Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2015 όπως έγραψα και σε προηγούμενο θέμα είχα ένα θέμα με παράσιτα στο σύστημα ήχου που έχω .σε μια δοκιμή αφαίρεσα τα καλώδια τα rca πάνω στα οποία έτρεχε το σήμα από το ντακ έως και τα ηχεία .και συνέδεσα απευθείας το ντακ με τα ηχεία χωρίς το sub woofer με xlr καλώδια.το σαμπ έχει μια ιδιαιτερότητα. όταν το έχεις συνδεδεμένο με ηχεία , δηλαδή 2.1 , όταν είναι κλειστό δεν πάει όλη η δύναμη στα ηχεία. για αυτό έχει μια υποδοχή στην οποία βάζεις ένα footswitch , όπως αυτό που έχουν οι κιθάρες νομίζω , και παρακάμπτει το σαμπ , όντας ανοιχτό , για να πάει όλη η δύναμη στα ηχεία και για να ακούεις το τραγούδι χωρίς την παρουσία πολύ μπάσου . όταν τα συνέδεσα απ ευθείας στο ντακ τα ηχεία χωρίς το σαμπ να παρεμβάλεται ανοιχτό , ο ήχος μου φαίνονταν πιο αδύναμος και πιο θορυβώδης σε σχέση με όταν είχα το σαμπ . όταν τα συνέδεσα όπως τα είχα παλιά με καλώδια xlr παντού (και όχι με rca ) ο ήχος μου φαίνονταν πιο δυνατός και πιο καθαρός . πάντα εννοείται στις ίδιες ρυθμίσεις, εντάσεις και τραγούδια .α) ξέρει κανείς εάν το σαμπ ενισχύει τον ήχο πριν αυτός φτάσει στα ηχεία σε σύστημα 2.1 ??? εάν ναι ξέρει κανείς το ποσοστό της αύξησης ????? η αλυσίδα είναι 1 το ντακ 2 μέσω xlr στην είσοδο του σαμπ 3 από την έξοδο του σαμπ μέσω xlr πάλι στις δύο εισόδους των ηχείων .όλα τα ηχεία είναι αυτοενισχυόμενα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts