Jump to content

Recommended Posts

(edited)

καλησπέρα,

Στις ιδιότητες του LAΝ Δικτύου, στην Δραστηριότητα, τα Bytes αποστολής και παραλαβής ΔΕΝ γίνονται Reset μετά από τερματισμό.

Πρέπει να κάνω Disable τον προσαρμογέα και ξανά Enable για να τα μηδενίσει ή να κάνω Restart το PC. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό; (Windows 10 Home 64)

Έγινε επεξεργασία από george-gp

Ρε παίδες ξέρει κανείς τι παίζει εδώ?

Δεν μπορώ να αλλάξω την επιλογή για τα Windows updates! Τι έγινε ξαφνικά?
vf8k0x.png

(edited)

@Dj_ALeX, gpedit.msc-->computer configuration-->windows components-->windows update-->configure automatic updates

post-30895-0-28506000-1441011646_thumb.p

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
(edited)

@Dj_ALeX, τοτε σωστα στο δειχνει. Το ιδιο δειχνει και σε μενα

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Like 3

@Dj_ALeX

Λογικό είναι. Παίρνει πολιτική από το group policy. Ομοίως και σε εμένα που είναι σε Domain παίρνει την πολιτική που έχω ορίσει από το GPO

• Like 3

Παιδιά πρίν δεν μου το έδειχνε.. anyway τότε καλώς! :)

Πάω για ξάπλα... sorry αλλά με την μέση μου χάλια θα σας διαβάζω απο το tablet στο κρεβάτι  :weep:

(edited)

@zaxos

Ο&Ο Software εγγύηση! Ωραίο το tool! Επίσης έχουν το καλύτερο HDD Defrag application by far! Γενικά έχουν πολύ "εντάξει" λογισμικό!

Πάντως το όνομα του app είναι όλα τα λεφτά! O&O ShutUp :hehe:

Έγινε επεξεργασία από Dj_ALeX
  • Like 2

Ρε παίδες ξέρει κανείς τι παίζει εδώ?

Δεν μπορώ να αλλάξω την επιλογή για τα Windows updates! Τι έγινε ξαφνικά?

vf8k0x.png

Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, δεν είναι περίεργο, αλλά επιβεβαίωσε λίγο και την έκδοση που έχεις: Home, Professional ή Enterprise/Education? Επίσης, δεδομένου ότι έχεις επιλογή για Insider builds, υποθέτω ότι δεν είναι insider.

Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, δεν είναι περίεργο, αλλά επιβεβαίωσε λίγο και την έκδοση που έχεις: Home, Professional ή Enterprise/Education? Επίσης, δεδομένου ότι έχεις επιλογή για Insider builds, υποθέτω ότι δεν είναι insider.

Windows 10 Pro x64.

Όχι δεν είναι Insider. Είναι γνήσιο ISO απο την MS ενεργοποιημένο κανονικά!

• Like 1

Δεν εχεις λογο να τα βαλεις. Οταν βγουνε DX12 παιχνιδια , τοτε ισως.

Για να απαντησω και στην ερωτηση σου, οτι δοκιμασα εως τωρα παιζει κανονικα. 

Παιδια τα windows 10 ειναι πιο "βαρια" απ τα 7?Εβαλα ssd και δεν θελω να κοψει σε ταχυτητα

Ίσα ίσα τα βλέπω πιο γρήγορα. Το ζήτημα είναι αν θα σου αρέσουν σαν περιβάλλον. Μπορείς να τα δοκιμάσεις και αν δε σου αρέσουν το ξαναγυρνάς στα 7άρια.

Ποιο είναι το σύστημά σου?

ενα vaio με επεξεργαστη 2,3ghz ram 8gb και 850 evo...τι λες τα σηκωνει πιο ανετα?

δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις "με το μάτι".. βάλε τα και ξεκόλλα από τα 7άρια τα αρχαία.. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.