Jump to content

Πως μπορω να δημιουργησω νεο account στο Linage Chaotic Chronicle?

CrazyWolf

Recommended Posts

Το κατέβασα κι εγώ. Ποιο από τα δύο exe τρέχω. Το Lineage2.exe στο root directory ή το L2.exe στο system directory; Το πρώτο κάνει update από το server του παιχνιδιού και φαντάζομαι ότι δεν το χρειάζομαι για να συνδεθώ στο server του Bnb.

Edit: ’κυρο είχα κατεβάσει από το κεντρικό site τον L2C2 client. Τσάμπα το κατέβασμα αλλά δεν πειράζει. Τώρα κατεβάζω τον L2C1.:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

:giveup: Εχω κανει οσα εχετε πει με servers, copy paste klp αλλα κατι δεν παει καλά.

Ανοιγω το exe του lineage για noobwars και συμπληρωνω κανονικα τα στοιχεια μου αλλα ως εκει!! Μετα δεν αντιδραει! Παταω login αλλα τζιφος στο ημιφως.. Εχω μια ελεεινη 56 αρα. Is this the problem?:nerd:

Αρχική απάντηση από ΟLORIN

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΩ?

Εισαι σιγουρος οτι εχεις εγκαταστησει σωστα οσα αφορουν τον σερβερ ?

Eκανες account στο l2.noobwars.gr ?

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Έξω από την Giran στην τρίχα γλίτωσα από ένα σκελετό με το λαγγ.

:devil:

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Αυτά τα Blessed Spiritshot-D Grade αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας ενός μαγικού; Ή είναι ιδέα μου και τα πληρώνω επί ματαίω!!

Το Crystal Scroll Enchant Armor (Grade D) τι είναι;

Eλα απο δω για τα ερωτηματα γιατι εχω αρκετα κ γω ειναι η αληθεια :)

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=164661#post164661

Αρχική απάντηση από LordOfRings

λογικα του noobwars ειναι ,,

δεν μπαινει με τπτ, ,

εχω κανει 2-3 αccounts και λέει δεν ταιριάζει το αccount με το password ,, ,

τι να κάνω? ?>

Στελλιο αν τα πηρες απο τον Borg εγω του τα εδωσα,αρα σου λεω οτι το "πακετο" ειναι για BnB.Αν θες να παιξεις Noob πρεπει να κατεβασεις το patch τους. ;)

Δεν εχεις ξαναπαιξει rpg?Η γενικη ιδεα ειναι,μιλας με τους NPC(NonPlayingCharacter) σε δινουν Quest τα τελιωνεις κ κερδιζεις xp k $.Στην Αρχη αυτα βεβαια,γιατι μετα τα quest ειναι καπως αθλια κ δεν αξιζει να ασχολιθεις :) .Aπλα ανεβαζεις lvl σφαζοντας οτι βρεθει μπροστα σου :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.