Jump to content

προγραμμα για backup

haris1984

Recommended Posts

πριν λιγο τελειωσα με μια ολοφρεσκια εγκατασταση windows...

περασα ολα τα προγραμματα που χρειαζομαι και ερωτω τωρα..

θελω να κανω ενα backup του σκληρου μου σε ενα dvd(τωρα που εχει μεσα ολα τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και δεν απαιτει και λιγο χωρο) ετσι ωστε να φτιαξω ενα bootable cd με το οποιο δεν θα χρειαζεται να μπαινω στην διαδικασια να περναω drivers οταν ξαναθελησω να κανω φορματ...

εχετε να προτεινετε κανενα προγραμμα μικρο (οχι στυλ norton ghost)?

Eπειδή κάπως στην ίδια φάση με εσένα είμαι αποφάσισα να κρατήσω μία κόπια όλου του παρτίσιον -μόνο λειτουργικό- από λίνουξ και όποτε το χρειάζομαι να μπουτάρω από εκεί και να κάνω copy

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:18]

Χρησιμοποιώ το Drive Image 7.0 της Power Quest, (την οποία αγόρασε η Symantec, link) το οποίο με έχει γλιτώσει από πολλά format/αναβαθμίσεις δίσκων.

Αν το βρείτε, σας το συστήνω :)

Πλέον το Drive Image είναι το Ghost 9 το οποίο είναι όντως κορυφαίο (δεν χρειάζεται καν να βγείς από τα Windows για να κάνεις backup και επίσης τρέχει background service την ώρα που εσύ κάνεις άλλα πράγματα.

link

Έχοντας δοκιμάσει και τα δύο (ghost και Acronis) το Acronis νομίζω πως είναι καλύτερο. Βέβαια να πω πως δεν έχω δει το ghost 9.0, αλλά αυτά που αναφέρει ο Michalis76 για το ghost 9.0 τα κάνει και το Acronis (Image μέσα από τα Windows, Explore Image, backround Monitor κ.α.)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.