speedman_26 Ιανουάριος 10, 2016 #1161 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Εγω έχω ενα plextor και απο τοτε που έβαλα τα windows 10 δεν λειτουργεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 10, 2016 #1162 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2016 Αυτο ειναι το πρωτο πραγμα που κανω οταν εγκαθιστω windows... Ακυρο κ αυτο λοιπον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 11, 2016 #1163 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Μιλαγα χτες με ενα φιλο και με κουφανε. Εγω τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχω το εξης θεμα... Καποιες μερες (οχι παντα) αν πατησεις shut down κλεινει και ξανανοιγει μετα απο 1 δευτερολεπτο το Pc. Σαν να εκανες επανεκκινηση. Ο φιλος λοιπον μου ειπε οτι απο οταν εβαλε τα 10 του κανει ακριβως το ιδιο!!!! WTF is that? ΥΓ Μαλλον βρηκα εναν τροπο αλλα ειναι πατεντα. Απενεργοποιεις το fast boot απο τα power options αλλα αυτο δεν καθυστερει το boot του λειτουργικου?ΥΓ2 Ο οποιος ομως τροπος δεν δουλευει μου κανει τα ιδια... Δυστυχώς, ακόμα το αδύνατο σημείο των 10 είναι το power management. Εγώ θα σου πρότεινα και απενεργοποίηση του fast boot, και από τη διαχείριση συσκευών να απενεργοποιήσεις το ξύπνημα από συσκευές που μπορεί να το ξυπνάνε (βάζω τα λεφτά μου στην κάρτα δικτύου).Για εύκολο troubleshooting, μπορείς από γραμμή εντολών με:powercfg -lastwakeνα δεις ποια ήταν η συσκευή που το ξύπνησε τελευταία. Για να δεις όλη τη λίστα με τις συσκευές που έχουν αυτό το δικαίωμα, γράψε:powercfg -devicequery wake_armed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 11, 2016 #1164 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Will try.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 11, 2016 #1165 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Στο δικό μου δεν έχει συμβεί ποτέ. Στης γυναίκας μου συνέβει μια φορά και ήταν από το ποντίκι, οπότε απενεργοποίησα το Wake on Mouse/Keyb από το BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 11, 2016 #1166 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Δυστυχώς, ακόμα το αδύνατο σημείο των 10 είναι το power management. Εγώ θα σου πρότεινα και απενεργοποίηση του fast boot, και από τη διαχείριση συσκευών να απενεργοποιήσεις το ξύπνημα από συσκευές που μπορεί να το ξυπνάνε (βάζω τα λεφτά μου στην κάρτα δικτύου).Για εύκολο troubleshooting, μπορείς από γραμμή εντολών με:powercfg -lastwakeνα δεις ποια ήταν η συσκευή που το ξύπνησε τελευταία. Για να δεις όλη τη λίστα με τις συσκευές που έχουν αυτό το δικαίωμα, γράψε:powercfg -devicequery wake_armedΗμουν σιγουρος για το αποτελεσμα αλλα το εκανα... 0 wakes... Αρα το pc ξυπναει απο μονο του πολυ απλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιανουάριος 11, 2016 #1167 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Όσες φορές το έκανα και εγώ, δεν μου έβγαλε καμιά συσκευή. Και έτσι σταμάτησα να χρησιμοποιώ το sleep γιατί σχεδόν πάντα κάτι το ξυπνάει σε ανύποπτο χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 11, 2016 #1168 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Το θεμα ειναι οτι μου το κανει και στο shutdown και σε hard shutdown με 5 δευτερολεπτα πατημενο το power button. Σταματαει μονο αν κλεισω το τροφοδοτικο και το ξανανοιξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 11, 2016 #1169 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Για δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό αν δε βαριέσαι. Αν το κάνει και με το κουμπί πατημένο μοιάζει περισσότερο για ηλεκτρικό πρόβλημα παρά για θέμα λειτουργικού. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 11, 2016 #1170 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Ναι αντε βρες εσυ τροφοδοτικο να εχεις καβατζα να σηκωνει το συστημα μου. Θα κανω πρωτα τιποτα δοκιμες αλλες να αποσυνδεω τιποτα usb κτλ που ειναι επιφοβα για τετοιες βλακειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 11, 2016 #1171 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Δεν έχω βάλει ποτέ bluetooth στον υπολογιστή, αλλά όποτε του καπνίσει εμφανίζεται το εικονίδιο του bluetooth ενεργοποιημένο.Πατώντας ανοίγει η κεντρική καρτέλα με τα settings και δεν απενεργοποιείται. Αν κάνω restart θα εξαφανιστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Ιανουάριος 11, 2016 #1172 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Εγω έχω ενα plextor και απο τοτε που έβαλα τα windows 10 δεν λειτουργεί(cdrecorder η ssd;) Κοιτα στο επισημο site, μηπως υπαρχει καποια αναβαθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 11, 2016 #1173 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Θελει κανα ιδιαιτερο Driver το dvdrw για να δουλεψει; Δε καταλαβαινω. Εκτος και αν ειναι plextor 15ετιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Ιανουάριος 11, 2016 #1174 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 (cdrecorder η ssd;) Κοιτα στο επισημο site, μηπως υπαρχει καποια αναβαθμισηΤους έστειλα Mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Ιανουάριος 11, 2016 #1175 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Θελει κανα ιδιαιτερο Driver το dvdrw για να δουλεψει; Δε καταλαβαινω. Εκτος και αν ειναι plextor 15ετιας Kαι ομως το δικο μου lg bluray, περασα πριν λιγο καιρο καποιο firmware update http://www.firmwarehq.com/LG/BH10LS30/files.htmlβεβαια αναγνωριζετε κανονικα απο τα 10, αλλα μιας και το βγαλανε, ας μην παει χαμενο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 11, 2016 #1176 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Ότι έβαλα από κλασικά απλά DVD recorders, δούλευαν άψογα!! Περίεργο μου φαίνεται αλλά όλα να τα περιμένεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Ιανουάριος 11, 2016 #1177 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 (cdrecorder η ssd;) Κοιτα στο επισημο site, μηπως υπαρχει καποια αναβαθμισηDvd recorder είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Ιανουάριος 11, 2016 #1178 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Κανε αναζητηση στο google, γραψε το μοντελο ακριβως και firmware update, βεβαια αν ειναι πολυ παλιο το μοντελο, ισως και να μην εχεις αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Ιανουάριος 11, 2016 #1179 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 Ότι έβαλα από κλασικά απλά DVD recorders, δούλευαν άψογα!! Περίεργο μου φαίνεται αλλά όλα να τα περιμένεις..Και η plextor, ειναι μια απο τις καλυτερες εταιρειες στο χωρο των media player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 11, 2016 #1180 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2016 (edited) Καμμία ιδέα γιατί δεν μου πετάει ακόμα αναβάθμα για 10586 ενώ όλα τα λάπτοπ στο σπίτι την πήραν απίκο;; Για κάνε αυτό αν δεν το έχεις κάνει και να έχεις enable το automatic update από τα servises. Τελικά το προφανές δεν έρχεται πρώτο στο μυαλό μας πλέον.. Τίποτα από τα κλασσικά δεν δούλεψε οπότε.. Media Creation Tool --> Upgrade this PC και voila! version 1511 build 10586.36 Μη μου πείτε οτι είμαι ακόμα πίσω.. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2016 από Spirosssss 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts