pasjohn Αύγουστος 9, 2015 #381 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 Από άλλο δίσκο βλέπεις τα αρχεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 9, 2015 #382 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 Ναι τα βλεπω κανονικα. Ετρεξα hd sentinel και μου εφυγαν τα μουσια. 6% υγεια ο σκληρος και 900 κατι bad sectors. Δεν ξερω αν προκειται για συμπτωση η αν κατι εγινε κατα τη εγκατασταση αλλα ο δισκος επαιζε αριστα με ολη τη σημασια της λεξεως μεχρι και 10 λεπτα πριν ξεκινησω την προσπαθεια εγκαταστασης του titanfall. Τωρα τον εχω βγαλει και αυριο θα επικοινωνησω με το msystems για rma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Αύγουστος 9, 2015 #383 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 Λιγο δυσκολο να εγινε αυτο απο την εγκατασταση των 10, για τρεξε εναν ελεγχο σφαλματων και ανακτηση κατεστραμμενων τομεων και κανε παλι ενα check 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 9, 2015 #384 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 Αυτά τα συμπτώματα με κολλήματα και να μην βλέπεις αρχεία φανερώνουν συνήθως πρόβλημα στο δίσκο. Ζήτα πιστωτικό και πάρε έναν RED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 9, 2015 #385 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 Δεν θελω να πειραξω περαιτερω το δισκο. Θα τον στειλω αυριο η μεθαυριο στο msystems. Αν δεν αντικατασταθει με ιδιο ισως σκεφτω να παω σε red αν και για την χρηση που τον θελω νομιζω ειναι υπερβολη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Αύγουστος 9, 2015 #386 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 Εάν το συνδέσεις σε δίκτυο με άλλο τρόπο, είναι πιθανό να κατεβάσει σωστό driver αυτόματα. Κάτι το οποίο όμως καλό θα ήταν να μην αναλύσουμε περισσότερο... Ένας είναι ο θείος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 10, 2015 #387 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 ποια εκδοση ειναι η καλυτερη απο τα 10 για να περασω παιδια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 10, 2015 #388 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 ποια εκδοση ειναι η καλυτερη απο τα 10 για να περασω παιδια ? Δεν έχεις πολλές επιλογές. Η αναβάθμιση γίνεται αυτόματα βάσει της έκδοσης που έχεις. Home -> Home και Professional, Ultimate -> Professional. Οι Enterprise δεν αναβαθμίζονται δωρεάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 10, 2015 #389 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Μάλλον θα εννοεί αυτά τα ..... γκουχου γκουχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 10, 2015 #390 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 (edited) θα τα αγορασω απο στικακι , αλλα βλεπω 4 εκδοσεις για αυτο ρωτησα. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 10, 2015 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 10, 2015 #391 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Εντερπραιζ τοτε φιλε μου , πιο μεγαλη ευελιξια για να δωσεις δρομο τα spying "features" της ms. Και γενικα, σε εμενα ειναι παρα πολυ σταθερά μεχρι στιγμης , χωρις κανενα θεμα. Αν δεν εχεις πραγματικη αναγκη για αλλαγη παντως, δεν χρειαζεται ακομη να μεταβεις στα δεκαρια, αλλα εσυ ξερεις καλυτερα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Αύγουστος 10, 2015 #392 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 καλησπέρα παιδιά, επειδή μου βγήκε πολύ αργά το get windows 10(χθές! ) έκανα reserve και είδα σήμερα οτι έχει φτιάξει έναν κρυφό φάκελο 5.8gb με τα windows 10.τα windows update όμως δεν μου βγάζουν την αναβάθμιση. Μπορώ να κάνω κάτι για να το επισπεύσω? τέλος θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω καθαρή εγκατάσταση?(έχω ssd, θα πρέπει να κάνω secure erase πρώτα?) γενικά όσοι τα βάλατε πως σας φάνηκαν τα 10? κάποια άρθρα για το privacy (παρακολουθήσεις email κλπ κλπ) ισχύουν? μπορώ να τα παρακάμψω κάπως ή πανε πακέτο με τα 10 αναγκαστικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 10, 2015 #393 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 καλησπέρα παιδιά, επειδή μου βγήκε πολύ αργά το get windows 10(χθές! ) έκανα reserve και είδα σήμερα οτι έχει φτιάξει έναν κρυφό φάκελο 5.8gb με τα windows 10.τα windows update όμως δεν μου βγάζουν την αναβάθμιση. Μπορώ να κάνω κάτι για να το επισπεύσω? τέλος θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω καθαρή εγκατάσταση?(έχω ssd, θα πρέπει να κάνω secure erase πρώτα?) γενικά όσοι τα βάλατε πως σας φάνηκαν τα 10? κάποια άρθρα για το privacy (παρακολουθήσεις email κλπ κλπ) ισχύουν? μπορώ να τα παρακάμψω κάπως ή πανε πακέτο με τα 10 αναγκαστικά?Παρότι το έχουμε ψιλοκαλύψει στις προηγούμενες σελίδες:1. Αντί να περιμένεις το windows update, μπορείς να τρέξεις το Windows 10 media creation tool για να φτιάξεις στικάκι ή DVD εγκατάστασης.2. Οπωσδήποτε πρέπει πρώτα να κάνεις αναβάθμιση σε υπάρχον σύστημα, ώστε τα 10 να ενεργοποιηθούν. Μετά μπορείς να κάνεις και καθαρή εγκατάσταση εάν θέλεις.3. Τα 10 είναι το παιδάκι των 7+8, μοιάζουν λίγο περισσότερο στα 8. Τα περί ιδιωτικότητας ισχύουν - οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις είναι αρκετά παρεμβατικές, αλλά τις περισσότερες τις αλλάζεις με μεγάλη ευκολία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Αύγουστος 10, 2015 #394 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Παρότι το έχουμε ψιλοκαλύψει στις προηγούμενες σελίδες:1. Αντί να περιμένεις το windows update, μπορείς να τρέξεις το Windows 10 media creation tool για να φτιάξεις στικάκι ή DVD εγκατάστασης.2. Οπωσδήποτε πρέπει πρώτα να κάνεις αναβάθμιση σε υπάρχον σύστημα, ώστε τα 10 να ενεργοποιηθούν. Μετά μπορείς να κάνεις και καθαρή εγκατάσταση εάν θέλεις.3. Τα 10 είναι το παιδάκι των 7+8, μοιάζουν λίγο περισσότερο στα 8. Τα περί ιδιωτικότητας ισχύουν - οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις είναι αρκετά παρεμβατικές, αλλά τις περισσότερες τις αλλάζεις με μεγάλη ευκολία.α μάλιστα άρα αναγκαστικά περιμένω απο windows update αφού πως θα κάνει αλλιώς αναβάθμιση για να ενεργοποιηθούν τα 10 , σωστά?εκτός αν γίνεται αναβάθμιση με το creation tool? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Αύγουστος 10, 2015 #395 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Θεϊκό συμβάν στα 10. Έβαλα libre 5 στο desktop με τα 7 και λέω δεν το περνάω και στα 10; Με το που πάτησα το msi για εγκατάσταση μου πέταξε μήνυμα "try office 365 for a month"... τυχαίο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 10, 2015 #396 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Χαχαχα! Κορυφαιο , οχι τυχαιο Εβαλα και εγω Libre 5 και δε μου εβγαλε τιποτα. Ισως λογω enterprise Δοκιμασε το και εσυ για κανα μηνα , που ξερεις ,μπορει να σ'αρεσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 10, 2015 #397 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 α μάλιστα άρα αναγκαστικά περιμένω απο windows update αφού πως θα κάνει αλλιώς αναβάθμιση για να ενεργοποιηθούν τα 10 , σωστά? εκτός αν γίνεται αναβάθμιση με το creation tool? Και από το DVD / flash disk γίνεται αναβάθμιση, αλλιώς γιατί να σου το πω? Και για να σε προλάβω: Εξασφάλισε ότι έχεις Αγγλικές ρυθμίσεις περιοχής, γλώσσας, ώρας πριν την αναβάθμιση εάν θέλεις να κρατήσεις τις ρυθμίσεις και τα αρχεία χρήστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 11, 2015 #398 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 ωραια ειναι αλλα πιστευω οτι σε κανενα 2-3 μηνες θα εχουμε μια τελικη αποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Nikiforos Αύγουστος 11, 2015 #399 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 Τι ξερουμε για την εφαρμογουλα Destroy Windows 10 Spy? Μπλοκαρει τα ανωνυμα δεδομενα που αποστελλονται και μπορει να διαγραψει apps που δεν επιτρεπεται απ τα windows. Παραθετω λιστα με ολα οσα μπορει να απομακρυνει: vortex.data.microsoft.comvortex-win.data.microsoft.comtelecommand.telemetry.microsoft.comtelecommand.telemetry.microsoft.com.nsatc.netoca.telemetry.microsoft.comoca.telemetry.microsoft.com.nsatc.netsqm.telemetry.microsoft.comsqm.telemetry.microsoft.com.nsatc.netwatson.telemetry.microsoft.comwatson.telemetry.microsoft.com.nsatc.netredir.metaservices.microsoft.comchoice.microsoft.comchoice.microsoft.com.nsatc.netdf.telemetry.microsoft.comreports.wes.df.telemetry.microsoft.comwes.df.telemetry.microsoft.comservices.wes.df.telemetry.microsoft.comsqm.df.telemetry.microsoft.comtelemetry.microsoft.comwatson.ppe.telemetry.microsoft.comtelemetry.appex.bing.nettelemetry.urs.microsoft.comtelemetry.appex.bing.net:443settings-sandbox.data.microsoft.comvortex-sandbox.data.microsoft.comsurvey.watson.microsoft.comwatson.live.comwatson.microsoft.comstatsfe2.ws.microsoft.comcorpext.msitadfs.glbdns2.microsoft.comcompatexchange.cloudapp.netcs1.wpc.v0cdn.neta-0001.a-msedge.netstatsfe2.update.microsoft.com.akadns.netsls.update.microsoft.com.akadns.netfe2.update.microsoft.com.akadns.netdiagnostics.support.microsoft.comcorp.sts.microsoft.comstatsfe1.ws.microsoft.compre.footprintpredict.comi1.services.social.microsoft.comi1.services.social.microsoft.com.nsatc.netfeedback.windows.comfeedback.microsoft-hohm.comfeedback.search.microsoft.comrad.msn.compreview.msn.comad.doubleclick.netads.msn.comads1.msads.netads1.msn.coma.ads1.msn.coma.ads2.msn.comadnexus.netadnxs.comaz361816.vo.msecnd.netaz512334.vo.msecnd.netΠροσωπικα δεν με ενδιαφερoυν τα θεματα περι ιδιωτικοτητας και ολη η φασαρια που γινεται, το εβαλα περισσοτερο για κουβεντα. Ειναι free οποτε το ανεβασα σε mega για οποιον θελει να το δοκιμασει: Destroy Windows Spy 1.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Αύγουστος 11, 2015 #400 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 Και από το DVD / flash disk γίνεται αναβάθμιση, αλλιώς γιατί να σου το πω? Και για να σε προλάβω: Εξασφάλισε ότι έχεις Αγγλικές ρυθμίσεις περιοχής, γλώσσας, ώρας πριν την αναβάθμιση εάν θέλεις να κρατήσεις τις ρυθμίσεις και τα αρχεία χρήστη... ευχαριστώ και συγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλω, ποιο πολύ το έγραψα για να επιβαιβεοθώ μήπως εγώ κατάλαβα λάθος. ευχαριστώ και πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts