SpirosKGR Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2015 Καλησπέρα παιδιά εχω πρόβλημα με την οθόνη μου. Αργεί πάρα πολύ να ανοίξει ( πάνω απο 2 ώρες ). Απο τη στιγμη που πατήσω το power αναβοσβήνει η κοκκινη ενδειξη του power ( σαν σε stand by ) η οθονη παραμενει κλειστη και καθως ανα δευτερολεπτο αναμοσβηνει το power led ακουγεται ενα σνιιιπ.. σνιιιιπ .. σνιιπ σαν coil whine. Απο οτι εψαξα αιτία ειναι οι capacitors. Τωρα τι κανω? Αλλαζονται? Που βρισκω? Πόσο θα στοιχίσουν?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Μάϊος 30, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2015 να υποθεσω οτι αφου δεν ξερεις που να βρεις πυκνωτες, δεν εχεις πιασει και κολλητηρι ποτε.. καλυτερα να την πας σε ειδικο, υπαρχουν θανατηφορες τασεις μεσα σε μια οθονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Μάϊος 31, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2015 να υποθεσω οτι αφου δεν ξερεις που να βρεις πυκνωτες, δεν εχεις πιασει και κολλητηρι ποτε.. καλυτερα να την πας σε ειδικο, υπαρχουν θανατηφορες τασεις μεσα σε μια οθονη!Έχω έναν γνωστό μου από το στρατό, έχει κολλητήρι κλπ ξέρει. Βασικά τι πυκνωτές να αγοράσω δε ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 31, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2015 Πρέπει να την ανοίξεις, να φτάσεις στην πλακέτα και να δεις τι έχει σκάσει και τι όχι, ώστε να το αντικαταστήσεις. Λογικά οδηγίες θα βρεις στο net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 31, 2015 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2015 Ένας καλός ηλεκτρονικός σου χρειάζεται. Προσοχή σε αυτά τα πράγματα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 1, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2015 Το θέμα ειναι αξιζει η επισκευή?Και το αστειο της υποθεσης: λεω εχθες, 11 η ωρα πριν κοιμηθω να δω κανα επεισόδιο supernatural ... Μεχρι να ανοιξει νυσταξα οποτε πηγα για υπνο. Τελικώς πρεπει να ανοιξε κατα της 2 το βραδυ που ξυπνησα και την ειδα ανοιχτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 1, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2015 (edited) Πριν ενα+ χρονο ειχα παρομοια οθονη της ιδιας σειρας(T240) , μου επαθε το ιδιο ακριβος προβλημα Την εδωσα σε εναν γνωστο ηλεκτρονικο , λεγοντας του για του πυκνωτες .... την ανοιξε και δεν εντοπισε τιποτα Ετσι , την εσπρωξα ενα 50αρακι και τζονταρα κατι παραπανω για μια σωστη οθονη ....πλεον με χαμηλες τιμες παιρνεις αξιολογο IPS Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2015 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 1, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2015 (edited) Αυτο σκεφτομαι και γω με ενα 150 αρι ( μείον κάπου 30-40 την οθονη ) να παρω μια καινουρια αλλα το θεμα ειναι ποιος θα την παρει την σήμερον ημέρα 1680p Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2015 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 1, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2015 Βγαλτο μια αγγελεια (φυσικα γραφοντας το προβλημα της ) , ολο και καποιος επιδοξος ηλεκτρονικος θα υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Ιούνιος 1, 2015 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2015 Βγαλτο μια αγγελεια (φυσικα γραφοντας το προβλημα της ) , ολο και καποιος επιδοξος ηλεκτρονικος θα υπαρχειΠΑΡΩΝ [emoji1] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 23, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2015 Επισημα ψοφησε η οθονη. Κανει οτι εκανε απλα δεν αναβει ποτε. Τωρα ψαχνω καποια μεχρι 130 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιούνιος 23, 2015 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2015 Την παλιά μην την πετάξεις, μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία σε κάποια φάση να την φτιάξεις φθηνά. Κρίμα είναι, θα έχεις μια λειτουργική οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 23, 2015 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2015 Δε θα τη πεταξω. Τωρα δε ξερω τι μπορώ να παρω μεχρι 130 ευρω? Δε θελω τιποτα τρελο απλη χρηση ταινιες περισσοτερο και να μην εχει glossy επιφΆνεια ( δε ξερω αν το εγραψα σωστα, δηλαδη να ΜΗΝ αντανακλα η φατσα μου πανω σαν καθρεπτης οπως στα κινητα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Ιούνιος 23, 2015 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2015 (edited) Πας εδώ: http://www.e-shop.gr/othoni-lg-23mp47hq-p23-led-full-hd-p-PER.170459 . 23" ips panel. Χαρακτηριστικά. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 23, 2015 από black66.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabana Ιούνιος 25, 2015 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2015 Την παλιά μην την πετάξεις, μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία σε κάποια φάση να την φτιάξεις φθηνά. Κρίμα είναι, θα έχεις μια λειτουργική οθόνη.αμα ειναι να φτιαξει τη τοτε παιρνει κ καινουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabana Ιούνιος 25, 2015 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2015 Δε θα τη πεταξω. Τωρα δε ξερω τι μπορώ να παρω μεχρι 130 ευρω? Δε θελω τιποτα τρελο απλη χρηση ταινιες περισσοτερο και να μην εχει glossy επιφΆνεια ( δε ξερω αν το εγραψα σωστα, δηλαδη να ΜΗΝ αντανακλα η φατσα μου πανω σαν καθρεπτης οπως στα κινητα )σωστο ειναι αυτο που λες δε μπορω να καταλαβω γιατι εχουν κανει γυαλιστερες τις οθονες κ το ιδιο ακριβως λαθος εχουν κανει κ στις οθονες των ψηφιακων μηχανων κ οταν εχει ηλιο γυαλιζει σαν καθρεφτης κ δε βλεπεις τιποτα απο την οθονη του υπολογιστη δε μπορω να ξερω τωρα αν αυτη γυαλιζει η οχι εγω θα προτεινα αυτη πχ... http://www.skroutz.gr/s/4195788/Asus-VS247NR.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 25, 2015 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2015 Χαχα ναι δε ξερω αλλα ειναι σπαστικό το glossy. Νταξει σε μερικους τους αρεσει. Θα δουμε ψσχνω καποια καλη ips. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούνιος 26, 2015 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2015 Στα 130Ε και καλη δε πανε μαζι, οποια και να παρεις σε αυτο το ευρος χρηματων το ιδιο και το αυτο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 26, 2015 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2015 Μαλλον για αυτην εδω παω.http://www.skroutz.gr/s/6233844/LG-22MP57VQ.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούνιος 29, 2015 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2015 παντως κοιτα και αυτην αν μπορεις να ανεβεις λιγο https://www.skroutz.gr/s/6138826/LG-23MP67VQ.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts