icy20 Ιούλιος 29, 2015 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Οχι κομπλε τοτε. Εχω κλειδια. Θα κατεβασω iso Link to comment Share on other sites More sharing options...
anikologr Ιούλιος 29, 2015 #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Με τους insider's τι παίζει? Τους δίνει κλειδί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούλιος 29, 2015 #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 αμα κατεβασεις το iso δεν δεχεται το key αν κανεις clean install. πρεπει να γινει πρωτα το Upgrade μια φορα για να μετατραπει το key απο 7/8.1 σε 10 επισης μη κατεβαζετε N εκδοση ειναι πετσοκομενη χωρις media player και αλλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 29, 2015 #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Εγώ έκανα update από original 8.1 σε 10. Αρχικά μου έβγαλε σφάλμα αλλά αφού διέγραψα τα αρχεία που κατέβασε και ξαναδοκίμασα πέρασαν κανονικά. Τώρα σας γράφω από τον Edge ο οποίος μου έχει κρασάρει νομίζω ήδη 3 φορές στα 10 λεπτά Η έναρξη μου αρέσει αρκετά πάντως. Σε λίγες μέρες ίσως αναφέρω περισσότερα πάνω στη χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούλιος 29, 2015 #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 δεν τα βαζω , να δω πως πανε στους αλλους πρωτα θελω και clean install γιατι ο 60αρις ssd ειναι γεματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 29, 2015 #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Νομίζω πάντως ότι ήταν το πιο smooth upgrade που έχω κάνει ως τώρα. Δε φαίνεται να έχω χάσει κάτι, όλα είναι στη θέση τους και η εμπειρία μου είναι ίδια προς το καλύτερο. Όλα φαίνονται πολύ πιο smooth (ειδικά στον Edge) αλλά ίσως είναι και placebo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 29, 2015 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 δεν τα βαζω , να δω πως πανε στους αλλους πρωτα θελω και clean install γιατι ο 60αρις ssd ειναι γεματος. https://www.ntlite.com/ Με αυθεντικο windows 8 key δεν θελανε παντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 29, 2015 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 https://www.ntlite.com/ Με αυθεντικο windows 8 key δεν θελανε παντως.. Του MSDNAA; Αν ναι, νομίζω ότι είναι "μιας χρήσης". Και εγώ είχα δοκιμάσει να το ξαναχρησιμοποιήσω αλλά έφαγα πόρτα :/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιούλιος 29, 2015 #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 (edited) Μαγκες εγω εχω τα WIN 8.1 Pro N.Φυσικα με updates εχει φυγει το N :D (media pack) Nα μην κανω upgrade λετε σε Win 10 ακομα θα μου περασει Pro N εκδοση στο update? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 29, 2015 από Helly Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 29, 2015 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Του MSDNAA; Αν ναι, νομίζω ότι είναι "μιας χρήσης". Και εγώ είχα δοκιμάσει να το ξαναχρησιμοποιήσω αλλά έφαγα πόρτα :/Ναι! Οσες φορες εχω κανει φορματ παντως το ιδιο βαζω μια χαρα παιζει...ειδωμεν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούλιος 29, 2015 #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Πάντως το iso είναι το ίδιο με ένα που είχε διαρρεύσει πριν λίγες μέρες (ίδιο hash) - απλά μετά την εγκατάσταση θα χρειαστεί άλλο 1 GB patches . Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 29, 2015 #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Πάντως το iso είναι το ίδιο με ένα που είχε διαρρεύσει πριν λίγες μέρες (ίδιο hash) - απλά μετά την εγκατάσταση θα χρειαστεί άλλο 1 GB patches .Αν μπορείς στείλε το σε PM μιας και δε βλέπω να κατεβαίνει από το tool :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 29, 2015 #73 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Δεν σου δίνει κανένας κλειδί. Εφόσον έχεις γνήσια 7 ή 8 και κάνεις upgrade δεν χρειάζεται να βάλεις κλειδί.Αν θέλεις να κάνει clean install χρησιμοποιείς το κλειδί των 7 ή 8 που είχες πριν στο ίδιο μηχάνημα. Αν δεν ξέρεις το κλειδί τότε κατεβάζεις το free προγραμματάκι KeyFinder πριν κάνεις format και το βρίσκεις ώστε να μπορέσεις να κάνεις εγκατάσταση τα 10.Δεν δουλευει , σε ολους βγαζει generic key(VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T στα pro) αν δοκιμασεις να βαλεις το Key ton 7/8 σε clean install δεντ ο δεχετεΑπο οτι λενε σε site του εξωτερικου πρεπει να κανεις πρωτα upgrade μετα κανοντας log in με το λογαριασμο σου αποθηκευει κατι εκει περα η κατι τετοιο , σε clean install πατας skip οταν ζηταει key και μετα μολις μπεις στα windows οταν κανεις log in στο store θεωριτικα ενεργοποιουντε (καποιο το καταφεραν στο insomnia) εγω περιμενω να κατεβουν ξανα γιατι εκανα χαζομαρα και κατεβασα εκδοση Ν(αρχικα υπεθεσα οτι για αυτο δεν δεχοταν το Key) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Ιούλιος 29, 2015 #74 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Από windows update εμένα δε μου έχει έρθει μήνυμα πάντως.Μόνο με το tool αλλά θα σβήσει όλα τα προγράμματα κ.λ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 29, 2015 #75 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Σχετικά με τον activation server, πρέπει να έχει ψοφήσει και να μην μπορεί κανείς να κάνει update Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 29, 2015 #76 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Από windows update εμένα δε μου έχει έρθει μήνυμα πάντως.Μόνο με το tool αλλά θα σβήσει όλα τα προγράμματα κ.λ.Το tool εχει 3ις επιλογες για το τι θα κρατησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 29, 2015 #77 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Σε κάποιους η πρώτη επιλογή (διατήρηση προσωπικών αρχείων και εφαρμογών) δεν είναι διαθέσιμη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Ιούλιος 29, 2015 #78 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Δεν δουλευει , σε ολους βγαζει generic key(VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T στα pro) αν δοκιμασεις να βαλεις το Key ton 7/8 σε clean install δεντ ο δεχετεΑπο οτι λενε σε site του εξωτερικου πρεπει να κανεις πρωτα upgrade μετα κανοντας log in με το λογαριασμο σου αποθηκευει κατι εκει περα η κατι τετοιο , σε clean install πατας skip οταν ζηταει key και μετα μολις μπεις στα windows οταν κανεις log in στο store θεωριτικα ενεργοποιουντε (καποιο το καταφεραν στο insomnia) εγω περιμενω να κατεβουν ξανα γιατι εκανα χαζομαρα και κατεβασα εκδοση Ν(αρχικα υπεθεσα οτι για αυτο δεν δεχοταν το Key) εγω με κωδικο απο MSDNA και κατευθειαν fresh install δε το περασε. Πρεπει να ξαναβάλω τα 8 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιούλιος 29, 2015 #79 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 (edited) Εγω παντως με Win 8.1 απο MSDNAA μεχρι χτες ειχα το μηνυμα για να κανω reserve, και απο σημερα το μεσημερι εξαφανιστηκε το εικονιδιο. Προσωπικα παντως, οσο και αν με τρωει το χερι μου, μαλλον κατα το Σεπτεμβρη με βλεπω να τα βαζω, να περπατησει λιγακι το συστημα... Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 29, 2015 από ronin13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 29, 2015 #80 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 δεν το δοκιμασα ακομα , πριν δοκιμασα με win 10 pro N και νομιζα οτι λογο λαθος εκδοσης δεν επερνε το key εχει γινει ενας μικρος χαμος με την ενεργοποιηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts