατι κραξιματα(στο forum του ιδιου του παιχνιδιου βασικα)

Κοιτα το Gameplay Οντως ειναι προβληματικο μερικες φορες, δινει την εντυπωση οτι το πλοιο η ο στολος σου κανουν οτι θελουν , αποκρινονται πολυ αργα κτλ Και γενικα εινια ψιλοσπαστικο. Δε μπορω να πω οτι κολησα με το παιχνιδι τα ωραια του γραφικα και η δυνατοτητα upgrade με τραβηξαν και το προχωρησα. Ισως το τελειωσω για το γαμωτο. Παντως σιγουρα δε συγκρινεται με το H2 , το homeworld ηταν ανωτερο , οχι λογω γραφικων αλλα πιο πολυ του gameplay που ηταν σαφως strategy

κατι τετλευταιο το capacity απο πλοια ποσο ειναι γιατι στο οfficial site τα λεει λιγακι μπερδεμενα

πχ το hegemonia σε αφηνε να βγαλεις παρα πολυ λιγα πλοια σε σχση με το μεγεθος του παιχνιδιου που μπορουσες να πας σε αλλα πλανητικα συστηματα και τετοια σε αφηνε εν ολιγοις να κυβερνησεις μεχρι 10 πλοια ελεος δηλαδη ηταν σε αυτο το θεμα ...

ειναι οντως ψιλομπερδεμενο κι αυτο γιατι εχεις πλοια τα οποια σου δινουν σε καποιες αποστολες και σε καποιες αλλες στα περνουν , αυτο που μπορεις να εχεις ειναι fighter squadrons αλλα και παλι υπαρχει οριο αναλογα με τη χωρητικοτητα ενος πλοιου μεχρι εκει που εφγτασα εγω επαιζα με 5-6 πλοια + squadrons

kIlGoRi επειδη και εγω τρελενομαι για τα space rts. Το καλυτερο κατα την γνωμη μου ηταν το Impirium galactica2, λιγο παλιο βεβαια αλλα τρομερο..!!! Σαν αυτο μπορεις να βρεις το galactic civilizations και το expantion του, το hegemonia και το expansion του, και το homeworld2 οπως ειπες και παραπανω.. Επεισης υπαρχει: Master of orion, το οποιο ειναι καλο, space empires IV καλο και αυτο, το Dark planet ετσι και ετσι και Time of defiance που ειναι λιγο πιο παιδικο.

Αρχική απάντηση από kIlGoRi

στο skirmish που εχεις ολη την τεχνολογια ???και ολο το διαθεσιμο capacity ??? αν τυχει και το δεις plz γραψε τι παιζει ... :)

ΧΑΧΑ πιο skirmish ? Δεν εχει σκιρμις το παιχνιδι , οποτε καταλαβεινεις για τι τιτλο μιλαμε, εκτος κι αν για να παιξεις σκιρμις πρεπει να τελειωσεις πρωτα το campaign

πω πω της που...ας το χαβα δηλαδη το παιχνιδι αα φαντασου πηγα να το παρω και original ...

ευτυχως την γλυτωσα !!! και καλα δεν εχει κατι ρε παιδι μου σαν lan multiplayer να βαζεις οτι σου αρεσει ?????πιστα αριθμο πολοιων και τα σχετικα ???

Αρχική απάντηση από ghost17 [10-01-2005 15:43]

kIlGoRi επειδη και εγω τρελενομαι για τα space rts. Το καλυτερο κατα την γνωμη μου ηταν το Impirium galactica2, λιγο παλιο βεβαια αλλα τρομερο..!!! Σαν αυτο μπορεις να βρεις το galactic civilizations και το expantion του, το hegemonia και το expansion του, και το homeworld2 οπως ειπες και παραπανω.. Επεισης υπαρχει: Master of orion, το οποιο ειναι καλο, space empires IV καλο και αυτο, το Dark planet ετσι και ετσι και Time of defiance που ειναι λιγο πιο παιδικο.

βασικα ειμαι ψιλοαπαιτητηκος οσο αφορα αυτα τα παιχνιδια ... τι εννοω για μενα το τελειο θα ηταν να εβγαινε ενα παιχνιδι με enviroment hegemonia (πιο ρεαλιστικο βεβαια και με φυσικη κινησης των πλανητων )

και με gameplay και γενικα πολυπλοκοτητα παιχνιδιου spaceships κτλ.. σαν το homeworld 2

με μεγαλυτερα motherships καλυτερες καμερες και το πιο σημαντικο να σου δινει την αισθηση μεγεθους του παιχνιδιου οχι οπως το homeworld που τα πλοια φαινοντουσαν λες και ειναι μυγες

...

Ζηταω πολλα αλλα αν σκεφτειται οτι εχει βγει και ενα half life 2 ... με ενα σωρο γραφικα χωρου φυσικη κτλ ποσο δυσκολο τους ειναι να φτιαξουν μια μηχανη γραφικων για ενα τετοιο παιχνιδι που στην τελικη στο διαστημα δεν φορτωνει ουτε δεντρα ουτε σπιτια ουτε παραθυρα ουτε

κολωνες της δεη ΔΗΛΑΔΗ σιγα τα πολυγωνα που θα τρωει ενα τετοιο παιχνιδι ακομη και 1000

πλοια να βαλεις να πολεμανε τα πολυγωνα δεν θα ξεπερνανε αυτα μιας πιστας του half life 2

με λιγα λογια ΕΛΕΟΣ ποτε θα βγει ενα space rts της προκοπης οπως γραφει και το thread !!!!

Πιστευω πως εχεις δικιο. Αλλα να εισαι σιγουρος πως με το που θα βγει ενα τετοιο παιχνιδι, δεν θα μου ξεφυγει ευκολα...

Τα αλλα games που post-αρα...?????

Μολις επαιξα το nexus και θελω να ποσταρω τα εξης :

1 πολυ καλη μηχανη γραφικων (black sun engine)με φοβερα γραφικα ... !!!

2 πολυ καλη αισθηση του μεγεθους του χωρου πολυ βασικο για τετοιου ειδους παιχνιδια

3 πολυ ''ψαγμενη'' λεπτομερεια στις ιδιοτητες των πλοιων κτλ ...

και καλη φυσικη και απεικονιση των πλανητων

4 ΑΛΛΑ !!! ---> δεν εχει εντολη Move σε οποιοδηποτε σημειο του χαρτη θελεις δηλαδη

σε υποχρεωνει να πηγαινεις οπου υπαρχει καποιο αντικειμενο που αναγνωριζεις ως εχθρο συμμαχο αντικειμενο κτλ ... δηλαδη πολυ μουφα σε αυτο το σημειο που ειναι και το βασικοτερο για ενα καλο gameplay

5 τι να πω παλι απογοιτευτηκα με αλλο ενα παιχνιδι του ειδους .....

αν βρει κανεις κανενα καινουριο ας ποσταρει

Οπως θα διπιστωσες εκτος απο online multiplayer, skirmish δεν υπαρχει, γενικα δινει την αισθηση οτι απλα ακολουθεις μια ηδη χαραγμενη πορεια δεν εχεις ελευθερια κινησεων και αυτο ειναι πολυ σπαστικο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.