haris1984 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2004 πριν λιγο τελειωσα με μια ολοφρεσκια εγκατασταση windows...περασα ολα τα προγραμματα που χρειαζομαι και ερωτω τωρα..θελω να κανω ενα backup του σκληρου μου σε ενα dvd(τωρα που εχει μεσα ολα τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και δεν απαιτει και λιγο χωρο) ετσι ωστε να φτιαξω ενα bootable cd με το οποιο δεν θα χρειαζεται να μπαινω στην διαδικασια να περναω drivers οταν ξαναθελησω να κανω φορματ...εχετε να προτεινετε κανενα προγραμμα μικρο (οχι στυλ norton ghost)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Eπειδή κάπως στην ίδια φάση με εσένα είμαι αποφάσισα να κρατήσω μία κόπια όλου του παρτίσιον -μόνο λειτουργικό- από λίνουξ και όποτε το χρειάζομαι να μπουτάρω από εκεί και να κάνω copy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Δυστυχώς, μόνο το Ghost μπορώ να σκεφτώ. Γιατί δε σ'αρέσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Χρησιμοποιώ το Drive Image 7.0 της Power Quest, (την οποία αγόρασε η Symantec, link) το οποίο με έχει γλιτώσει από πολλά format/αναβαθμίσεις δίσκων. Αν το βρείτε, σας το συστήνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Δεκέμβριος 26, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:18] Χρησιμοποιώ το Drive Image 7.0 της Power Quest, (την οποία αγόρασε η Symantec, link) το οποίο με έχει γλιτώσει από πολλά format/αναβαθμίσεις δίσκων. Αν το βρείτε, σας το συστήνω Πλέον το Drive Image είναι το Ghost 9 το οποίο είναι όντως κορυφαίο (δεν χρειάζεται καν να βγείς από τα Windows για να κάνεις backup και επίσης τρέχει background service την ώρα που εσύ κάνεις άλλα πράγματα. link Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 26, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Hiren 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Δεκέμβριος 26, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Αcronis true image. Με εχει σώσει άπειρες φορές τόσο σε windows pc όσο και σε linux. Ευκολο και γρηγορο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 26, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Αcronis true image, πραγματικα υπεροχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Δεκέμβριος 26, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 αλλη μια ψηφος για το acronis true image!! νομιζω τωρα πια εχει ξεπερασει το ghost(boot manager, secure zone, recovery manager ktl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 26, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Το Acronis True Image Deluxe δίνετε μαζί με το περιοδικό PC WΟRLD Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskarp Δεκέμβριος 27, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Έχοντας δοκιμάσει και τα δύο (ghost και Acronis) το Acronis νομίζω πως είναι καλύτερο. Βέβαια να πω πως δεν έχω δει το ghost 9.0, αλλά αυτά που αναφέρει ο Michalis76 για το ghost 9.0 τα κάνει και το Acronis (Image μέσα από τα Windows, Explore Image, backround Monitor κ.α.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DsLmaNiaC Δεκέμβριος 27, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Ghost εδώ το Acronis δεν το έχω δοκιμάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Δεκέμβριος 27, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Acronis True Image Και ghost με το πρώτο να είναι αρκετά πιο γρήγορο στο να παίρνει backup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.