brwmogazos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2004 Μιας και ο καιρος ειναι μπομπα και δεν χιονιζει αλλα εχει πεταξει κατι τρελλες ηλιοφανειες και μας κανει το χατηρι πεταχτηκαμε με τον bro μια βολτα με το μοτορι μεχρι ανδριτσαινα. Μετα απο ενα μηνα φανταριλικι σκασανε και οι πρωτες αδειες και φυσικα δεν επρεπε να μεινουν ανεκμεταλλευτες. Η βολτα εγινε χτες...και σημερα ηταν πολυ καλα αλλα μειναμε μεσα...το κρυο ειναι κρυο ομως...και στα λημερια μας εδω πιανει παγο ετσυ 8ελει προσοχη...ας ελπισω οτι ο καιρος 8α ειναι καλος στις αδειες μου απο τον στρατο και 8α βγαινω βολτουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Δεκέμβριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 χεχε καλη φαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 27, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Ωραίο το εργαλείο Βρωμόγκαζε Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Δεκέμβριος 27, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 jimk αφου ξερεις οτι ειμαι μπεμβεδακιας... σοβαρα τωρα καλο ειναι, στριβει αλλα το εχω συνη8ισει πλεον και το γκαζι του ειναι λιγο ας τελειωσω απο το φανταριλικι πρωτα και στο καπακι παιρνω κανα supersport για να γουσταρουμε... ενα ZX 12R ειναι ο στοχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.