Dagalidis Ιανουάριος 10, 2005 #21 Ιανουάριος 10, 2005 Φίλε aspirin καλό θα είναι να βάλεις αν δε το έχεις κάνει ήδη Round IDE cables με θωράκιση και όχι τα παλιά ταινιωτά Flat γιατί ειδικά εαν περνάνε κοντά στην κάρτα ΤV που έχεις μπάζουν Θόρυβο στο Τuner...Απομάκρυνε όσο ποιό μακριά μπορείς τα ΙDE καλώδια από το TUNER σου......
yanni Ιανουάριος 10, 2005 #22 Ιανουάριος 10, 2005 Ρε Dag που το διάβασες αυτό?!!!! Έχω το TV Tuner ακριβώς δίπλα στον Promise!!!! Λές να ισχύει κάτι τέτοιο?
yanni Ιανουάριος 10, 2005 #23 Ιανουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris χμ, ναι, μπλε τα έβλεπα κι εγώ με το secam. ρουμανία/πολωνία/ουγγαρία, κάποια από αυτές είχα βάλει και έπαιξε. ο yanni είναι πιο εμπεριστατωμένος Στο τελευταίο PVR υπάρχει Greece(PAL). Κάλιο αργά παρά ποτέ.....
Dagalidis Ιανουάριος 10, 2005 #24 Ιανουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 11:23] Ρε Dag που το διάβασες αυτό?!!!! Έχω το TV Tuner ακριβώς δίπλα στον Promise!!!! Λές να ισχύει κάτι τέτοιο? Δοκίμασε και σε θα χάσεις... Εγώ παλιότερα επειδή περνουσε το ΙDE κοντά από την AUDIGY όταν δεν έπαιζε τίποτα από την κάρτα, άκουγα το activity του παλιού σκληρού μου δίσκου.......
Dagalidis Ιανουάριος 10, 2005 #26 Ιανουάριος 10, 2005 Eπείσης καλό είναι εκτός από τα settings της κάρτας ΤV ( Brightness - Contrast - Hue - Saturation ) να ρυθμίσουμε και τα Overlay Settings της κάρτας γραφικών έτσι ώστε να πετύχουμε όσο το δυνατό καλύτερη Χρωματική αναλογία και καθαρότητα Contrast...... To Screen που 'εδωσε ο Aspirin δείχνει πολά προβλήματα χρωματικής ισοροποίας και Φωτεινότητας..... Μετά από λίγο ψάξιμο κατάφερα να κάνω την κάρτα μου να παίζει σαν κανονική τηλεόραση.....
ea6gka Ιανουάριος 10, 2005 #27 Ιανουάριος 10, 2005 βρε μπας και εχεις απο πισω στο σπιτι κανενα αναμεταδοτη?
Dagalidis Ιανουάριος 10, 2005 #28 Ιανουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:25] βρε μπας και εχεις απο πισω στο σπιτι κανενα αναμεταδοτη? Μπαάααα..... ΑΝΤ1 - STAR - MEGA παίζουν σχετικά καλά..... τα υπόλοιπα όμως με χιόνια..... Θα βάλω κανονικό καλώδιο από την εσωτερική κατανομή της κεντρικής κεραίας και θα παίζουν όλα καλά..... Απλά ψιλοβαριέμαι να περάσω 25 μέτρα καλώδιο με ζεστή κόλα αφού πρέπει να διασχίσω 3 κασώματα (2 πόρτες - 1 μπαλκονόπορτα) μέχρι να φτάσω στον Η/Υ......
aspirin Ιανουάριος 10, 2005 Author #29 Ιανουάριος 10, 2005 η εικόνα που έστειλα δεν ήταν από τις καλύτερες. Απλά τώρα με μια πρόχειρη ρύθμιση στη φωτεινότητα και με τη χαμηλότερη ποιότητα τσεκάρετε εικόνα και από εμένα...
Bobi Rhoads Ιανουάριος 11, 2005 #30 Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis Eπείσης καλό είναι εκτός από τα settings της κάρτας ΤV ( Brightness - Contrast - Hue - Saturation ) να ρυθμίσουμε και τα Overlay Settings της κάρτας γραφικών έτσι ώστε να πετύχουμε όσο το δυνατό καλύτερη Χρωματική αναλογία και καθαρότητα Contrast...... Μετά από λίγο ψάξιμο κατάφερα να κάνω την κάρτα μου να παίζει σαν κανονική τηλεόραση..... για πια καρτα μιλας και πως ρυθμιζεις το Overlay?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.