Jump to content

Στο MOH pasific assault δεν μπορώ να βάλω 1024*768!!

planetman

Recommended Posts

Ρε παιδιά, γιατί στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν με αφήνει να βάλω ανάλυση κάτω από 1280*720; Όχι τίποτ' άλλο, αλλά σκατοκινείται και δεν μπορώ να παίξω.:TD:

post-1166-1416071468,4852_thumb.jpg

είναι λίγο κουφό, αλλά το παιχνίδι δεν παίζει σε οποιαδήποτε ανάλυση όταν τα "δηλωμένα" Ηz είναι πάνω από 85!

βάλε στην ανάλυση που θες να παίξεις, 85Ηz, και θα σου την εμφανίσει!

kbilly13, τί ******* είναι πάλι αυτό; Και σιγά μην χαλάσω πάλι όλο τον συνειρμό από αναλύσεις και refresh rates που με τόσο κόπο κατάφερα να κάνω να δουλεύει σωστά!:confused::slap::TD:

Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 15:12]

Και σιγά μην χαλάσω πάλι όλο τον συνειρμό από αναλύσεις και refresh rates που με τόσο κόπο κατάφερα να κάνω να δουλεύει σωστά!:confused::slap::TD:

και γιατί δεν βάζεις το "reforce" και να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς κόπο? ;)

πανεύκολο είναι...

στην 9800pro@ΧΤ χρησιμοποιώ omega drivers...

και δεν χρειάζομαι τίποτα περισσότερο από το "reforce" για να φτιάξω τα Hz... και δουλεύει κανονικότατα...

εσύ πως "μπλέχτηκες" έτσι?

Στην αρχή κι εγώ χρησιμοποιούσα τους Omega αλλά τώρα και πολύ καιρό χρησιμοποιώ τους official και κάθε φορά κάνω όλο αυτό τον γρίφο για να φτιάξει. Δεν ξέρω γιατί...

για να μη παιδεύομαι με τα override κλπ κλπ απλά έχω δώσει από το πάνελ τα hz να είναι same as desktop και σε κανένα παιχνίδι δε βγάζει 60ηζ, βγάζει κανονικά τα ηζ που δηλώνεις στην καρτέλα μόνιτορ για την εκάστοτε ανάλυση...

Ε αυτό εννοώ κι εγώ vouda.

Πάντως, έβαλα στα 800x600 από 120Hz που είχα στα 85Hz, και τώρα μου την εμφανίζει και παίζω εκεί απλά με FSAA 2x. Σκατά γραφικά αλλά παίζεται ζόρε ζόρε. Νομίζω ότι η eagames δεν έχει καλούς κώδικες στα παιχνίδια της. Το έχω παρατηρήσει σε όλα.

Voudas, χρησιμοποίησα το 800χ600 επειδή το 1024χ768 το χρησιμοποιώ σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και δεν θέλω να τα παίζω στα 85Hz αντί στα 100. Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και θα σου πω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.