syban Ιούλιος 30, 2015 #121 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 Διάβασα ότι με τα νέα παράθυρα θα παίζουν τα παιχνίδια του xbox στο pc, ισχύει ; θα μπορώ να παίξω destiny ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιούλιος 30, 2015 #122 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 Που το εβαζες κ δεν το δεχοταν? Στο τελος της καθαρης εγκαταστασης? Η καπου αλλου?Στην αρχη 1 φορα και στο τελος 2η αλλα ενω ηταν απο τα 10 δεν το δεχοταν και πατησα το do it later αλλα τελικα δεν χρειάστηκε καθολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούλιος 30, 2015 #123 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 Διάβασα ότι με τα νέα παράθυρα θα παίζουν τα παιχνίδια του xbox στο pc, ισχύει ; θα μπορώ να παίξω destiny ?stream τα κανει στο pc απο το xbox. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Ιούλιος 30, 2015 #124 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 Έχω ένα λάπτοπ με Windows 7 home premium γνήσια. Έκανα την διαδικασία για αναβάθμιση σε Windows 10 επιτυχώς. Τα καινούρια Windows ενεργοποιήθηκαν και αυτά με επιτυχία.Η απορία μου τώρα είναι άμα θέλω να κάνω καθαρή καινούρια εγκατάσταση πιο κλειδί χρησιμοποιώ. Έτρεξα αυτό το script που σου δείχνει το product key σου Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell") MsgBox ConvertToKey(WshShell.RegRead("HKLMSOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionDigitalProductId")) Function ConvertToKey(Key) Const KeyOffset = 52 i = 28 Chars = "BCDFGHJKMPQRTVWXY2346789" Do Cur = 0 x = 14 Do Cur = Cur * 256 Cur = Key(x + KeyOffset) + Cur Key(x + KeyOffset) = (Cur 24) And 255 Cur = Cur Mod 24 x = x -1 Loop While x >= 0 i = i -1 KeyOutput = Mid(Chars, Cur + 1, 1) & KeyOutput If (((29 - i) Mod 6) = 0) And (i <> -1) Then i = i -1 KeyOutput = "-" & KeyOutput End If Loop While i >= 0 ConvertToKey = KeyOutput End Functionκαι το κλειδί που βγάζει δεν έχει καμία σχέση με αυτό στο αυτοκόλλητο που είχα χρησιμοποιήσει στην εγκατάσταση των windows 7.Καμία ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 30, 2015 #125 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 δεν θα βάλεις κλειδί. κάνεις εγκατάσταση πατάς skip στο κλειδί και όταν θα κάνεις login με το ms account σου θα γίνει activation αυτόματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Ιούλιος 30, 2015 #126 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 Εμένα ακόμα εμφανίζει το σηματακι .δεν μου έχει εμφανίσει να αναβάθμιση.Ερώτηση: αν χρησιμοποίησω το tool δεν μπορώ να σώσω προγράμματα; Ενώ άμα περιμένω ποτέ θα μου εμφανίσει μόνο του αναβάθμιση ,δεν χάνω τίποτα; Το έχω καταλάβει σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 30, 2015 #127 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 νομίζω με το tool μπορείς να κάνεις αναβάθμιση αν το τρέξεις μέσα απο τα win αντί να το κάνεις boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Ιούλιος 30, 2015 #128 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 Αναβάθμιση κάνει.τα προγράμματα νομίζω δε σωζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιούλιος 30, 2015 #129 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 εγώ δεν έχω καταλάβει το κομμάτι με το lisensing. η άδεια δένεται με το hw? με το ms account? με τι?εγώ ποτέ δεν χρησιμοποιούσα ms account στα παράθυρα, άρα κάνω αναβάθμιση, και όταν θελήσω να κάνω καθαρή εγκατάσταση τι γίνεται πως τα ενεργοποιώ πάλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούλιος 30, 2015 #130 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 (edited) Υπάρχει τρόπος με το tool ή με φτιαγμένο usb, να χρησιμοποιήσουμε και την πρώτη επιλογή που λέει πως ΔΕΝ χάνονται τα προγράμματά μας; Όσοι το κάνατε έτσι, πώς το κάνατε;; Εμένα σαν επιλογή είναι απενεργοποιημένη και προσπαθώ με το tool και κατευθείαν upgrade... απλά βαριέμαι να ξαναπερνάω προγράμματα και settings.. Για upgrade με το Media Creation Tool οταν εχουμε Αγγλικα Windows με ελληνικο locale τοτε πριν τρεξουμε το toοl παμε στο control panel -> region and language. Στο tab "Formats" επιλεγουμε English (United States) Στο tab "Location" επιλεγουμε United States Στο tab "Administrative" παταμε το Change system locale και επιλεγουμε English (United States) Κανουμε επανεκκινηση και τρεχουμε το Media Creation Tool Αφου τελειωσει η εγκατασταση ξαναβαζουμε τα locale που θελουμε στα 10αρια. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 30, 2015 από panoc 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 30, 2015 #131 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 Στην αρχη 1 φορα και στο τελος 2η αλλα ενω ηταν απο τα 10 δεν το δεχοταν και πατησα το do it later αλλα τελικα δεν χρειάστηκε καθολουΘα το σπασω. Εκανα το upgrade απο 8.1 σε 10. Εβαλα mail κανονικα η ενεργοποιηση. Ωραια λεω τωρα. Παμε clean install. Βαζω σειριακο τπτ κατα το setup. Μπαινει os μου το ζηταει τιποτα παλι. Κανω login με το mail παω για activate κ τι να δω. Λεει 10 pro... Wtf γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 30, 2015 #132 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 Τα πέρασα πριν από λίγο με clean install στο PC του αδερφού, γυρίζει το κεφάλι του, ρίχνει μια ματιά και τι μου λέει; "Τι είναι αυτό; Κάθε χρόνο και χειρότερα τα κάνουν μου φαίνεται" Παρεμπιπτόντως δε ασχολείται με PC και είναι 15... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechMonkey Ιούλιος 30, 2015 #133 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 Και εγώ που "ασχολούμαι" και είμαι 19 κάτι τέτοιο έχω να πω Θα τα συνηθίσω... Το χθεσινά θέματα πάνε, το μόνο πρόβλημα σήμερα είναι ότι δεν ψήνεται να συνδεθεί στο Wi-Fi, κατά τ' άλλα εντάξει... Κάτι που ξέχασα να αναφέρω χθες και είναι άκρως ενοχλητικό είναι πώς στην Έναρξη, επειδή κάναν το καινούργιο πράμα, αν την κάνεις fullscreen πάλι δεν σου επαναφέρει τα tiles όπως τα είχες, και λογικό, γιατί άλλο οριζόντια διάταξη, άλλο κάθετη... Οπότε έφαγα κάνα 20λεπτο να τα φτιάξω και να κοιτάξω τι παίζει με τις καινούργιες εφαρμογές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Ιούλιος 30, 2015 #134 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 (edited) Αναβάθμιση κάνει.τα προγράμματα νομίζω δε σωζει Μια χαρά σώζει τις εφαρμογές και τα αρχεία και τα πάντα, πως νομίζεται σας γράφω τώρα, από upgrade και διατηρήθηκαν ανέπαφες όλες οι εφαρμογές. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 30, 2015 από kazaboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούλιος 30, 2015 #135 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 Εχει δικιο στο οτι δε διατηρει τα προγραμματα, γιατι εκαναν το upgrade σε αγγλικη εκδοση με ελληνικο locale, οποτε περναει ελληνικα windows και δε διατηρει τα προιγραμματα.Εαν πριν την αναβαθμιση γινουν τα βηματα που εγραψα πιο πανω διατηρει μια χαρα τα παντα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 30, 2015 #136 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 Θα το σπασω. Εκανα το upgrade απο 8.1 σε 10. Εβαλα mail κανονικα η ενεργοποιηση. Ωραια λεω τωρα. Παμε clean install. Βαζω σειριακο τπτ κατα το setup. Μπαινει os μου το ζηταει τιποτα παλι. Κανω login με το mail παω για activate κ τι να δω. Λεει 10 pro... Wtf γιατι? Έτσι γίνεται.Δεν βάζεις key. Κάνουνε associate το key/activation σου με το MicroSuck Account που έβαλες στο upgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Ιούλιος 30, 2015 #137 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 (edited) Σαν πρωτη αισθηση, τα 10 ειναι πολυ καλυτερα απο τα 8τα 10 δεν ειναι καλυτερα απο τα 7 (ειδικά αν συμπεριλάβει κανείς τα χρόνια που πέρασαν). *Ισως όσοι έχουν touch οθονες να έχουν αλλη αποψη για τα 8. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 30, 2015 από Bonito 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιούλιος 30, 2015 #138 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 Σε μηχάνημα με δυο δίσκους μπορούμε να έχουμε στον εναν τα 7αρια και στον αλλο τα 10 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 30, 2015 #139 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 Σε μηχάνημα με δυο δίσκους μπορούμε να έχουμε στον εναν τα 7αρια και στον αλλο τα 10 ?Εννοείτε, όταν πας να κάνεις εγκατάσταση το λειτουργικό (όποιο και αν είναι αυτό) σε ρωτάει σε πιο δίσκο θέλεις να το εγκαταστήσεις.Μπορείς επίσης να τα βάλεις και σε ένα δίσκο δημιουργώντας partition. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούλιος 30, 2015 #140 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 Επανερχομαι. Κανενα μα κανενα προβλημα what so ever.(περιεργο lol) Αν και το ειχα δει απο τα preview builds, τρεχει νερακι και κανει καλυτερη αξιοποιηση πορων. Οσον αφορα το start menu, ενω καποτε δεν μπορουσα χωρις αυτο, εδω και αρκετο καιρο με τα 8.1 οπως και με τα 10 τωρα ολα τα κανω με δεξι κλικ επανω στο εικονιδιο Περιμενω τωρα τα 10 για το 930 και το asus tablet για να δεσει το γλυκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts