env0y Αύγουστος 17, 2015 #481 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 Εγώ για την ASUS z87 χρησιμοποίησα την εφαρμογή Driver Booster και εκτός ότι τους βρήκε παράλληλα αναβάθμισε και τους υπάρχων με την τελευταία έκδοση. Μπράβο στην iObit απο εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Αύγουστος 17, 2015 #482 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 Εγώ για την ASUS z87 χρησιμοποίησα την εφαρμογή Driver Booster και εκτός ότι τους βρήκε παράλληλα αναβάθμισε και τους υπάρχων με την τελευταία έκδοση. Μπράβο στην iObit απο εμένα.Ποιά έκδοση του Realtek driver σου κατέβασε?? Εγώ έχω την 6.0.1.7525 αλλά δεν λειτουργεί σωστά ο ήχος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Αύγουστος 17, 2015 #483 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 Καμιά λύση που σκάει ο Windows Media Player; Έχω πολλά flac και έχω κάνει uninstall/install και έσβησα και το database να το ξαναφτιάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 17, 2015 #484 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 Σε εν αντιθέση με την Creative η οποία έχει βγάλει κοπλέ όλο το πακέτο software για τις Sound Blaster Z series (απο όσο έιδα) για Win 10. Αχχ... Η xfi titanium τιποτα. Ουτε καν ηχο εχω στα ηχεια. Ευτυχως που εχω headset κ κανω δουλεια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 17, 2015 #485 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 Οι κάτοχοι Creative θεωρώ πως το έχετε δει αυτό:http://support.creative.com/kb/ShowArticle.aspx?sid=126331 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Αύγουστος 17, 2015 #486 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 (edited) @icy20 Μην ανησυχείς η Creative σε έχει προγραμματισμένο! Μέσα στον Αύγουστο θα είσαι έτοιμος!@Wizard! Καλά που το ποστάρισες! Το είχα δει εδώ και κάποιο διάστημα το roadmap της creative για τα updates στις κάρτες της!Προσωπικά ΔΕΝ έχω δεί κάτι αντίστοιχο αλλού! Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 17, 2015 από Dj_ALeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Αύγουστος 17, 2015 #487 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 Ποιά έκδοση του Realtek driver σου κατέβασε?? Εγώ έχω την 6.0.1.7525 αλλά δεν λειτουργεί σωστά ο ήχος! Τώρα είμαι στη δουλειά, όταν πάω σπίτι θα το κοιτάξω και θα σου πω. Σημασία έχει ότι δουλεύει άψογα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Αύγουστος 17, 2015 #488 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 @Dj_ALeX, δες στο site της realtek, η ASUS αργεί να βάλει τις νέες εκδόσεις στην σελίδα της και μερικές φορές δεν τις βάζει και καθόλου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Αύγουστος 17, 2015 #489 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 (edited) @Dj_ALeX, δες στο site της realtek, η ASUS αργεί να βάλει τις νέες εκδόσεις στην σελίδα της και μερικές φορές δεν τις βάζει και καθόλου.. OK boy! Btw για να είμαι 101% σίγουρος οτι είναι softwarικό το πρόβλημα έβαλα μόλις το Nexus 7 2013 32GB που έχω με rocket player πάνω στα ηχεία και το stereo παίζει άψογα! Πφφ οχι τπτ άλλο... σε μιά φάση μου ήρθε η υποψία οτι κάτι άλλο έτρεχε αλλά οκ no prob! Πάω να τσεκάρω τι παίζει στο site της Realtek. @env0y OK! Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 17, 2015 από Dj_ALeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Αύγουστος 17, 2015 #490 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 Δεν χρειάζεται να κάνεις και Upgrade και clean install. Δες σελ 22 post #43 Οχι δεν καταλαβες καλα, δεν μου τρεχει το Media creation tool, το θεμα ειναι οτι εχω win8.1 Enterprise και στα δυο pc για αυτο μου βγαζει προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 17, 2015 #491 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 απο enterprise εχει γινει σαφες οτι δε παιρνεις δωρεαν αναβαθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Αύγουστος 17, 2015 #492 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 Ναι σ'ευχαριστω, απλά μεσα σε όλα αυτά τα posts εχασα την μπάλα, ήμουν απών και κάποιες μέρες για αυτό. Τώρα θα πάω σε εγκατάσταση win.8.1 Pro και μετά 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 17, 2015 #493 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 (edited) Ειναι κριμα να χασεις τα Enterprise παντως απλα και μονο για την αναβαθμιση. Εαν εχεις σοβαρο λογο να το κανεις, τοτε προχωρα, αλλιως μεινε οπως εισαι. Εκτος και αν εχεις και τις 2 εκδοσεις. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 17, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 17, 2015 #494 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 Μερικά tweaks που μπορεί να σας ενδιαφέρουν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 17, 2015 #495 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 6 free tools that stop Windows 10 from spying on everything you do 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 18, 2015 #496 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2015 μπορουμε τωρα να απενεργοποιησουμε το αυτοματο (και υποχρεωτικο) update στους drivers της καρτας γραφικων μας ή οχι ??? https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/39npmg/oh_my_god_can_you_please_stop_installing_driver/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Αύγουστος 18, 2015 #497 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2015 (edited) μπορουμε τωρα να απενεργοποιησουμε το αυτοματο (και υποχρεωτικο) update στους drivers της καρτας γραφικων μας ή οχι ??? https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/39npmg/oh_my_god_can_you_please_stop_installing_driver/ Τρέξτε 1 φορά μονάχα το DDU και απο κεί και ύστερα τέλος τα αυτόματα updates για vga drivers απο το Windows update! (Απενεργοποιείται το αυτόματο function των windows)Να μου πείς... ωραίος τρόπος για να αποφύγεις τα μπερδέματα... οκ δεκτό αλλά... στην MS πέστα! Πάντως εγώ το έκανα και παίζω τώρα κομπλέ με τον τελευταίο WHQL απο AMD. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 18, 2015 από Dj_ALeX 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 18, 2015 #498 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2015 Ισχυει. Απο την πρωτη στιγμη ηταν μονοδρομος το DDU για να αντιμετωπιστει αυτο το κονταροχτυπημα του Windows Update με τους Drivers. Και τελικα εκανε πολυ καλη δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Αύγουστος 18, 2015 #499 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2015 (edited) @tommybertsenΜπάς και μιλάμε για vgas έπαιξα μόλις μία πιστούλα Crysis 3. Δεν θέλω να φανώ υπερβολικός αλλά θα πώ τούτο. Δεν ξέρω ακόμα τι έχει κάνει η MS με το DX11 στα Windows 10 αλλά τόσο smoothίλα με τα ίδια ακριβώς settings που είχα και στα Win8.1 ειλικρινά ΔΕΝ το έχω ματά δεί! Έχω πάθει πλάκα! Παίζεις στα 10 μακραάν καλύτερα και απο τα νούμερα του MSI AB παρουσιάζεται και μία αύξηση στα fps. Ακριβώς και με λεπτομέρειες θα τα "πούμε" σε λίγο διάστημα αφού έχω μαζέψει feedback και μετρήσεις σε games στο AMD Catalyst thread. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 18, 2015 από Dj_ALeX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 18, 2015 #500 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2015 Και εγω παιζω με την 770 με μια αυξηση 7% με 10% σε επιδοσεις (πανω-κατω).Νομιζα οτι ειναι placebo effect αλλα μπα... Ισως να ειναι και ο driver? Δε ξερω τι γινεται, το παρατηρησα σε 2-3 games (Lords of the fallen , Witcher 3 για παραδειγμα). Ολα μια χαρα προς το παρον. Εαν δεν ειχε και το μελανο σημειο με τα spying "features" θα ηταν σουπερ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts