panagiotis21 Αύγουστος 31, 2015 #661 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 (edited) Με πεισατε...θα τα βαλω και θα γραψω εντυπωσεις...Delijohn τα κοψα με την πρωτη ματια εγω ρε Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 31, 2015 από panagiotis21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 31, 2015 #662 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Με πεισατε...θα τα βαλω και θα γραψω εντυπωσεις...Delijohn τα κοψα με την πρωτη ματια εγω ρε Κράτα ένα image για τα 7άρια πρώτα για καλού κακού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis21 Αύγουστος 31, 2015 #663 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Κράτα ένα image για τα 7άρια πρώτα για καλού κακού.Pasjohn φιλε εχεις πεσει σε ασχετο...τι ειναι το image?(γελα οσο θες) Αν εννοεις να το μετανιωσω και να ξαναπαω στα 7αρια ξερω οτι γινεται μετα απο 1 μηνα...γι αυτο μαλλον μου λες για image σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Αύγουστος 31, 2015 #664 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμες οι retail στα καταστήματα ? πρέπει να αγοράσω 3 άδειες συν μια δικιά μου πιθανότατα home edition . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 31, 2015 #665 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 (edited) Pasjohn φιλε εχεις πεσει σε ασχετο...τι ειναι το image?(γελα οσο θες) Αν εννοεις να το μετανιωσω και να ξαναπαω στα 7αρια ξερω οτι γινεται μετα απο 1 μηνα...γι αυτο μαλλον μου λες για image σωστα? Όχι μωρέ γιατί να γελάσω. Image εννοώ κλώνο των windows. Κάνεις αντίγραφο όλου του σκληρού όπως είναι(win, εφαρμογές, αρχεία). Αυτό γίνεται με πρόγραμμα όπως το Acronis True Image είναι το Norton Ghost. Πρέπει να αγοράσεις αυτά τα προγράμματα γιατί δεν είναι free. Και πρέπει να το κάνει κάποιος που να ξέρει. Εφόσον δεν ξέρεις, το αφήνεις. Υπάρχει και το EaseUS που έχει και free έκδοση Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 31, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis21 Αύγουστος 31, 2015 #666 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Παιδια το ματιασαμε...δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο για την αναβαθμιση...επισης υπαρχουν 86 ενημερωσεις που πρεπει να γινουν...πρεπει να τις κανω οπωσδηποτε ολες?εκανα μονο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 31, 2015 #667 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Παιδια το ματιασαμε...δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο για την αναβαθμιση...επισης υπαρχουν 86 ενημερωσεις που πρεπει να γινουν...πρεπει να τις κανω οπωσδηποτε ολες?εκανα μονο 2Μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση με το media creation tool. Μπορείς να γυρίσεις πίσω τις σελίδες στο θέμα και θα βρεις πως γίνεται με αυτό το tool Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis21 Αύγουστος 31, 2015 #668 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Για τη ληψη του tool μου γραφει "η ιστοσελιδα δεν ειναι διαθεσιμη"...wtf?πανω που πηρα φοραΑκυρο ολα καλα...ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis21 Αύγουστος 31, 2015 #669 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 (edited) Εγιναν τα παντα σωστα η διαδικασια ολοκληρωθηκε στο 100% και στο τελος μου πεταξε οτι δεν μπορουν να εγκατασταθουν σε αυτον τον υπολογιστη Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 31, 2015 από panagiotis21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 31, 2015 #670 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Εγιναν τα παντα σωστα η διαδικασια ολοκληρωθηκε στο 100% και στο τελος μου πεταξε οτι δεν μπορουν να εγκατασταθουν σε αυτον τον υπολογιστη Ίσως να χρειάζεται απλά κάποια αλλαγή στο BIOS. Αν μας δώσεις μερικά στοιχεία για τον υπολογιστή σου, ίσως καταφέρουμε κάτι. Για την ιστορία πάντως-επειδή ρώτησες νωρίτερα- με τις μέχρι τώρα μετρήσεις φαίνονται σε ταχύτητα μεταξύ των λίγο πιο αργών 7 και των αμελητέα πιο γρήγορων 8(.1). Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis21 Αύγουστος 31, 2015 #671 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 (edited) Το λαπτοπ ειναι Sony vaio sve 1511a1ew με αναβαθμιση ram σε 8gb και τοποθετηση ssd 850 evo...η αναβαθμιση εγινε προχθες οπου ακολουθησε και format...απο εκει και περα δεν ξερω τιποτα αλλο Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 31, 2015 από panagiotis21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 31, 2015 #672 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Το έκανες μέσα από τα win(έτρεξες δλδ το setup από το φλασάκι) ή έκανες boot από το φλασάκι? Κάνε το και με τους 2 τρόπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 31, 2015 #673 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Το λαπτοπ ειναι Sony vaio sve 1511a1ew με αναβαθμιση ram σε 8gb και τοποθετηση ssd 850 evo...η αναβαθμιση εγινε προχθες οπου ακολουθησε και format...απο εκει και περα δεν ξερω τιποτα αλλοΤο τελευταίο που έχω δει για τα Vaio είναι αυτό:http://www.windowscentral.com/sony-dont-update-your-vaio-windows-pcs-windows-10-yetΕπομένως προτείνω να περάσεις μια βόλτα από το online support της Sony να δεις εάν έχουν βγάλει drivers κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 31, 2015 #674 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Το τελευταίο που έχω δει για τα Vaio είναι αυτό:http://www.windowscentral.com/sony-dont-update-your-vaio-windows-pcs-windows-10-yetΕπομένως προτείνω να περάσεις μια βόλτα από το online support της Sony να δεις εάν έχουν βγάλει drivers κλπ.Ναι έχεις δίκιο minast. Το είχα δει τις προάλλες. Παναγιώτη στη θέση σου θα έμενα προς το παρόν με τα 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Αύγουστος 31, 2015 #675 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2015 Δεν ξέρω αν το έχει δώσει κάποιος άλλος. Εμένα δούλεψε μια χαρά πάντως. http://www.thinkcomputers.org/how-to-unlock-windows-10-god-mode/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 1, 2015 #676 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2015 Δουλευει μια χαρα το θεϊκό μοδ. Το ειχε δωσει καποιος αρκετες σελιδες πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis21 Σεπτέμβριος 1, 2015 #677 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2015 Ναι έχεις δίκιο minast. Το είχα δει τις προάλλες. Παναγιώτη στη θέση σου θα έμενα προς το παρόν με τα 7 Εγω πάντως μπαίνοντας στο vaio care είδα ότι τουλάχιστον στο δικό μου μοντέλο δεν υπήρξε κανένα side effect μετά την εγκατάσταση των 10...αντιθέτως κάποια άλλα είχαν θέμα με το mouse κάποια με την κάμερα κ.ο.κ. Κι ένα φίλος μου με σχεδόν το ίδιο λάπτοπ αγορασμένο την ίδια εποχή δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα ούτε χρειάστηκε νέους drivers Έκανα και τα update όλο το βράδυ και τώρα μου εμφανίστηκε να κάνω κράτηση...την έκανα και βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Σεπτέμβριος 2, 2015 #678 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2015 (edited) σήμερα μας ήρθε στο σχολείο σε δυο Η/Υ αναβάθμηση για 10 ...είχαν win 8.1 Για να μην περιμένω τη λήψη πείρα το DVD που είχα φιάξει απο το σπίτι και έτρεξα το setup ....ελα όμως που μου ζητάει κλειδι μετα τον πρώτο έλεγχο των αμαβαθμισεων και δεν μπορώ να πάω πιο κάτω ....κανω κάτι λάθος ?????? Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 2, 2015 από velipsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 2, 2015 #679 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2015 σήμερα μας ήρθε στο σχολείο σε δυο Η/Υ αναβάθμηση για 10 ...είχαν win 8.1 Για να μην περιμένω τη λήψη πείρα το DVD που είχα φιάξει απο το σπίτι και έτρεξα το setup ....ελα όμως που μου ζητάει κλειδι μετα τον πρώτο έλεγχο των αμαβαθμισεων και δεν μπορώ να πάω πιο κάτω ....κανω κάτι λάθος ??????Πρεπει πρωτα να γινει η αναβαθμιση μια φορα και μετα μπορεις να κανεις clean install 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Σεπτέμβριος 2, 2015 #680 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2015 Πρεπει πρωτα να γινει η αναβαθμιση μια φορα και μετα μπορεις να κανεις clean installΔηλαδή πρέπει να γίνει η λήψη απο microsoft ... και μετά εγκατασταση ? για τι εγω απο δω μεσα αλλα είχα καταλάβει ..οταν εχεις ίδη το αρχειο σε DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts