RootX Ιανουάριος 20, 2005 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Ηταν αργός γι'αυτό φύγαμε από το noob.Βέβαια, και αναβάθμιση να κάνουν, με level 22 δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 20, 2005 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Ok εφτιαξα εγω ενα poll τελικα http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=11409 Plz απαντηστε μεχρι το βραδυ για να ξερω κ γω σε ποιον να ξεκινησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟLORIN Ιανουάριος 20, 2005 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 ME 56αρα συνδεση αξιζει ή να μείνω στο Vampire? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 20, 2005 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Παίζεις συμπαθητικά μιάς και όλα τα textures είναι τοπικά στον υπολογιστή σου. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει άλλους που λένε ότι υποφέρεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 20, 2005 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Με ISDN παιζεις σχεδον αψογα παντως...Και επιτελους εφτιαξε η Vivodi τη συνδεση με το AIX και τη Forthnet!!! (Απο 200+ ms στα 30-50 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟLORIN Ιανουάριος 21, 2005 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 OK ευχαριστω! λεω να προσπαθησω, αλλα αυριο γιατι τωρα πειναω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 23, 2005 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Κατέβασα το L2 απο εδω http://forum.bnb.gr/viewtopic.php?t=2123. Χρειάζεται καποιο patch εκτος απο το μικρό (7mb) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 23, 2005 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2005 Όχι, το μικρό αρκεί. Θα κάνει overwrite κάποια folders και εφόσον έχεις φτειάξει account, ξεκινάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobig64 Φεβρουάριος 3, 2005 #69 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 ρε παιδια εχω κανει account στον server του ΒnΒ εδω και 2 εβδομαδες... αλλα ακομα δεν μπορω να μπω.. τι παιζει? Δεν με θελουν μαζι τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Φεβρουάριος 3, 2005 #70 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Sobig64 ρε παιδια εχω κανει account στον server του ΒnΒ εδω και 2 εβδομαδες... αλλα ακομα δεν μπορω να μπω.. τι παιζει? Δεν με θελουν μαζι τους? Ελα noobwars Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 3, 2005 #71 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Χαχαχα ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα είχες απαντήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Φεβρουάριος 3, 2005 #72 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Κοντρα στο κατεστημενο του ΒΝΒ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DsLmaNiaC Φεβρουάριος 3, 2005 #73 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Τον Server του www.thegame.gr τον έχει δοκιμάσει κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 3, 2005 #74 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από DsLmaNiaC Τον Server του www.thegame.gr τον έχει δοκιμάσει κανείς; Προσωπικά όχι, αλλά από όσο έχω διαβάσει έχουν φύγει τουλάχιστον 100 άτομα από εκεί το τελευταίο 20ήμερο για να πάνε στο server του BNB. Τι σημαίνει αυτό δε ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 3, 2005 #75 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Προσωπικά όχι, αλλά από όσο έχω διαβάσει έχουν φύγει τουλάχιστον 100 άτομα από εκεί το τελευταίο 20ήμερο για να πάνε στο server του BNB. Τι σημαίνει αυτό δε ξέρω ότι τα παίρνουμε από το BnB ίσως? Κωστή, μας πήραν χαμπάρι, πρέπει να το παραδεχτούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Φεβρουάριος 3, 2005 #76 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Εγώ μένω στον bnb πάντως γιατί μου ήρθε πμ στο φόρουμ του lab με όνομα αποστολέα "TheLab & BnB Team", που ανέφερε πως, "Εάν για οποιοδήποτε λόγο αλλάξεις σέρβερ, θα πεθάνεις εντός 3 ωρών". Νομίζω πως κάτι συμβαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 3, 2005 #77 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 14:12] Προσωπικά όχι, αλλά από όσο έχω διαβάσει έχουν φύγει τουλάχιστον 100 άτομα από εκεί το τελευταίο 20ήμερο για να πάνε στο server του BNB. Τι σημαίνει αυτό δε ξέρω Ότι αρχίσανε τα λαγγ στον BnB Μην έρθετε άλλοι πήξαμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 3, 2005 #78 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Προσωπικά όχι, αλλά από όσο έχω διαβάσει έχουν φύγει τουλάχιστον 100 άτομα από εκεί το τελευταίο 20ήμερο για να πάνε στο server του BNB. Τι σημαίνει αυτό δε ξέρω Θέλουν υψηλότερα rates μάλλον Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Ότι αρχίσανε τα λαγγ στον BnB Μην έρθετε άλλοι πήξαμε!! Έτσι!! :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 3, 2005 #79 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Δεν έχει lag ο server (ευτυχώς ) Εχθές έφαγε δυο φρίκες μόνο και μας άφησε κανά 20λέπτο έξω. Θα τους πω να καθιερώσουν να πέφτει ο server κάθε μέρα στις 1 το βράδυ μπας και κοιμηθούμε λίγο Γιάγκο lag για κάποιο περίεργο λόγο έχω παρατηρήσει μόνο στην Aden και στην Oren. Οπουδήποτε αλλού δεν έχω προβλήματα (και μερικές φορές γύρω από GateKeeper που γίνεται χαμός από κόσμο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 3, 2005 #80 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Έξω από την Giran στην τρίχα γλίτωσα από ένα σκελετό με το λαγγ.Δεν το κάνει συχνά βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.