icy20 Ιανουάριος 3, 2016 #1141 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2016 Εχω κανει install win10 σε pc που δεν τα ειχε ξανα και μεσα στο λειτουργικο οταν πηγα να κανω ενεργοποιηση απλα εβαλα των 7 και το πηρε. Προς τους ενδιαφερομενους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιανουάριος 3, 2016 #1142 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2016 Το έχω κάνει ήδη σε δυο υπολογιστές και δεν είναι generic.Καινούργιο κλειδί που δούλεψε κανονικά και είναι activated.Δηλαδη εσένα σου βγάζει διαφορετικά κλειδιά από αυτά που έχει στο λινκ που έβαλα παραπάνω? Αν όχι να ξέρεις θα ζητήσει ενεργοποίηση αργότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 3, 2016 #1143 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2016 Δηλαδη εσένα σου βγάζει διαφορετικά κλειδιά από αυτά που έχει στο λινκ που έβαλα παραπάνω? Αν όχι να ξέρεις θα ζητήσει ενεργοποίηση αργότερα Από που αντλείς τη σιγουριά ότι θα χρειαστεί ενεργοποίηση; Από τον Νοέμβριο και μετά, τόσος κόσμος εδώ και αλλού έχει κάνει φρέσκια εγκατάσταση με το κλειδί των 7/8/8.1 και αναβαθμίζεται κανονικά σε Digital Entitlement που δουλεύει με Hardware ID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιανουάριος 3, 2016 #1144 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2016 Από που αντλείς τη σιγουριά ότι θα χρειαστεί ενεργοποίηση; Από τον Νοέμβριο και μετά, τόσος κόσμος εδώ και αλλού έχει κάνει φρέσκια εγκατάσταση με το κλειδί των 7/8/8.1 και αναβαθμίζεται κανονικά σε Digital Entitlement που δουλεύει με Hardware ID.Σε εγκατασταση που κανει με generic key μιλαω οχι εγκατασταση που γινεται με key απο 7/8/8.1 , o @tomahawk λεει οτι αν κανεις upgrade και μετα περνεις το key Που βλεπεις με το προγραμμα και μπορεις να κανεις εγκατασταση , βασικα απο την στιγμη που εκανε καποιος αναβαθμιση , σε καθαρη εγκατασταση οπου ζηταει key πατας skip και γινεται κανονικα η ενεργοποιηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 3, 2016 #1145 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2016 Σύμφωνοι τότε. Απλά δεν αξίζει τον κόπο να παιδευόμαστε πλέον με generic keys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Ιανουάριος 10, 2016 Author #1146 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι όταν κάνουν update (όποτε γουστάρουν δηλάδη) τα win10 , όλο το λειτουργικό συμπεριφέρεται παράξενα μέχρι την επανεκκίνηση; Μου έχει τύχει αρκετές φορές να συμβαίνουν κουλά πράγματα π.χ. να μην αλλάζει γλώσσα με alt+shift ή να μην πιάνει το copy paste και καταλαβαίνω αυτομάτως ότι κάνει updates. Μετά την επανεκκίνηση επανέρχονται αλλά τι γίνεται αν εκείνη την ώρα έχεις σημαντική δουλειά; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 10, 2016 #1147 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 That's why i don't like MS cloud. Μια ζωή beta tester.Βασικά όρισε πολιτική να κάνει update μια φορά την εβδομάδα από τα local group policy Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Ιανουάριος 10, 2016 Author #1148 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 That's why i don't like MS cloud. Μια ζωή beta tester.Βασικά όρισε πολιτική να κάνει update μια φορά την εβδομάδα από τα local group policy Ναι αλλά αυτό που έγραψα το έχεις δει να συμβαίνει και σε σένα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 10, 2016 #1149 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 (edited) Έχω ορίσει να κάνω update κατόπιν συνεννόησης [emoji14] Κοινώς με ρωτάει για το κατέβασμα τους.Στην αρχή που δε το είχα, μόνο λόγω defender έβλεπα περίεργο CPU usage και hdd usage. Κάτι που ποτέ δε διορθώνεται από ms είναι ένα άλλο κουλό. Έχω αυτόματη απόκρυψη την μπάρα. Σε άκυρες στιγμές κολλάει και μένει πάνω, δεν αποκρύπτεται, μέχρι να κάνω restart explorer από τον task manager. Από τα windows 7 μου συνέβαινε που και που, στα 10 γίνεται τουλάχιστον 5 φορές την μέρα. Μιλάμε για κάτι minor αλλά εμένα με ενοχλεί. Έχει παρατηρήσει κάνεις το event viewer και τα σφάλματα που βγάζει; Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2016 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 10, 2016 #1150 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Ναι αλλά αυτό που έγραψα το έχεις δει να συμβαίνει και σε σένα;Εγώ έχω θέμα με drivers από την onboard vga κάθε μέρα λόγο update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Ιανουάριος 10, 2016 Author #1151 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Οπότε η λύση είναι πίσω στα 7; Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 10, 2016 #1152 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Σου είπα την λύση.Από group policy ορίζεις να κάνει update μια φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένη ώρα. Τους λες πχ να μην κλείνουν τα pc κάθε τετάρτη και να κάνει αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 10, 2016 #1153 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Και για να δεις και πως γίνεται http://www.askvg.com/how-to-change-windows-update-settings-when-managed-or-disabled-by-system-administrator/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 10, 2016 #1154 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 εχετε και εσεις στα 10ρια η κλεψυδρα να τρεχει ανα τακτα χρονικα διαστηματα? χωρις να κανει κατι ο ΗΥ. ανα 3 λεπτα μου το κανει, περιπου. Τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 10, 2016 #1155 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Γιώργο καθαρή εγκατάσταση ή αναβάθμιση έκανες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 10, 2016 #1156 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 (edited) Μιλαγα χτες με ενα φιλο και με κουφανε. Εγω τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχω το εξης θεμα... Καποιες μερες (οχι παντα) αν πατησεις shut down κλεινει και ξανανοιγει μετα απο 1 δευτερολεπτο το Pc. Σαν να εκανες επανεκκινηση. Ο φιλος λοιπον μου ειπε οτι απο οταν εβαλε τα 10 του κανει ακριβως το ιδιο!!!! WTF is that? ΥΓ Μαλλον βρηκα εναν τροπο αλλα ειναι πατεντα. Απενεργοποιεις το fast boot απο τα power options αλλα αυτο δεν καθυστερει το boot του λειτουργικου?ΥΓ2 Ο οποιος ομως τροπος δεν δουλευει μου κανει τα ιδια... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2016 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 10, 2016 #1157 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Γιώργο καθαρή εγκατάσταση ή αναβάθμιση έκανες; καθαρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 10, 2016 #1158 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Google Hybrid shutdown. Νομίζω είναι γνωστό θέμα στα Windows 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 10, 2016 #1159 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Google Hybrid shutdown. Νομίζω είναι γνωστό θέμα στα Windows 10 Ναι ειναι αυτο που περιεγραψα μονο που δεν δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Ιανουάριος 10, 2016 #1160 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Hybrid είναι αυτό που δεν φορτώνονται ξανά τα drivers/kernel όταν αρχίζει το μηχάνημα μετά από shutdown.Σε ssd δεν κάνει και μεγάλη διαφορά στο boot time.Για να το κλείσεις άνοιξε ένα administrative cmd και δώσε "powercfg -h off"Bonus: Γλυτώνεις και το 75% του ποσού της ram που έχεις σε χώρο στον ssd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts