Jump to content

Επιτελους θα δουμε πια κανα καλο SPACE RTS?

kIlGoRi

Recommended Posts

Οσο αφορα το homeworld παλιο αλλα καλο ετσι το 2003 εκει που περιμεναμε να ερ8ει το 2 και να σαρωσει τιποτα ... μονο ψιλοαναβαθμισμενα γραφικα αλλα οχι αυτο που θα περιμενε κανεις απο την sierra ... (βασικα το παιχνιδι κατα τη γνωμη μου δεν σου εδινε τη σωστη εικονα μεγεθους αυτου που παιζεις)ετσι δοκιμασα το O.R.B και το Hegemonia εκ των οποιων μονο το δευτερο μου αρεσε σαν ιδεα για space rts αλλα ηθελε πολλα ακομα για να γινει ολοκληρωμενο παιχνιδι..

οποιος ενδιαφερεται και ξερει καποιο αλλο ας προτεινει τιποτα ...

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Οντως...

Και γω θελω να παιξω κανενα καινουριο καλο...

προσφατα τερματισα το homeworld2 κ ηταν αρκετα καλο μπορω να πω,παιζει να βγει κ 3?

To haegemonia ηταν πολυ καλο επισης αλλα το expansion ηταν αθλιο...

Ποτε θα βγει κανενα σα το θρυλικο Fragile Allegience ρε γαμω....?

Το ORB ποιο ειναι?

Το Ο.R.B ειναι το Off(world).Resourse.Base αλλα δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο ,εγω στο homeworld2 ειχα φτασει τελευταια πιστα εκει που πρεπει να διαλυσεις τους πυραυλους πριν πεσουν τον πλανητη αλλα εκει που ειχα κανει το save την αλλη μερα αναγκαστικα επρεπε να κανω format οποτε πανω στη φουρια μου που να τα θυμηθω ειχα αλλα και αλλα στο μυαλο μου να σωσω ;):) τεσπα οσο αφορα το h2 περιμενα ποιο καλοφτιαγμενα γραφικα αλλα φαντασου αν βγει το 3 να εχει μηχανη γραφικων του halflife2 :devil: :devil: :devil:

το καλο του hegemonia ειναι εκτος απο τα συμπαθητικα γραφικα του η πολι καλη του ιδεα να απεικονισει ρεαλιστικα τα πλανητικα συστηματα κτλ (με εκανε να σκεφτομαι πως θα ειναι αυτου του ιδουσ τα παιχνιδια μετα απο πολυ καιρο!(αλλα πολυ μικρο capacity)

καλα χριστουγεννα !

Tι O.R.B. και Homeworld μου λέτε, αν δεν δούμε Starcraft 2 το space RTS θα χάσει την αίγλη που είχε παλιά :alien:

Το καλύτερο που έχω δει αυτή την περίοδο είναι το Warhammer 40K, αν και δεν είναι καθαρόαιμο space RTS (τα units είναι διασταύρωση Warcraft και Starcraft... ή μάλλον αυτά τα δύο αντέγραψαν τα units από το Warhammer 40K :whistle2: )

Εχει δικιο ο Samael space rts = real time strategy in space οπου εισαι ο στρατηγος αρμαδας διαστημοπλοιων σε διαστημικες μαχες .. παντως και εγω περιμενω καποτε να βγαλουν το starcraft τo 2 αν αξιωθει δηλαδη η blizzard να κανει κατι γι αυτο.παντως ρε παιδια τι παιχνιδαρα ειναι το starcraft... δηλαδη ακομα και τωρα αν μουλεγες επαιζα !!

καλο το wh40k dawn of war αλλα ρε παιδες δεν σας κολλαγε στις μεγαλες μαχες ???

ΥΓ:ειχετε παιξει ποτε skirmish με τον ιπολογιστη στο τελευταιο επιπεδο δισκολιας ?

=ΠΑΚΕΤΟ !!!!

Εχω (...δηλαδη ειχα πριν απο 10 μερες επειδη τον πουλησα για παρω καινουριο pc)εναν intel p4 στα 2.4 /1 DDR 512 (333) /gc: geforce4 128 mb Ti της pixelview και στις πολυ μεγαλες μαχες δηλαδη με φουλ φουλ κοσμο τα fps πηγαινανε για βολτα στο παρκο!!!! δεν ξερω τι να πω και αν δεν κανω και λαθος το ιδιο προβλημα ειχε και ενας φιλος μου που φαντασου ειχε και hyper threating και καρτα geforce 5αρα νομιζω 5700 πρεπει να ειχε τεσπα απο οτι μου ειχε πει που ειχε ψαξει ειχαμε φτασει στο συμπερασμα οτι ηταν προβλημα του παιχνιδιου (μηπως γραφω πολλα ????)

ΩΩΩΩ μεγιες ! ! ! ! ποσο ραμ εχεις γιατι σκεφτομουν οτι ισως εκει να ειναι εκει το προβλημα μου

γιατι ακουσα οτι πχ στο hl2 παιζει πλυ ρολο ποσο εχεις εμεις που παιζαμε ειχαμε και οι 2 512

ρε ασχετο εχω γραψει και θεμα αλλα δεν εχει απαντησει κανεις στα γενικα με τους υπολογιστες

πουλισα το pc μου και ηρθα αθηνα με την προοπτικη να παρω καινουριο pc και φυσικα να κανω διακοπες με τους δικους μου -πατρα σπουδαζω-και εχω στην ακρη συνολικα 1600

ευρω και εχω ξενερωσει με το nf4 kai thn 6800 ultra pcιxpress με βλεπω να γυρναω για εξεταστικη χωρις το καινουριο pc που ολη την ωρα πριν ερθω αθηνα σκεφτομουνα να παρω

Πλεον ολα τα συγχρονα παιχνιδια ''προτιμουν'' το 1 giga.

To Warhammer 40.000 σε εμενα, με Barton@2250,1gb ram,και την

5900sp τοτε σε 1280/1024 ετρεχε αψογα.

Οσο για το Starcraft II,μακαρι να κανει η μαμα Blizzard το θαυμα της

και να το βγαλει αν και με το ρυθμο που βγαζει games μας κοβω

σε καμια 10αρια χρονια και αν:p

Εδω ακομα δεν εχει βγει το Ghost για το PS 2.

Mαλλον θα περιμενει μια και καλη με το PS 3:D

Ναι αυτη η blizzard κανει τον υπνο του δικαιου !!!! τελικα ετσι πρεπει να ειναι παιδες πλεον αν δεν εχεις 1 γιγα ραμ το πιο πιθανο ειναι να εχεις πεσμενες αποδωσεις στα παιχνιδια

-παντως 1GB ραμ σε 1 dimm θα ερθει ποτε?

η αν ειναι να θελουμε να αγορασουμε μονο απο ιντερνετ ???

-το ghost το εχει παιξει κανενας εγω εχω δει μονο screenshots καλουτσικο μου φανηκε

-Iσχυουν οι φημες για προβληματα στην blizzard?

παντως αν ναι πως τα καταφερε ολοκληρο warcraft εβγαλε

ο μισος κοσμος παιζει cs και ο υπολοιπος frozen throne

Αρχική απάντηση από kIlGoRi

-Iσχυουν οι φημες για προβληματα στην blizzard?

παντως αν ναι πως τα καταφερε ολοκληρο warcraft εβγαλε

ο μισος κοσμος παιζει cs και ο υπολοιπος frozen throne

Και πόσοι τα αγόρασαν original?

Σε αυτό το σημείο έχουν δίκιο οι κατά της πειρατίας.

Στο ότι αν κάποιοι φτιάχνουν κακά προγράμματα-παιχνίδια-ταινίες-μουσική που δεν αξίζουν ούτε πειρατικά όσο ωραίο περιτύλιγμα και αν έχουν, υπάρχουν και κάποιοι που φτιάχνουν αριστουργήματα όπως πράγματι είναι το Starcraft ( αν σκεφτούμαι και το πόσα χρόνια έχει στην πλάτη του ) τα οποία αξίζουν τα λεφτά τους μέχρι τελευταίου €.

Αλλά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Καμιά φορά εδώ που τα λέμε καίγονται μόνο τα χλωρά.....

Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 12:27]

Και πόσοι τα αγόρασαν original?

Κοιτα οσο αφορα τα δυο αυτα παιχνιδια το internet gaming προυποθετει να τα εχεις original

οσοι δηλαδη παιζουν frozen throne (εκτος lan )για να παρουν rank παιζουν αναγκαστικα στο

battlenet !

- παντως στο θεμα της πειρατειας θα συμφωνησω μαζι σου καταστρεφει προσπαθειες ωρων

απο ατομα που τα ματα τους εχουν σταξει αιμα μπροστα στις οθονες

- αλλα οι τιμες δεν ειναι πολυ υψηλες ?

- σκεψου αν το half life 2 εβγαινε στην αγορα με τιμη πχ 16 ευρω ποιος θα πηγαινε

να το παρει κρακαρισμενο ????????? θελω να πιστευω κανεις !!!!!!

ειδικα για ενα τετοιο παιχνιδι που εχει αποδειξει την αξια του και στο παρελθον

παντως οσo

αφορα το starctaft :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Βασικά για ένα καλό παιχνίδι θα τα έδεινα τα 50€.

Για ένα παιχνίδι όμως

- που είναι κακογραμμένο και αργό λες και το έχουν φτιάξει σε Sinclair Basic επίτηδες για να ωθήσουν τον κόσμο να αγοράσει ποιο γρήγορες καινούριας γενιάς κάρτες γραφικών

- που φορτώνει τα κέρατά του στην μνήμη ακόμα και όταν δεν χρειάζεται για να πάει ο κόσμος να αγοράσει ποιο γρήγορες καινούριας γενιάς κάρτες γραφικών

- που έχει ένα κάρο bugs με συγκεκριμμένου κατασκευαστή κάρτες γραφικών ώστε ο κόσμος να πάει να αγοράσει καινούριας γενιάς κάρτες γραφικών του άλλου κατασκευαστή

- που έχει optimizations μονο για κάρτες γραφικών καινούριας γενιάς συγκεκριμμένου κατασκευαστή

- που επίτηδες είναι γραμμένο έτσι ώστε να τρέχει ποιο αργά σε κάρτες γραφικών καινούριας γενιάς του άλλου κατασκευαστή

εγώ δεν το αγοράζω.

Αυτες τις παραμετρους που ειπες δεν τις ειχα σκεφτει οχι ολες τελος παντων

-αλλα 50 ευρω δεν ειναι παρα πολλα ομως ???

-φανταστειτε τι θα γινει οταν βγει το dx10 !!!!!

παντως οσο αφορα το topic κανα space RTS καινουριο ?????

yanni εσυ εχεις παιξει καθολου τετοιου ειδους και ποια η γνωμη σου ??

-αλλα 50 ευρω δεν ειναι παρα πολλα ομως ???

Πάρα πολλά. Για αυτό υπάρχουν και οι συλλογές - προσφορές. Υπάρχουν πάντως games που δεν είναι μόνο bugs και γραφικά. Έχουν και gameplay. Για αυτά ίσως μία άντε δύο φορές να αξίζει να τα δώσεις.

yanni εσυ εχεις παιξει καθολου τετοιου ειδους και ποια η γνωμη σου ??

Τον τελευταίο καιρό δεν παίζω διότι δεν μπορώ να διαθέσω τον χρόνο που χρειάζεται ένα RTS game.

Αν πάντως βγει κανένα Starcraft2 την κάτσαμε!!!

Το Nexus ειναι συνεχεια του Ι.G. III το οποιο προφανως σταματησε να εξελισεται απο την εταιρια εξελιξης του Εχοντας δει τα demo και των 2 παιχνιδιων νομίζω οτι το Ι.G. III παροτι ηδη 2 χρονων ειχε πολυ καλυτερη απεικονιση στα γραφικα απο το Nexus (δυστυχως)

Εχει την δυνατότητα fleet managment ειτε αυτο ειτε manual και γενικα θελει αρκετη εξοικοιωση για τον χειρισμο του

Το Homeworld ηταν σταθμος στην ιστορια των RTS με φανταστικη πλοκη και καταπληκτικη μουσικη και εφε Ατελειωτες ωρες μπροστα στο πισι Δυστυχως η συνεχεια του δεν ανταποκριθηκε στις προσδοκιες

Αν δεν το εχεις δει μεχρι τωρα δοκιμασε το Ηοmeworld Cataclysm Οχι ακριβως expansion του αρχικου Homeworld αλλα ενα stand alone που δανειζεται αρκετα απο το αρχικο και προεκτεινει την ιστορια του

Αν εχεις την δυνατοτητα δες και το EVE online

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.