astrolabos Ιανουάριος 15, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από RaNd Μπορειτε με ενα edit του l2.ini να συνδεστε και στους 2 servers με 1 ini αρχειο, απλα επιλγεντας server απο το μενου.. Πως ρε σύ; δοκίμασα να ανοίξω το l2.ini και δε βρήκα άκρη, όλα γιαπωνέζικα μου τα βγάζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟLORIN Ιανουάριος 17, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ LINEAGE ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΓΙΑ MU TI ΛΕΤΕ? αξιζει?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 17, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Μπα, καλύτερο το Lineage Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 17, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Μπα, καλύτερο το Lineage Σε ποιο server σε βρίσκουμε μίστερ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 17, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Χρειαζεσαι το L2 Decrypter ( http://www.online-games.gr ) Mετα ειναι σαν ενα απλο ini αρχειο. ΜU suX A lOt Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 17, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Σε ποιο server σε βρίσκουμε μίστερ? noobwars βεβαίως βεβαίως. Astrolabos Warrior lvl22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 17, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από RaNd Χρειαζεσαι το L2 Decrypter ( http://www.online-games.gr ) Mετα ειναι σαν ενα απλο ini αρχειο. ΜU suX A lOt Και μια βοήθεια πώς το χρησιμοποιούμε; Δοκίμασα να βάλω ServerAddr=83.174.133.10 ServerAddr=212.251.31.10 όπως και ServerAddr=83.174.133.10; 212.251.31.10 Αλλά τπτ. Καμμία ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyWolf Ιανουάριος 17, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Ρε παιδια εκανα και εγω νεο account στο Bnb και εφτιαξα και clan!!! Μηπως θες να μπεις μεσα ghost 17? Ρε astrolabe δεν σε εχω δει ποτε στον server εδω και ενα μηνα!!! Τοσο γκαντεμησ ειμαι??? :computer: :rant: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 17, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Είμαι στον noobwars server. Μάλλον γι'αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Ιανουάριος 18, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από CrazyWolf [Χθες, στις 22:58] Ρε παιδια εκανα και εγω νεο account στο Bnb και εφτιαξα και clan!!! Μηπως θες να μπεις μεσα ghost 17? Πως δημιουργω χαρακτηρα στο παιχνιδι????? Τhanks CrazyWolf αλλα τωρα παιζει εξεταστικη.. Σε δυο βδομαδες που θα εχουν τελειωσει ολα, θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyWolf Ιανουάριος 18, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Ρε astrolabe δεν εννοω στον bnb αλλα στο noobwars!!Τι lvl εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Ιανουάριος 18, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου..Αλλα για το Lineage χρειάζεται ADSL η και η ISDN είναι οκ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 18, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από CrazyWolf Ρε astrolabe δεν εννοω στον bnb αλλα στο noobwars!!Τι lvl εισαι? 23 Συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου..Αλλα για το Lineage χρειάζεται ADSL η και η ISDN είναι οκ?? και η PSTN υποφέρεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Ιανουάριος 18, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 ξέρει κανείς πού να βρω το client του chronicle 1 , εκτός από το noobwars γιατι από κει κατεβαίνει με 2 kb/sec και δε λέει να κατεβάσεις αρχείο 1,5GB έτσι. Μέχρι στιγμής στο νετ βρίσκω διαθέσιμο το chronicle 2 από το official site Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 19, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από antonisk7 ξέρει κανείς πού να βρω το client του chronicle 1 , εκτός από το noobwars γιατι από κει κατεβαίνει με 2 kb/sec και δε λέει να κατεβάσεις αρχείο 1,5GB έτσι. Μέχρι στιγμής στο νετ βρίσκω διαθέσιμο το chronicle 2 από το official site Aπο torrent που το ειχα κατεβασει δε φαινετε να παιζει....Κανει update τα αρχεια του patch που εβαλα χειροκινητα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιανουάριος 19, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Από noobwars εγώ το είχα κατεβάσει με φυσιολογικές ταχύτητες για ADSL, το patch για το chronicle 2 δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε τίποτα αν δεν παίζεις σε official server, όταν το υποστηρίξουν και οι διάφοροι free servers τότε θα υπάρξει και ανάλογο patch για τους ανάλογους client. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 19, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Δηλαδη κανω κατι λαθος?Μολις τρεχω το exe παει να κανει auto update και κολαει μετα απο ωρα εδω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 19, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Δηλαδη κανω κατι λαθος?Μολις τρεχω το exe παει να κανει auto update και κολαει μετα απο ωρα εδω.... Οχι autoupdate...Πρέπει να τρέξεις το L2.exe απο το φάκελο system. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιανουάριος 19, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Δεν μπορείς να παίξεις με αυτόν τον client στους ελληνικούς free server, την πατήσανε κι άλλοι πριν. Κατέβασε το lineage από το noobwars και επίσης από τον ίδιο δυκτιακό τόπο κατέβασε και το update. To update περιέχει κάποια αρχεία που πρέπει να τα κάνεις overwrite στην εγκατάσταση του παιχνιδιού. Για να μην παραξενευτείς, δεν έχει κάποιο αρχείο για να κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι που θα κατεβάσεις από το noobwars, απλά κάνεις unzip τα αρχεία σε έναν φάκελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 19, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Οχι autoupdate... Πρέπει να τρέξεις το L2.exe απο το φάκελο system. @@ τελικα...... Δες την φωτο... Αρχική απάντηση από cherryman Δεν μπορείς να παίξεις με αυτόν τον client στους ελληνικούς free server, την πατήσανε κι άλλοι πριν. Κατέβασε το lineage από το noobwars και επίσης από τον ίδιο δυκτιακό τόπο κατέβασε και το update. To update περιέχει κάποια αρχεία που πρέπει να τα κάνεις overwrite στην εγκατάσταση του παιχνιδιού. Για να μην παραξενευτείς, δεν έχει κάποιο αρχείο για να κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι που θα κατεβάσεις από το noobwars, απλά κάνεις unzip τα αρχεία σε έναν φάκελο. Οκ ευχαριστω Το θεμα ειναι οτι κατεβαζει ελεεινα.... ~9kb/s κ θα κανει καμια μερα ακομα... :rant: :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.