Jump to content

Πως μπορω να δημιουργησω νεο account στο Linage Chaotic Chronicle?

CrazyWolf

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Sobig64

ρε παιδια εχω κανει account στον server του ΒnΒ εδω και 2 εβδομαδες... αλλα ακομα δεν μπορω να μπω.. τι παιζει? Δεν με θελουν μαζι τους?

Ελα noobwars :D

Αρχική απάντηση από DsLmaNiaC

Τον Server του www.thegame.gr τον έχει δοκιμάσει κανείς;

Προσωπικά όχι, αλλά από όσο έχω διαβάσει έχουν φύγει τουλάχιστον 100 άτομα από εκεί το τελευταίο 20ήμερο για να πάνε στο server του BNB. Τι σημαίνει αυτό δε ξέρω ;)

Αρχική απάντηση από DJD

Προσωπικά όχι, αλλά από όσο έχω διαβάσει έχουν φύγει τουλάχιστον 100 άτομα από εκεί το τελευταίο 20ήμερο για να πάνε στο server του BNB. Τι σημαίνει αυτό δε ξέρω ;)

ότι τα παίρνουμε από το BnB ίσως? :rofl:

Κωστή, μας πήραν χαμπάρι, πρέπει να το παραδεχτούμε :hehe:

Εγώ μένω στον bnb πάντως γιατί μου ήρθε πμ στο φόρουμ του lab με όνομα αποστολέα "TheLab & BnB Team", που ανέφερε πως, "Εάν για οποιοδήποτε λόγο αλλάξεις σέρβερ, θα πεθάνεις εντός 3 ωρών".

Νομίζω πως κάτι συμβαίνει. :unsure:

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 14:12]

Ότι αρχίσανε τα λαγγ στον BnB

Μην έρθετε άλλοι πήξαμε!!

Αρχική απάντηση από DJD

Θέλουν υψηλότερα rates μάλλον

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Ότι αρχίσανε τα λαγγ στον BnB

Μην έρθετε άλλοι πήξαμε!!

Έτσι!! :devil:

Δεν έχει lag ο server (ευτυχώς :D) Εχθές έφαγε δυο φρίκες μόνο και μας άφησε κανά 20λέπτο έξω. Θα τους πω να καθιερώσουν να πέφτει ο server κάθε μέρα στις 1 το βράδυ μπας και κοιμηθούμε λίγο :hehe:

Γιάγκο lag για κάποιο περίεργο λόγο έχω παρατηρήσει μόνο στην Aden και στην Oren. Οπουδήποτε αλλού δεν έχω προβλήματα (και μερικές φορές γύρω από GateKeeper που γίνεται χαμός από κόσμο).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.