LordOfRings Φεβρουάριος 6, 2005 #101 Φεβρουάριος 6, 2005 Εφτασα lvl 5 τεμαχίζοντας σκυλάκια ,, το βράδυ θα γινει μεγάλη μάχη,,
cherryman Φεβρουάριος 6, 2005 #103 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Λοοοοοοοοοοοολ, έλα μωρέ, όλοι από κει ξεκινήσαμε.
LordOfRings Φεβρουάριος 6, 2005 #104 Φεβρουάριος 6, 2005 ΓΙατι μου λέει access failed please try again later ? ,,τι επαθε ? ,
alkias Φεβρουάριος 19, 2005 #105 Φεβρουάριος 19, 2005 Για σας παιδιά, Είμαι νέος εδώ και ήρθα βασικά για να κάνω κάποιες ερωτήσεις: Εγώ έχω το Final Fantasy XI για το PC και μέχρι χτες δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει παιχνίδι Lineage II :worship: , το έμαθα από τον ξάδερφο μου που το παίζει σε κάποιο internet café (bitts and bytes νομίζω) και μου είπε ότι είναι θεϊκό Λοιπόν αξίζει να κάνω 5 ώρες download για αυτό το παιχνίδι; πιστεύετε ότι είναι καλύτερο από το Final Fantasy XI; ’κουσα ότι μπορώ να το παίξω και χωρίς συνδρομή αληθεύει: Για να παίξω με τον ξάδερφο που είναι στο internet café χρειάζομαι κάποιο pacht που μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :worship:
astrolabos Φεβρουάριος 19, 2005 #106 Φεβρουάριος 19, 2005 Διάβασε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις (aka posts) και θα διαφωτιστείς πλήρως
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.